Real Exam Questions/Answers of 000-006

Killexams Updated 000-006

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-006 - Tivoli Identity Manager V5.1 Implementation - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : 000-006
Exam Name : Tivoli Identity Manager V5.1 Implementation
Questions and Answers : 158 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 000-006 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 000-006 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 000-006 collected by our team are reviewed and updated by our 000-006 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 000-006 test to get their reviews about the 000-006 test, we collect 000-006 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 000-006 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 000-006 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 000-006

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-006 - Tivoli Identity Manager V5.1 Implementation - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Exam questions are changed, where can i find new questions and answers?

Killexams was very refreshing entry in my life, mainly because the material that I used through this Killexamss help was the one that got me to clear my 000-006 exam. Passing 000-006 exam is not easy but it was for me because I had access to the best studying material and I am immensely grateful for that.

No cheaper source of 000-006 Q&A found yet.

Hi! I am julia from spain. Want to pass the 000-006 exam. But. My English is very poor. The language is simple and lines are short . No problem in mugging. It helped me wrap up the preparation in 3 weeks and I passed wilh 88% marks. Not able to crack the books. Long lines and hard words make me sleepy. Needed an easy guide badly and finally found one with the Killexams brain dumps. I got all question and answer . Great, Killexams! You made my day.

Where can I find 000-006 exam study help?

I had appeared the 000-006 exam last year, but failed. It seemed very hard to me because of 000-006 topics. They were really unmanageable till I found the questions & answer study guide by Killexams. This is the best guide I have ever purchased for my exam preparations. The way it handled the 000-006 materials was superb and even a slow learner like me could handle it. Passed with 89% marks and felt above the world. Thanks Killexams!.

Can I find contact information of 000-006 Certified?

When I was getting prepared up for my 000-006 , It was very annoying to choose the 000-006 study material. I found Killexams while googling the best certification resources. I subscribed and saw the wealth of resources on it and used it to prepare for my 000-006 test. I clear it and Im so grateful to this Killexams.

Save your time and money, take these 000-006 Q&A and prepare the exam.

This is fantastic, I passed my 000-006 exam last week, and one exam earlier this month! As many people point out here, these brain dumps are a great way to learn, either for the exam, or just for your knowledge! On my exams, I had lots of questions, good thing I knew all the answers!!

WTF! questions were exactly the same in exam that I prepared!

Passing the 000-006 was long due as I was extremely busy with my office assignments. But, when I found the question & answer by the Killexams, it really inspired me to take on the test. Its been really supportive and helped clear all my doubts on 000-006 topic. I felt very happy to pass the exam with a huge 97% marks. Great achievement indeed. And all credit goes to you Killexams for this wonderful support.

Here are tips & tricks with dumps to certify 000-006 exam with high scores.

To get success in 000-006 exam. people believe that a student must possess sharp mind. Although it is true but it is not entirely true since along with the student, the coach or the instructor must also be well qualified and educated. I feel blessed that I was acquainted with this Killexams where I met such great educators who taught me how to clear my 000-006 test and got me through them with a breeze. I thank them with the bottom of my heart.

Get these Q&As and go to vacations to prepare.

Passing the 000-006 exam was just impossible for me as I couldnt manage my preparation time well. Left with only 10 days to go, I referred the Exam by Killexams and it made my life easy. Topics were presented nicely and was dealt well in the test. I scored a fabulous 959. Thanks Killexams. I was hopeless but Killexams given me hope and helped for passing When i was hopeless that i cant become an IT certified; my friend told me about you; I tried your online Training Tools for my 000-006 exam and was able to get a 91 result in Exam. I own thanks to Killexams.

Where can I get knowledge of 000-006 exam?

Overall impression was very good but i failed in one assignment but succeeded in 000-006 second assignment with Killexams team very fast. exam simulator is good.

Very Tough 000-006 exam questions asked in the exam.

I used this bundle for my 000-006 exam, too and passed it with top score. I relied on Killexams, and it was the right decision to make. They give you real 000-006 exam questions and answers just the way you will see them on the exam. Accurate 000-006 dumps are not available anywhere. Dont rely on free dumps. The dumps they provided are updated all the time, so I had the latest information and was able to pass easily. Very good exam preparation

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 000-006 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

FCESP | ST0-095 | HP0-J67 | CNA | 1Z0-071 | 9L0-613 | 000-743 | 000-399 | 000-268 | 000-823 | 000-034 | C4090-959 | Series66 | CUR-051 | M2090-748 | 000-570 | HP0-601 | CBEST | 10-184 | C2180-181 | 70-499 | 1Y0-613 | SQ0-101 | 000-450 | C_TBI30_73 | GSSP-NET-CSHARP | HP2-E38 | HP0-M51 | C9030-633 | GB0-183 | 000-513 | ST0-119 | GISP | 6201-1 | M2060-729 | 4A0-103 | HP0-M41 | HP3-029 | C4040-332 | C2010-659 | LOT-803 | 000-M89 | HP0-S23 | 9A0-279 | AWMP | 9A0-094 | 600-199 | CCD-470 | E20-535 | 010-002 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

3COM | SOA | IRS | Sun | RES | QAI | GRE | Juniper | Veritas | ISACA | XML-Master | ARM | Intel | BlackBerry | SCO | ICDL | Veeam | Cisco | Oracle | The-Open-Group | Acme-Packet | BEA | DMI | GIAC | APC | IBM | Hortonworks | Wonderlic | Altiris | Financial | Lotus | CPP-Institute | LSI | PayPal | SNIA | ExamExpress | Admission-Tests | CompTIA | Exin | Motorola | Teradata | Fujitsu | SCP | Teacher-Certification | SAT | Genesys | Amazon | H3C | IFPUG | Aruba |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

000-006 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

000-006


QUESTION: 146

Which two log files found under the WAS_HOME/profiles/<profile name>/logs/server1 directory are useful in troubleshooting an IBM Tivoli Identity Manager application problem with a standard installation using WebSphere? (Choose two.)


  1. msg.log

  2. trace.log

  3. SystemErr.log

  4. SystemOut.log

  5. cfg_itim_mw.log


Answer: C,D


QUESTION: 147

While testing communications to a DAML managed resource in the Manage Services screens, a message is displayed indicating failed communication What are two possible reasons for this failure? (Choose two.)


  1. Incorrect user IDs or passwords

  2. Service locked for reconciliation

  3. No ACIs defined for adapter testing

  4. Incorrect URL to the managed resource

  5. No provisioning policy defined for the service


Answer: A,D


QUESTION: 148

Which two statements are true when enabling increased trace logging to help determine a problem in IBM Tivoli Identity Manager? (Choose two.)


  1. Set logger.trace.level=DEBUG_MAX in errorLogging.properties.

  2. Set logger trace.com.iom=DEBUG_MAX in errorLogging.properties.

  3. Set logger trace level=DEBUG_MAX in the file enRoleLogging properties.

  4. Turn on the setting logger trace.logging=true in enRoleLogging properties.

  5. Configure the setting logger.trace.leveNIO for maximum detail in the trace log


Answer: C,D


QUESTION: 149

A functioning IBM Tivoli Identity Manager (Tivoli Identity Manager) test environment has been configured and tested and is ready to move into production. The information in the Tivoli Identity Manager Directory Server has been migrated to production. Additional configuration information should be promoted from the Tivoli Identity Manager server file system. Which additional data would need to be promoted to production?


  1. The <ITIM-HOME> directory

  2. The enroleDatabase.properties file

  3. The customizations defined in the ui.properties file

  4. The audit tables in the Tivoli Identity Manager database


Answer: C


QUESTION: 150

When migrating IBM Tivoli Identity Manager (Tivoli Identity Manager) from a test to a production environment, which task is valid?


  1. Export all the LDAP user accounts from test to production.

  2. Use the Import/Export feature to migrate the Tivoli Identity Manager configuration.

  3. Assign the Tivoli Identity Manager test server the same host name as the production server.

  4. Copy all the IBM Tivoli Directory Server data files to the Tivoli Identity Manager production system


Answer: B


QUESTION: 151

After testing the SSL connection between the IBM Tivoli Identity Manager V5.1 server and the directory server, the login fails. Which two options should be checked? (Choose two.)


  1. The .der file is corrupted.

  2. The truststore file is corrupted.

  3. The path to the .der file is valid.

  4. The path to the truststore file is valid.

  5. The path to the IdapConfig file is valid


Answer: B,D


QUESTION: 152

Consider an identity synchronization scenario at a customer where the customer wants to pull in identities at scheduled times, and push emergency identity deletes to IBM Tivoli Identity

Manager (Tivoli Identity Manager) for offboarding in near real time. Which statement is true in this scenario?


  1. A DSML identity feed service in Tivoli Identity Manager can onboard and offboard identities.

  2. Identities deleted in Tivoli Identity Manager during an identity feed are never placed into the Recycle Bin.

  3. Reconciling an identity feed service with the Use Workflow option enabled will allow provisioning and separation of duty policies to be evaluated during processing.

  4. An IDI data feed identity service can be reconciled to pull in identities into Tivoli Identity Manager, and can be contacted by an external process to push identities to Tivoli Identity Manager.


Answer: D


QUESTION: 153

A manual service has been created to provision voice mail accounts in IBM Tivoli Identity Manager (Tivoli Identity Manager). Which reconciliation strategy is available to reconcile voice mail accounts?


  1. The voice mail accounts can be reconciled with a CSV file that contains voice mail account attribute and group information.

  2. Reconciliation is a redundant concept for manual services because Tivoli Identity Manager does not actually communicate with the remote platform.

  3. Account data must be reconciled by using an external process or utility that can read voice mail account data and use the Tivoli Identity Manager API to perform reconciliation.

  4. The voice mail account and group data must be sent over as a form submittal using HTTP or HTTPS to the Tivoli Identity Manager 5.1 Reconcile Manual Service servlet at http(s)://itimServer:port/itim/ reconcileManualServlet.


Answer: A


QUESTION: 154

What are two means of testing connectivity to the IBM Tivoli Identity Manager LDAP directory? (Choose two.)


  1. DBConfig

  2. runConflg

  3. Idapsearch

  4. SetupEnrole

  5. WebSphere administrative console


Answer: B,C


QUESTION: 155

Which statement is true for the use of V4.6 adapters with IBM Tivoli Identity Manager (Tivoli Identity Manager) V5.1?


  1. Tivoli Identity Manager V5.1 only supports V5.X adapters.

  2. All V4.X adapters are fully supported by Tivoli Identity Manager V5.1.

  3. All V4.6 adapters based on RMI are fully supported by Tivoli Identity Manager V5.1.

  4. All non-FTP V4.6 adapters can be used with Tivoli Identity Manager V5.1 (upgrade scenario); the adapters will not support any new V5.1 adapter features.


Answer: D


QUESTION: 156

In IBM Tivoli Identity Manager (Tivoli Identity Manager), which two data can the DBPurge utility affect? (Choose two.)


  1. Orphaned accounts

  2. Auditing data in the Tivoli Identity Manager database

  3. identities which have been unused for a period of time

  4. The current error backlog in the WebSphere Messaging Queue

  5. Transactional / Reconciliation data in the Tivoli Identity Manager database


Answer: B,E


QUESTION: 157

IBM Tivoli Identity Manager (Tivoli Identity Manager) reconciliations are resource-intensive operations that can take a long time for services with a large account population. Which option will improve reconciliation performance?


  1. Enable Tivoli Identity Manager server-side sorting.

  2. Decrease the default maximum duration as specified in the reconciliation schedule.

  3. Decrease the SearchALUnusedTimeout configuration parameter in the RMI Dispatcher.

  4. Limit the number of attributes returned by the adapter and processed by Tivoli Identity Manager


Answer: D


QUESTION: 158

Which option correctly describes a task to be done before the installation of a fix pack on the IBM Tivoli Identity Manager V5.1 server?


  1. Back up the WebSphere properties files.

  2. Back up all IBM Tivoli Directory Integrator configuration files.

  3. Make sure all running processes have completed successfully.

  4. Back up all configuration flies, including properties files located in the ITIM_HOME/data directory


Answer: D

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 000-006

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.founco.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com