Real Exam Questions/Answers of 000-355

Killexams Updated 000-355

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-355 - iSeries System Administration V5R2 - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : 000-355
Exam Name : iSeries System Administration V5R2
Questions and Answers : 137 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 000-355 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 000-355 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 000-355 collected by our team are reviewed and updated by our 000-355 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 000-355 test to get their reviews about the 000-355 test, we collect 000-355 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 000-355 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 000-355 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 000-355

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

000-355 - iSeries System Administration V5R2 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

What do you mean by 000-355 exam?

The inquiries are legitimate. Basically indistinguishable to the 000-355 exam which I passed in just 30 minutes of the time. If not indistinguishable, a great deal of stuff is very much alike, so you can overcome it provided for you had invested enough planning energy. I was a bit wary; however Killexams Q&A and Exam Simulator has turned out to be a solid hotspot for exam readiness illumination. Profoundly proposed. thanks so much.

Get pack of knowledge to prepare 000-355 exam. Best Q&A for you.

Your questions square measure appallingly the same as real one. Passed the 000-355 tests the inverse day. Id have not done it while not your test homework materials. Various months agene I fizzling that test the essential time I took it. Killexams Q&A and Exam Simulator are a decent thing for me. I finished the test frightfully just this point.

Where will I find material for 000-355 exam?

Because of 000-355 certificate you got many chances for security professionals development to your career. I wanted to progress my vocation in information security and wanted to become certified as a 000-355. In that case I decided to take help from Killexams and started my 000-355 exam training through 000-355 exam cram. 000-355 exam cram made 000-355 certificate studies easy to me and helped me to achieve my goals effortlessly. Now I can say without hesitation, without this website I never passed my 000-355 exam in first try.

Very easy to get certified in 000-355 exam with these Q&A.

There were many ways for me to reach to my target destination of high score in the 000-355 but I was not having the quality in that. So, I did the best thing to me by going on online 000-355 study help of the Killexams mistakenly and found that this mistake was a sweet one to be remembered for a longer time. I had scored well in my 000-355 study software and thats all because of the Killexamss practice test which was available online.

I want to pass 000-355 Exam, What should I do?

I got a good result with this bundle. Very good quality, questions are accurate and I got most of them on the exam. After I have passed it, I recommended Killexams to my colleagues, and everyone passed their exams, too (some of them took Cisco exams, others did Microsoft, VMware, etc). I have not heard a bad review of Killexams, so this must be the best IT training you can currently find online.

Proper knowledge and study with the 000-355 Q&A and Dumps! What a combination!

To get prepared for 000-355 practice exam requires a lot of hard work and time. Time management is such a complicated issue, that can be hardly resolved. But Killexams certification has really resolved this issue from its root level, by offering number of time schedules, so that one can easily complete his syllabus for 000-355 practice exam. Killexams certification provides all the tutorial guides that are necessary for 000-355 practice exam. So I must say without wasting your time, start your preparation under Killexams certifications to get a high score in 000-355 practice exam, and make yourself feel at the top of this world of knowledge.

000-355 Questions and Answers required to pass the certification exam at first attempt.

The inquiries are legitimate. Basically indistinguishable to the 000-355 exam which I passed in just 30 minutes of the time. If not indistinguishable, a great deal of stuff is very much alike, so you can overcome it provided for you had invested enough planning energy. I was a bit wary; however Killexams Q&A and Exam Simulator has turned out to be a solid hotspot for exam readiness illumination. Profoundly proposed. thanks so much.

Feeling difficulty in passing 000-355 exam? you got to be kidding!

Much obliged to the one and only Killexams. It is the most straightforward system to pass the exam. I would thank the Killexams Q&A exam result, for my achievement in the 000-355. Exam was only 3 weeks ahead, when I started to study this aide and it worked for me. I scored 89%, figuring out how to finish the exam in due time.

Where will I find questions and Answers to study 000-355 exam?

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my 000-355 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

Where to register for 000-355 exam?

I prepared the 000-355 exam with the help of Killexams 000-355 test preparation material. it was complicated but overall very helpful in passing my 000-355 exam.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 000-355 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

1Z0-459 | 310-811 | 644-344 | 9L0-623 | C4090-970 | FCGIT | CISA | 050-696 | 000-907 | VDCD510 | HP0-D09 | HP0-J23 | HP0-M51 | HP0-M55 | P2170-036 | 000-M08 | HP2-E30 | 000-881 | 920-249 | C_TSCM42_65 | HH0-050 | FM0-303 | 00M-668 | HP2-N34 | BCP-340 | F50-526 | C_TB1200_90 | HP2-H28 | 1Z0-242 | 133-S-713.4 | SPS-202 | MB2-708 | JN0-643 | EX0-100 | HP0-D06 | 9A0-082 | 000-274 | FD0-510 | PK1-003 | 000-797 | 2B0-012 | 000-R01 | HP0-803 | 70-526-CSharp | 642-746 | HP3-C24 | C2010-940 | HP2-Z15 | VCAC510 | 70-344 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

PayPal | ASTQB | PMI | Genesys | Real-Estate | Huawei | QAI | Veeam | SOA | Polycom | IISFA | GuidanceSoftware | ISM | ICDL | Network-General | Filemaker | CIW | ECDL | IFPUG | IEEE | mySQL | SNIA | TIA | Business-Objects | Citrix | Hyperion | QlikView | Nokia | CPP-Institute | College-Board | AccessData | HR | Autodesk | Quality-Assurance | Pegasystems | ADOBE | Certiport | ISC2 | Novell | Acme-Packet | SCP | Hortonworks | BlueCoat | McAfee | GRE | PostgreSQL-CE | Fujitsu | ACFE | PTCB | GMAT |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

000-355 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

000-355

  1. In an effort to audit access to a number of objects on an iSeries, the system administrator has used the Change Object Auditing command to specify the auditing level of the objects. Prior to changing the auditing control (QAUDCTL) system value from *NONE to *OBJAUD, what additional step must be performed?

    1. Ensure that the QAUDJRN journal exists

    2. Ensure that the QAUDIT subsystem is started

    3. Ensure that the security auditing level (QAUDLVL) system value is not set to *NONE

    4. Ensure that the system security level (QSECURITY) system value is set to 30 or higher

    Answer: A


  2. An administrator has decided to move an iSeries to security level 40 and the Chief Information Officer (CIO) has asked the administrator to identify any potential program issues before moving to level 40. Which system values and options must be set to allow identification of potential program failures?

    1. Auditing control (QAUDCTL) *OBJAUD and Security auditing level (QAUDLVL) *NXTLVL

    2. Auditing control (QAUDCTL) *OBJAUD and Security auditing level (QAUDLVL) *PGMFAIL

    3. Auditing control (QAUDCTL) *AUDLVL and Security auditing level (QAUDLVL) *AUTFAIL

    4. Auditing control (QAUDCTL) *AUDLVL and Security auditing level (QAUDLVL) *PGMFAIL

    Answer: D


  3. Security policy requires that the system console be monitored for invalid sign-ons and immediate notification be sent to operations and system administration. The system console is a twinaxial-attached 5250 display. Which of the following will meet this requirement?

    1. Create data queue QSYS/QSYSNTFY and monitor with a program to send sign-on violation notifications.

    2. Create QSYS/QSYSMSG message queue and monitor with a program to send sign-on violation notifications.

    3. Create an exit program for the QIBM_QZSO_SIGNON server to monitor sign-ons and send notifications when an invalid sign-on is detected.

    4. Create an exit program for the QIBM_QTG_DEVINIT exit (Telnet device initialization) that sends notifications when an invalid sign-on occurs.

    Answer: B


  4. A system administrator suspects that objects in library QSYS are being replaced in an attempt to compromise security. What method can the administrator use to monitor for this activity?

    1. Activate the audit journaling function

    2. Change suspect user profiles to limit capability

    3. Change the system history log function to *PROTECT

    4. Change the public access to the QSYS library to *EXCLUDE

    Answer: A


  5. Exit programs can be used to provide an extra layer of security beyond object security. However, exit programs can also be created and used in a malicious manner to implement a virus or steal password information. What command could an administrator use to check for the use of exit programs?

    1. WRKCNTINF

    2. WRKEXTREG

    3. WRKLICINF

    4. WRKREGINF

    Answer: D


  6. After upgrading to OS/400 V5R2, iSeries Access terminal emulation users have a pop-up message "Error Occurred when retrieving usage information." Which of the following is the most likely cause of the problem?

    1. Users are still enrolled to use the Microsoft Windows 95/NT client.

    2. The license limits for 5722-XW1 were not reset after the installation.

    3. INZSYS did not complete successfully after the new release was installed.

    4. An installed exit program is denying access to data used by the iSeries Access startup.

    Answer: D


  7. An object in the root file system has the read-only attribute set. Which of the following actions must be taken so that the object can be deleted using an OS/400 command?

    1. Obtain *ALLOBJ authority

    2. End the iSeries NetServer 18

    3. Use Windows Explorer to remove the read-only attribute

    4. Use the RMVLNK command so that the object is accessible to OS/400 commands

    Answer: C


  8. Under iSeries Navigator NetServer options, which of the following allows directories of the IFS to be managed and secured for access by PC's using Windows Explorer?

    1. IFS groups

    2. File shares

    3. Folder maps

    4. Directory groups

    Answer: B


  9. When connecting an iSeries system to a network it is important to provide for maximum bandwidth. Which of the following connections would best satisfy this requirement?

    1. 1Gb full duplex to a hub

    2. 1Gb half duplex to a hub

    3. 1Gb full duplex to a switch

    4. 1Gb half duplex to a switch

    Answer: C


  10. A customer has an iSeries on the Internet side of a firewall and another on the secure side. The two systems are to be connected via SNA for nightly updates using communications with a direct connection so the link can be easily varied off when not in use. Which of the following pieces of hardware is needed in addition to communications lines on each system?

    1. modem

    2. CSU/DSU

    3. modem eliminator

    4. null modem adaptor

    Answer: C


  11. A site has a remote workstation controller connected with AnyNet over their frame relay network. Whenever the frame network drops and the ISDN backup is enabled, the controller loses connection to the system. Which setting should be modified to allow the controller to reconnect automatically?

    1. The QCMNARB system value

    2. The QCMNRCYLMT system value

    3. The HPR path switch timers on the controller

    4. The REDIALDLY parameter of the controller description

    Answer: B


  12. Which of the following commands will limit the number of automatically created 5250 Telnet sessions to 50?

    1. CHGTELNA NBRSSN(50)

    2. CHGSYSVAL SYSVAL(QAUTORMT) VALUE(50)

    3. CHGSYSVAL SYSVAL(QAUTOCFG) VALUE(50)

    4. CHGSYSVAL SYSVAL(QAUTOVRT) VALUE(50)

    Answer: D


  13. For security reasons an administrator has set the system values QDSCJOBITV to 120, QINACTMSGQ to *DSCJOB, and QINACTITV to 60. When will the user be disconnected due to inactivity?

    1. 60 minutes

    2. 120 minutes

    3. 180 minutes

    Answer: A


  14. What iSeries Navigator policy is required to permit a user on system "A" to pass through to system "B" without re-entering their user ID and password?

    1. The user profiles and passwords on the two systems must be identical.

    2. The user profiles on the two systems must be set to have the same passwords.

    3. "Use Pass-through for remote sign on" must have "Allow signon to be bypassed" selected.

    4. "Use Pass-through for remote sign on" must have "verify user ID on target system" selected.

    Answer: C 19

  15. A system administrator needs to set up an iSeries as a DHCP server. Which of the following is used to accomplish this task?

    1. Use the CFGDHCP command.

    2. Use the "Configure DHCP" option on the CFGTCP menu.

    3. Use "Network>Servers>TCPIP>DHCP" in iSeries Navigator.

    4. Use "Configuration and Services>TCPIP>DHCP" in iSeries Navigator.

    Answer: C


  16. An iSeries administrator needs to configure a DNS server. Which of the following is used to accomplish this task?

  1. CFGTCPDNS command

  2. "Network>Servers>DNS" in iSeries Navigator

  3. "Configuration and Services>DNS" in iSeries Navigator

  4. "Configure Domain Name Server" option on the CFGTCP menu

Answer: B


20

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 000-355

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com