Real Exam Questions/Answers of 000-155

Killexams Updated 000-155

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-155 - System x Server Family Sales V1 - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : 000-155
Exam Name : System x Server Family Sales V1
Questions and Answers : 81 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 000-155 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 000-155 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 000-155 collected by our team are reviewed and updated by our 000-155 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 000-155 test to get their reviews about the 000-155 test, we collect 000-155 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 000-155 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 000-155 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 000-155

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-155 - System x Server Family Sales V1 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

You just need a weekend to prepare 000-155 exam with these dumps.

After trying several books, I was quite disappointed not getting the right materials. I was looking for a guideline for exam 000-155 with simple language and well-organized content. Killexams Q&A fulfilled my need, as it explained the complex topics in the simplest way. In the real exam I got 89%, which was beyond my expectation. Thank you Killexams, for your great guide-line!

Killing the exam become to easy! I dont think so.

I solved all questions in just half time in my 000-155 exam. I will have the capacity to utilize the Killexams study guide reason for distinctive tests as well. Much appreciated Killexams brain dump for the support. I need to tell that together with your phenomenal apply and honing instruments; I passed my 000-155 paper with good marks. This because of the homework cooperates with your application.

How much salary for 000-155 certified?

Killexams questions and answers helped me to know what exactly is expected in the exam 000-155. I prepared well within 10 days of preparation and completed all the questions of exam in 80 minutes. It contain the topics similar to exam point of view and makes you memorize all the topics easily and accurately. It also helped me to know how to manage the time to finish the exam before time. It is best method.

Party is over! Time to study and pass the exam.

It clarified the subjects in a rearranged manner. In the true exam, I scored a 81% without much hardship, finishing the 000-155 exam in 75 minutes I additionally read a great deal of fascinating books and it served to pass well. My achievement in the exam was the commitment of the Killexams dumps. I could without much of a stretch finish its decently arranged substance inside 2 week time. Much obliged to you.

Is there 000-155 exam new sayllabus?

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my 000-155 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

Very Tough 000-155 exam questions asked in the exam.

Before I walk to the testing center, I was so confident about my preparation for the 000-155 exam because I knew I was going to ace it and this confidence came to me after using this Killexams for my assistance. It is very good at assisting students just like it assisted me and I was able to get good scores in my 000-155 test.

How many days preparation required to pass 000-155 exam?

After a few weeks of 000-155 preparation with this Killexams set, I passed the 000-155 exam. I must admit, I am relieved to leave it behind, yet happy that I found Killexams to help me get through this exam. The questions and answers they include in the bundle are correct. The answers are right, and the questions have been taken from the real 000-155 exam, and I got them while taking the exam. It made things a lot easier, and I got a score somewhat higher than I had hoped for.

So easy questions in 000-155 exam! I was already enough prepared.

Killexams is an accurate indicator for a students and users capability to work and study for the 000-155 exam. It is an accurate indication of their ability, especially with tests taken shortly before commencing their academic study for the 000-155 exam. Killexams provides a reliable up to date. The 000-155 tests give a thorough picture of candidates ability and skills.

Is there someone who passed 000-155 exam?

I got a good result with this bundle. Very good quality, questions are accurate and I got most of them on the exam. After I have passed it, I recommended Killexams to my colleagues, and everyone passed their exams, too (some of them took Cisco exams, others did Microsoft, VMware, etc). I have not heard a bad review of Killexams, so this must be the best IT training you can currently find online.

Dont waste your time on searching internet, just go for these 000-155 Questions and Answers.

I passed the 000-155 certification today with the help of your provided Questions Answers. This mixed with the course that you have to take in order to become a certified is the way to go. If you do however think that just remembering the questions and answers is all you need to pass well you are wrong. There were quite a few questions on the exam that are not in the provided QA but if you prepare all these Questions Answers; you will attempt those very easily. Jack from England

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 000-155 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

M2170-741 | E20-002 | C_TBIT44_731 | HP0-S21 | HP2-W103 | 9A0-031 | 190-835 | 920-340 | 000-340 | 1Z1-514 | 000-006 | VCP550 | 200-105 | LOT-911 | C2140-056 | 650-377 | GCFW | 1Z0-497 | 9A0-350 | 050-694 | C9060-509 | C4090-452 | CAT-180 | M2150-728 | P2020-300 | 1Z0-485 | 000-998 | 000-451 | 156-215-71 | HP2-B94 | 70-243 | LOT-958 | HP0-J67 | HP2-B67 | 220-604 | 650-303 | 000-N40 | 000-601 | HC-711-CHS | A2180-178 | 000-M40 | ISEB-SWT2 | 000-298 | 700-801 | MD0-235 | C9030-634 | 000-241 | HP2-T15 | 102-400 | QAWI301V3-0 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

ASQ | SAT | PRMIA | SASInstitute | PostgreSQL-CE | ACT | PMI | Brocade | VCE | Lotus | IEEE | Symantec | APC | Trend | Prince2 | Network-General | ISM | RedHat | Admission-Tests | ADOBE | Riverbed | SCO | Intel | McAfee | SDI | RSA | Business-Objects | Mile2 | Google | GRE | ASTQB | ACI | CWNP | LPI | Citrix | Huawei | IIBA | IISFA | ICDL | SOA | Acme-Packet | Zend | ACFE | College-Board | HR | TIA | iSQI | F5-Networks | Fortinet | Medical |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

000-155 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

000-155


  1. Tower

  2. PureSystems

  3. BladeCenter H

  4. Rack optimized


Answer: A


QUESTION: 72

A customer wants to manage their VMware ESXi environment on their BladeCenter H. Which of the following is a correct option for this environment?


  1. FSM

  2. Common Agent

  3. Platform Agent

  4. IBM Upward Integration for VMware vCenter


Answer: D


QUESTION: 73

A System x customer has standardized on Red Hat Linux for all x86 applications. The customer is evaluating OpenStack and is moving away from VMware. They ask their sales professional for a recomendation for virtualization. Which of the following best matches the customer direction?


  1. KVM

  2. Hyper-V

  3. PowerVM

  4. Citrix / Xen


Answer: A


QUESTION: 74

A manufacturing customer is interested in a Big Data warehouse solution and are also talking to HP. Which of the following solutions is the most direct starting point for a conversation with the customer?


A. SAP HANA B. x3850 X5

  1. iDataPlex

  2. PureApplication System


Answer: A


QUESTION: 75

A client is designing a new high density data center for their growing IT infrastructure. The customer asks the System x sales professional for advice on this project. Which of the following is the primary constraint to high density data center buildouts?


  1. Power and cooling

  2. Rack space and power

  3. Cabling and bandwidth

  4. Bandwidth and rack space


Answer: A


QUESTION: 76

A System x sales professional has a meeting with a client who is looking to refresh their IT environment. The sales professional wants to convince the client that IBM PureFlex is a great IT solution. Which of the following are fundamental benefits of the PureFlex that you want to highlight inthe client that IBM? PureFlex is a great IT solution. Which of the following are fundamental benefits of the PureFlex that you want to highlight in your meeting?


  1. Ease of Use, Integration by Design and Built-in Expertise

  2. Ease of Use, Built-in Expertise and build to order flexibility

  3. Ease of use, Integration by Design and selected preloaded user applications

  4. Integration by Design, Built-in Expertise and IBM Tivoli products for system management


Answer: A


QUESTION: 77

A customer is looking to build a new high performance computing environment. The customer wants an integrated solution that offers a variety of choices for


nodes, storage, and network. Which IBM solution should you as a System x seller recommend that would be able to meet all of the customer requirements?customer? requirements?


  1. iDataPlex

  2. BladeCenter

  3. PureFlex Express

  4. IBM Intelligent Cluster


Answer: D


QUESTION: 78

A customer is looking for the most servers that can be placed into one rack for the customer HPC. Power consumption and heat output areA customer is looking for the most servers that can be placed into one rack for the customer? HPC. Power consumption and heat output are secondary considerations. Which of the following is the best solution to propose to this customer?


  1. x3850 X5

  2. iDataPlex

  3. BladeCenter

  4. PureFlex with x220 compute nodes


Answer: B


QUESTION: 79

A customer has the following equipment installed in their data center: -- an IBM BladeCenter H chassis -- two power supplies -- six HS22V blades -- three Nortel 1/10 Gb ESMs The retail customer purchased a new HX5 with MAX5. Which of the following must be added to install the HX5 with MAX5?


  1. SSD for the HX5

  2. Nortel 1/10 Gb ESM

  3. Two additional power supplies

  4. Fibre Channel (FC) switches and SAN storage


Answer: C


QUESTION: 80

Which of the following is a key driver of changes in the ethernet networking requirements of our clients in their data centers?


  1. With the introduction of cloud, clients need a networking architecture that routes all data center traffic through the core in order to maintain control.

  2. With the evolution of Fibre Channel from 8Gb to 16Gb, Ethernet networking is now becoming a legacy technology and will eventually be phased out of the data center.

  3. Increasing intra data center traffic between servers and storage elements is driving the need for flatter, faster systems interconnect in order to support applications.

  4. Virtualization in the data center is simplifying the networking requirement to WAN interface only as all switching in the data center is being handled in the hypervisors.


Answer: C


QUESTION: 81

A prospective client is worried about transitioning from their HP servers to IBM servers running Windows. To help ease their concerns the sales professional tells the client there is an IBM server installation assistant that simplifies the process of installing and configuring IBM System x servers. This tool can assist with the installation of the operating system as well as help them install the latest system device drivers on a new install with minimal user intervention. Which of the following IBM tools provides this value added functionality?


  1. DSA

  2. ServerGuide

  3. ServerProven

  4. UpdateXpress System Pack Installer


Answer: B

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 000-155

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com