Real Exam Questions/Answers of 000-015

Killexams Updated 000-015

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-015 - IBM Maximo Asset Management V7.1 Implementation - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : 000-015
Exam Name : IBM Maximo Asset Management V7.1 Implementation
Questions and Answers : 148 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 000-015 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 000-015 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 000-015 collected by our team are reviewed and updated by our 000-015 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 000-015 test to get their reviews about the 000-015 test, we collect 000-015 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 000-015 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 000-015 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 000-015

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-015 - IBM Maximo Asset Management V7.1 Implementation - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

What is pass ratio of 000-015 exam?

This exam preparation bundle included the questions I was asked at the exam - something I didnt believe could be possible. So the stuff they provide is absolutely valid. It seems to be frequently updated to keep up with the official updates made to 000-015 exam. Very good quality, the testing engine runs smoothly and is very user friendly. Theres nothing I dont like about it.

Save your time and money, take these 000-015 Q&A and prepare the exam.

I was about to give up exam 000-015 because I wasnt confident in whether I would pass or not. With just a week remaining I decided to switch to Killexams Q&A for my exam preparation. Never thought that the topics that I had always run away from would be so much fun to study; its easy and short way of getting to the points made my preparation lot easier. All thanks to Killexams Q&A, I never thought I would pass my exam but I did pass with flying colors.

What do you mean by 000-015 exam?

Never ever thought of passing the 000-015 exam answering all questions correctly. Hats off to you Killexams. I wouldnt have achieved this success without the help of your question and answer. It helped me grasp the concepts and I could answer even the unknown questions. It is the genuine customized material which met my necessity during preparation. Found 90 percent questions common to the guide and answered them quickly to save time for the unknown questions and it worked. Thank you Killexams.

Very comprehensive and authentic Q&A of 000-015 exam.

My exam readiness came about into 44 right replies of the aggregate 50 in the planned 75 minutes. It worked just simply the great. I got an attractive experience depending on the Killexams dumps for the exam 000-015. The aide clarified with compact answers and reasonable cases.

How much salary for 000-015 certified?

I have never used such a wonderful Dumps for my learning. It assisted well for the 000-015 exam. I already used the Killexams Killexams and passed my 000-015 exam. It is the flexible material to use. However, I was a below average candidate, it made me pass in the exam too. I used only Killexams for the learning and never used any other material. I will keep on using your product for my future exams too. Got 98%.

Passing the 000-015 exam is not enough, having that knowledge is required.

It was very good experience with the Killexams team. they guided me a lot for progress. i appreciate their effort.

Killing the exam become to easy! I dont think so.

Word of mouth is a very strong way of marketing for a product. I say, when something is so good, why not do some positive publicity for it? I would like to spread the word about this one of a kind and absolutely incredible Killexams which helped me in performing outstandingly well in my 000-015 exam and exceeding all expectations. I would say that this Killexams is one of the most admirable online teaching ventures I have ever come across and it deserves a lot of recognition.

How much 000-015 exam cost?

I passed a week ago my 000-015 confirmation test. Killexams Q&A and Exam Simulator are best item to purchase, it clear my themes effortlessly in an exceptionally time, I was stun to perceive how great they are at their administrations. Id wish too much obliged concerning the great item that you simply have that aided inside the arrangement and using the test. This is frequently out and away the premier thorough and well bit of composing. Much obliged

How to prepare for 000-015 exam?

Hi! I am julia from spain. Want to pass the 000-015 exam. But. My English is very poor. The language is simple and lines are short . No problem in mugging. It helped me wrap up the preparation in 3 weeks and I passed wilh 88% marks. Not able to crack the books. Long lines and hard words make me sleepy. Needed an easy guide badly and finally found one with the Killexams brain dumps. I got all question and answer . Great, Killexams! You made my day.

What is pass ratio of 000-015 exam?

A portion of the lessons are exceptionally intricate yet I comprehend them utilizing the Killexams Q&A and Exam Simulator and solved all questions. Essentially on account of it; I breezed through the test horribly basically. Your 000-015 dumps Product are unmatchable in quality and correctness. All the inquiries in your item were inside the test as well. I used to be flabbergasted to envision the exactness of your material. Much obliged once more for your assistance and all the help that you provided to me.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 000-015 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

000-M68 | HH0-250 | A2090-422 | 9L0-508 | 117-301 | 4A0-106 | 190-801 | MB0-001 | 000-R01 | 3M0-300 | A7 | 000-N34 | HP2-K36 | C2020-703 | HP0-242 | HP0-M41 | 920-530 | JN0-314 | 920-551 | 1Z0-034 | EE0-425 | HP0-240 | HP0-P15 | CAS-001 | HP0-A03 | 156-315 | HDPCD | 9L0-620 | HP3-X12 | F50-506 | 310-232 | 820-424 | E20-017 | A2040-412 | 190-841 | 000-546 | S90-18A | I40-420 | C2080-471 | 000-M45 | OA0-002 | A2090-611 | 70-505-VB | 000-N16 | HP0-M25 | TB0-107 | HP2-E17 | 250-318 | 00M-646 | EW0-200 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Cognos | DMI | IIBA | IRS | Veeam | DELL | Legato | Real-Estate | IBQH | Genesys | SUSE | Alfresco | ECCouncil | APC | PTCB | SNIA | Intel | ACFE | RACC | H3C | Trend | Veritas | Axis | SCO | TIA | Fujitsu | P&C | BICSI | CWNP | ADOBE | PayPal | QlikView | Informatica | Sair | HRCI | Acme-Packet | Lotus | Teradata | LSAT | Zend | Military | IEEE | Network-General | Esri | IISFA | Microsoft | BlueCoat | College-Board | ASTQB | AppSense |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

000-015 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

000-015


  1. parts

  2. internal

  3. external

  4. standard


Answer: B


QUESTION: 135

On the Work Order Tracking application, what does Move/Swap/Modify action allow the

user to perform?


  1. Move an Asset to a new Location, swap Assets associated to a Work Order, modify Asset attributes, change an Asset's custodians

  2. Move an Asset to a new Location, swap Assets associated to a Work Order, modify the Location attributes, change an Asset's custodians

  3. Move an Asset to a new Location, swap Locations associated to a Work Order, modify an Asset attributes, and change an Asset's custodians.

  4. Move an Asset to a new Location, swap Locations associated to a Work Order, modify the Location attributes, and change an Asset's custodians


Answer: A


QUESTION: 136

Which action can be taken when creating a service item?


  1. Assign an order unit

  2. Assign a Meter Group

  3. Identify whether the item is rotating

  4. Assign a Commodity Group and code


Answer: D


QUESTION: 137

Which Maximo properties are read first when the Maximo Server is started?


  1. Those defined in the web.xml

  2. Those defined in the System application

  3. Those defined in the maximo.properties

  4. Those defined in the System Properties application


Answer: C


QUESTION: 138

A Preventive Maintenance (PM) alert is generated for either meter-based PMs or time-based PMs. On which tab can the alert lead be found in the Preventive Maintenance application?


  1. PM

  2. Frequency

  3. Seasonal Dates

  4. Job Plan Sequence


Answer: B


QUESTION: 139

What is the purpose of a Condition Rate?


  1. To create alternate paths in Workflows

  2. To assign relative values to inventory items

  3. To assign values to personnel for labor purposes

  4. To indicate the costs associated with inventory items


Answer: B


QUESTION: 140

Which statement is correct?


  1. When creating an Asset, it can be added directly to any storeroom by specifying a Location and rotating item. The balance in the storeroom is incremented by one.


  2. To add a rotating Asset to a storeroom, use the Inventory application and then use the Inventory Adjustments - Current Balance action to increment the balance by one.

  3. When creating an Asset, it can be added directly to a specific site's storeroom by

    specifying a Location and rotating item. The balance in the storeroom is incremented by one.

  4. When creating an Asset that will be initially held in a storeroom, the user creates the

Asset then goes to the Storeroom application in order to book it into a specific storeroom so


Answer: C


QUESTION: 141

Where are Roles used?


  1. Part of a communication template, escalation, domain, or Workflow process

  2. Part of a communication template, escalation, Cron Task, or Workflow process

  3. Part of an Email Listener, escalation, service level agreement, or Workflow process

  4. Part of a communication template, escalation, service level agreement, or Workflow

process


Answer: D


QUESTION: 142

Click the Exhibit button. The diagram in the exhibit shows a dialog box that opens when the

Select Value option is selected from the Asset or Location field on a Service Request. The Filter By field has three options User/Custodian, Public and All. In which application can the default for this field be changed?***Exhibit Missing***


  1. Organizations

  2. Service Requests

  3. Application Designer

  4. Database Configuration


Answer: D


QUESTION: 143

When transferring an item or tool across organizations, an internal purchase order must be

in place. What must be the same across the organizations?


  1. store

  2. Item Set

  3. Work Order

  4. GL accounts


Answer: B


QUESTION: 144

Which two steps are required to set the preferred vendor for any stocked tool? (Choose two.)


  1. Assign a vendor

  2. Assign a manufacturer

  3. Mark the tool as rotating

  4. Enable the default vendor check box

  5. Set the status of the stocked tool to Active


Answer: A, D


QUESTION: 145

When creating a storeroom, what is the purpose of the Cost Adjustment Account?


  1. It tracks fluctuations in purchase costs for items.

  2. It tracks cost on all inventory adjustments made within the storeroom.

  3. It tracks changes in either the average price or the standard price from manual inventory price adjustments.

  4. It tracks the differences between the inventory standard cost and the receipt cost for any items in the associated storeroom location.


Answer: C


QUESTION: 146

Which property allows IBM Maximo Asset Management V7.1 to use Application Server Security?


  1. mxe.useSecurity

  2. mxe.AppServerSecurity

  3. mxe.useAppServerSecurity

  4. mxe.system.useAppServerSecurity


Answer: C


QUESTION: 147

When should the Maximo Application Server be stopped?


  1. When deploying a patch

  2. During Database Configuration

  3. When changing system properties

  4. When making screen changes in Application Designer


Answer: A


QUESTION: 148

Which application associates failure hierarchies to Assets?


  1. Assets

  2. Locations

  3. Failure Codes

  4. Deployed Assets


Answer: A

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 000-015

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com