Real Exam Questions/Answers of 000-077

Killexams Updated 000-077

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-077 - xSeries Technical High Performance Servers V2 - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : 000-077
Exam Name : xSeries Technical High Performance Servers V2
Questions and Answers : 147 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 000-077 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 000-077 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 000-077 collected by our team are reviewed and updated by our 000-077 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 000-077 test to get their reviews about the 000-077 test, we collect 000-077 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 000-077 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 000-077 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 000-077

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-077 - xSeries Technical High Performance Servers V2 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

What is pass ratio of 000-077 exam?

Never ever thought of passing the 000-077 exam answering all questions correctly. Hats off to you Killexams. I wouldnt have achieved this success without the help of your question and answer. It helped me grasp the concepts and I could answer even the unknown questions. It is the genuine customized material which met my necessity during preparation. Found 90 percent questions common to the guide and answered them quickly to save time for the unknown questions and it worked. Thank you Killexams.

Extract of all 000-077 course contents in Q&A format.

I solved all questions in just half time in my 000-077 exam. I will have the capacity to utilize the Killexams study guide reason for distinctive tests as well. Much appreciated Killexams brain dump for the support. I need to tell that together with your phenomenal apply and honing instruments; I passed my 000-077 paper with good marks. This because of the homework cooperates with your application.

These 000-077 questions and answers works in the real test.

I got 76% in 000-077 exam. Thanks to the team of Killexams for making my effort so easy. I suggest to new users to prepare through Killexams as its very comprehensive.

Get these Q&A and chillout!

Like many others, I have recently passed the 000-077 exam. In my case, vast majority of 000-077 exam questions came exactly from this guide. The answers are correct, too, so if you are preparing to take your 000-077 exam, you can fully rely on this website.

I found a very good source of 000-077 material.

One of most complicated task is to choose best study material for 000-077 certification exam. I never had enough faith in myself and therefore thought I wouldnt get into my favorite university since I didnt have enough things to study from. This Killexams came into the picture and my perspective changed. I was able to get 000-077 fully prepared and I nailed my test with their help. Thank you.

Real Test 000-077 Questions and Answers.

I never thought I would be using brain dumps for serious IT exams (I was always an honors student, lol), but as your career progresses and you have more responsibilities, including your family, finding time and money to prepare for your exams get harder and harder. Yet, to provide for your family, you need to keep your career and knowledge growing... So, puzzled and a little guilty, I ordered this Killexams bundle. It lived up to my expectations, as I passed the 000-077 exam with a perfectly good score. The truth is, they do provide you with real 000-077 exam questions and answers - which is exactly what they promise. But the good news also is, that this information you cram for your exam stays with you. Dont we all love the question and answer format because of that? So, a few months later, when I received a big promotion with even bigger responsibilities, I often find myself drawing from the knowledge I got from Killexams. So it also helps in the long run, so I dont feel that guilty anymore.

These 000-077 questions and answers works in the real test.

000-077 Exam was my goal for this year. A very long New Years resolution to put it in full 000-077 . I actually thought that studying for this exam, preparing to pass and sitting the 000-077 exam would be just as crazy as it sounds. Thankfully, I found some reviews of Killexams online and decided to use it. It ended up being totally worth it as the bundle had included every question I got on the 000-077 exam. I passed the 000-077 totally stress-free and came out of the testing center satisfied and relaxed. Definitely worth the money, I think this is the best exam experience possible.

Afraid of failing 000-077 exam!

Killexams questions and answers helped me to know what exactly is expected in the exam 000-077. I prepared well within 10 days of preparation and completed all the questions of exam in 80 minutes. It contain the topics similar to exam point of view and makes you memorize all the topics easily and accurately. It also helped me to know how to manage the time to finish the exam before time. It is best method.

Save your time and money, take these 000-077 Q&A and prepare the exam.

This is the best exam readiness I have ever gone over. I passed this 000-077 partner exam bother free. No shove, no tension, and no sadness amid the exam. I knew all that I required to know from this Killexams Q&A pack. The inquiries are substantial, and I got notification from my companion that their cash back surety lives up to expectations.

Party is over! Time to study and pass the exam.

I highly recommend this bundle to everyone planning to get 000-077 q and a. Exams for this certification are hard, and it takes a lot of work to pass them. Killexams does most of it for you. 000-077 exam I got from this website had most of the questions provided during the exam. Without these dumps, I think I would fail, and this is why so many people dont pass 000-077 exam from the first try.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 000-077 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

000-N17 | E20-002 | 1Z0-897 | 1Z1-403 | MB2-185 | ISEB-SWT2 | 9L0-422 | ISEB-SWT2 | HP0-262 | 250-254 | HP2-E42 | C4090-450 | HP2-E42 | 922-103 | 70-528-CSharp | A2180-376 | 1Z0-809 | 310-220 | C9020-971 | ISSMP | HP0-S36 | 050-639 | ST0-116 | ST0-075 | 210-451 | HP0-742 | 920-257 | HP0-A22 | 000-450 | 1Z0-062 | BCP-420 | HPE2-E65 | HP0-D02 | 1Z0-559 | 642-996 | HP0-919 | BH0-001 | 310-105 | HP2-N29 | HP2-E40 | HP0-094 | 00M-660 | 1Z0-151 | P2170-015 | 700-281 | HP2-B80 | 102-400 | 9L0-625 | MOS-E2E | M2050-242 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Filemaker | Cisco | ICDL | IQN | Polycom | Novell | Military | Sair | Lotus | ISACA | Wonderlic | Alfresco | mySQL | Intel | Banking | GIAC | HP | PARCC | Prince2 | Fortinet | Aruba | QlikView | Acme-Packet | LSAT | Teacher-Certification | Symantec | Exin | Oracle | RES | CheckPoint | DMI | Admission-Tests | Amazon | Mile2 | Magento | SAP | The-Open-Group | SNIA | RACC | TIA | PTCB | Isilon | LSI | XML-Master | CWNP | Certiport | IBM | APICS | SASInstitute | SOA |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

000-077 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

000-077


  1. Use the Capacity Manager to monitor the processes on the servers. Log the events to the event log and use the resource monitor to restart the SQL process

  2. Use the System Availability tool that comes with the Server Plus Pack and install it with IBM Director to improve the availability of the SQL applications.

  3. Use the IBM Director PING function and continue watching the servers. When the system is not responding, start a batch file remotely on the managed server using the software distribution function

  4. Utilize Process Management and create a threshold to monitor the SQL process. Create an Event Action Plan and set the task to restart the SQL process when stopped and apply it to the managed SQL servers.


Answer: D


QUESTION: 137

Company.com's support technician finished installing their new x360 server running Window 2000 Advanced Server and the IBM Director agent. The customer applied the latest BIOS and firmware drivers available on the web for the system. The x360 runs for few minutes and then reboots itself. Which of the following should be checked first?


  1. Configure the box with RAID-1 and not RAID-5

  2. Disable Hyperthreading feature on the machine

  3. Ensure the Watchdog timers on the RSA are disabled

  4. Replace the Windows NTLDR file on the oot partition from another copy of the Window OS files


Answer: C


QUESTION: 138

An administrator is trying to connect to a RSA-II adapter using the default IP address found in the installation manual of 192.168.70.125. The Web browser is returning that the page cannot be displayed and a ping is returning a request time out. Which of the following is the most likely cause of the problem?


  1. The RSA-II adapter has obtained a DHCP assigned address

  2. The RSA-II adapter is using automatic private IP addressing

  3. The RSA-II adapter requires independent power to function

  4. The RSA-II adapter needs to be configured using a serial connection


Answer: A


QUESTION: 139

Company.com just purchased a BladeCenter chassis with 10 HS20s in it. The customer is intending to install Windows 2000 Advanced Server on all blades. What revision of IBM Director is needed to manage and deploy the IBM eServer BladeCenter?


  1. IBM Director 3.x

  2. IBM Director ver 4.x or above

  3. IBM Director 3.x with Aurema plug-in

  4. IBM Director version 2.1 with fix pack 2


Answer: B


QUESTION: 140

Company.com runs an application on a supported 8-way x445. the customer needs to monitor operations and wants to be alerted when problem arise. Which two of the following can be configured in the free IBM Director version 4.x to monitor the customer's operations?


  1. Fan operation

  2. Bottleneck analysis

  3. Power supply operations

  4. Planned vs.unplanned outages

  5. Application predecitive failure analysis


Answer: A, C


QUESTION: 141

Which of the following x366 8GB memory configurations will produce the best performance?


  1. One memory card with four 2GB DIMMs

  2. Two memory cards with four 2GB DIMMs

  3. Two memory cards with eight 1GB DIMMs

  4. Four memory cards with eight 1GB DIMMs


Answer: D


QUESTION: 142

A customer wants to deploy VMWare ESX on four-way Intel systems. They are considering IBM and Dell. Which of the following is an advantage IBM has over the competition?


  1. IBM provides optional Remote Technical Support for hardware, NOS, and VMWare.

  2. The IBM xSeries EXA chipset has extensions to provide better efficiency for the VMFS file system.

  3. IBM servers can address larger LUNs on SAN storage than Dell.

  4. IBM provided VMWare with the majority of their internal drivers for ESX.


Answer: A


QUESTION: 143

A customer has an x445 and uses the internal LSI adapter to manage two 146GB drives in the chassis. The customer is noticing performance issues when deploying a database with significant write activity on the internal drives. Should they consider using a ServeRAID-6M with 256MB of cache instead, and why or why not?


  1. Yes, the internal LSI SCSI adapter has no write cache.

  2. Yes, the internal LSI SCSI adapter is unreliable.

  3. No, the downtime to install the card and reformat the drives would be cost prohibitive.

  4. No, there will be no performance benefit, because drive performance is the bottleneck.


Answer: A


QUESTION: 144

A customer wants to run VMWare ESX on an x445 with a large number of virtual machines running Windows 2003 Server as a Disaster Recovery (DR) Site for the production environment. Which of the following questions would most impact the memory configuration?


  1. What version of VMWare ESX Server is being considered?

  2. Do the systems currently use Double Data Rate (DDR) memory?

  3. What is the total number of processors installed in the production systems?

  4. What is the total amount of memory currently being used across all the production systems?


Answer: D


QUESTION: 145

A customer is planning to implement a new x445 in their datacenter. Which TWO of the following should the customer prepare prior to the implementation to ensure a trouble free installation?


  1. Install the exhaust fan on top of the IBM NetBAY 42 Enterprise rack for extra cooling

  2. Ensure a 260V power source for the x445 and BladeCenter is available for fully redundant power

  3. Ensure a 220v power source for the x445 is available for fully redundant power

  4. Install the new 10GBit Ethernet network to take advantage of the new network switch in the x445.

  5. Have their Network Operation Staff review and assist connecting the new server to their existing network.


Answer: C, E


QUESTION: 146

A customer needs to deploy ten dual processor Xeon servers. Six servers will be running Linux and Apache, and the other four will be Citrix presentation servers. The customer's main concerns are the rack space and the option to have SATA drives. The maximum memory required is 8GB. Which of the following options will provide the best price and performance?


  1. Ten x306's with internal SATA drives

  2. Five x346's with internal SATA drives and VMWare ESX Server

  3. Five x366's partitioned into two VMs each with VMWare ESX Server

  4. Ten x336's with internal SATA drives


Answer: D


QUESTION: 147

A retailer is considering deploying an online transaction application on xSeries to serve their buyers. The server will need no more than four processors and will run on Red Hat Linux AS. The storage requirement is for 5TB of usable storage, and the maximum memory requirement is 4GB of RAM. Which solution will provide the best price and performance while maintaining fault tolerance?


  1. An x260 with dual fault tolerant ServeRAID adapters and 12 internal drives

  2. An x366 with dual fault tolerant NICs with a single Fibre HBA directly attached to a DS4300 with three EXP710s fully populated with 146GB Fibre Drives

  3. An x366 with dual fault tolerant NICs and two Fibre HBAs directly attached to a DS4300 Turbo with three EXP700s fully populated with 146GB drives

  4. An x445 server with dual fault tolerant HBAs and a DS4500 with two additional EXP710s fully populated with 146GB Drives


Answer: C

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 000-077

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com