Real Exam Questions/Answers of 132-S-916-2

Killexams Updated 132-S-916-2

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

132-S-916-2 - Avaya Specialist - IP Office(R) Implement and Support Elective - Dump Information

Vendor Name : Avaya
Exam Code : 132-S-916-2
Exam Name : Avaya Specialist - IP Office(R) Implement and Support Elective
Questions and Answers : 135 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 132-S-916-2 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 132-S-916-2 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 132-S-916-2 collected by our team are reviewed and updated by our 132-S-916-2 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 132-S-916-2 test to get their reviews about the 132-S-916-2 test, we collect 132-S-916-2 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 132-S-916-2 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 132-S-916-2 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 132-S-916-2

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

132-S-916-2 - Avaya Specialist - IP Office(R) Implement and Support Elective - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

I found everything needed to pass 132-S-916-2 exam.

I was so much upset in those days because I didnt any time to prepare for 132-S-916-2 exam prep because of my some daily routine work I have to spend most time on the way, a long distance from my home to my work place. I was so much worried about 132-S-916-2 exam, because time is so near, then one day my friend told about Killexams, that was the turn to my life, the solution of my all problems. I could do my 132-S-916-2 exam prep on the way easily by using my laptop and Killexams is so reliable and outstanding.

Worked hard on 132-S-916-2 books, but everything was in the Q&A.

I passed 132-S-916-2 exam. thanks to Killexams. The exam is very hard, and I dont know how long it would take me to prepare on my own. Killexams questions are very easy to memorize, and the best part is that they are real and correct. So you basically go in knowing what youll see on your exam. As long as you pass this complicated exam and put your 132-S-916-2 certification on your resume.

Start preparing these 132-S-916-2 questions answers and chillout.

I asked my brother to give me some advice regarding my 132-S-916-2 test and he told me to buckle up since I was in for a great ride. He gave me this Killexamss address and told me that was all I needed in order to make sure that I clear my 132-S-916-2 test and that too with good marks. I took his advice and signed up and Im so happy that I did it since my 132-S-916-2 test went amazing and I passed with good score. It was like a dream come true so thank you.

Get high scores in little time for preparation.

It had been years and I was stuck at the same designation, it was like being glued to the chair with fevicol. Initially you think, just wait good things come in time. But then your patience wears off and you know you gotta take a stand before its too late. Since my work involves mostly dealing with a 132-S-916-2 clientele base I decided to ace it and become the he knows all about 132-S-916-2 dude in the office. Upon a friends guidance I tried your 132-S-916-2 demo from Killexams, loved and it and moved onto a purchase. Your test engine is fabulous and today your study kit has made me the new 132-S-916-2 manager.

Preparing 132-S-916-2 exam is matter of some hours now.

I would take a privilege to say Many Many Thanks to all team members of Killexams for providing such a wonderful platform made available to us. With the help of the online questions and caselets, I have successfully cleared my 132-S-916-2 certification with 81% marks. It was really helpful to understand the type and patterns of questions and explanations provided for answers made my concepts crystal clear. Thanks for all the support and keep doing it. All the best Killexams.

Where can I get knowledge of 132-S-916-2 exam?

Killexams tackled all my issues. Considering long question and answers was a test. Anyhow with concise, my planning for 132-S-916-2 exam was truly an agreeable experience. I effectively passed this exam with 79% score. It helped me consider without lifting a finger and solace. The Questions & Answers in Killexams are fitting for get ready for this exam. Much obliged Killexams for your backing. I could think about for long just while I used Killexams. Motivation and Positive Reinforcement of Learners is one topic which I found difficult but their help make it so easy.

Save your time and money, take these 132-S-916-2 Q&A and prepare the exam.

me passed this 132-S-916-2 exam with Killexams question set. i did not having much time to prepare, I purchased this 132-S-916-2 questions answers and exam simulator, and this was the best professional decision I ever made. I got through the exam easily, even though its not an easy one. Yet this included all recent questions, and I got many of them on the 132-S-916-2 exam, and was able to figure out the rest, based on my experience. I guess it was as close to a no-brainer as an IT exam can get. So yes, Killexams is just as good as they say it is.

No source is more powerful than this 132-S-916-2 source.

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my 132-S-916-2 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

No questions was asked that was not in my Q&A guide.

I would recommend this question bank as a must have to anyone who is preparing for the 132-S-916-2 exam. It was very helpful in getting an idea as to what sort of questions were coming and which areas to focus. The practice test provided was also great in getting a feeling of what to expect on exam day. As for the answers keys provided, it was of great help in recollecting what I had learnt and the explanations provided were easy to understand and definately added value to my concept on the subject.

132-S-916-2 certification exam preparation got to be this easy.

Your 132-S-916-2 mock test papers helped me a lot in an organised and well structured preparation for the exam. Thanks to you I scored 90%. The explanation given for each answer in the mock test is so good that it gave the real revision effect to study material.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 132-S-916-2 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

C_HANAIMP141 | HP2-N32 | C_EPMBPC_70 | C2140-839 | 650-754 | C_HANATEC_10 | 000-M198 | HP0-S18 | ASC-029 | 9A0-062 | HP2-B22 | PEGACPBA71V1 | 000-713 | C2070-587 | 000-267 | 0B0-410 | PMI-001 | PTCE | HP2-K29 | VCP-511 | HP0-J67 | 312-92 | 311-019 | S90-04A | E20-593 | MB2-704 | 1Z0-413 | HP2-H05 | 00M-647 | 70-544 | PD0-001 | 920-530 | 642-998 | C_TPLM30_67 | A2010-564 | LOT-920 | C4090-460 | C2010-505 | NCE | PMI-200 | HP2-H27 | C_TPLM30_67 | SPS-202 | 9L0-407 | HP0-S15 | LOT-801 | ST0-025 | 000-M36 | HH0-110 | 9A0-061 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Filemaker | Prince2 | Microsoft | LSI | Real-Estate | Salesforce | PayPal | VCE | Alfresco | OMG | Social-Work-Board | ComputerAssociates | Foundry | Intel | Trend | BlackBerry | BEA | GMAT | iSQI | HDI | Financial | LSAT | Axis | Hospitality | Business-Objects | HR | Banking | Alcatel-Lucent | Sair | Zend | ISEB | BICSI | Legato | H3C | SUSE | Network-General | Hortonworks | IFPUG | AIIM | NI | CIPS | PostgreSQL-CE | GuidanceSoftware | Lotus | CheckPoint | Cognos | IBM | Tibco | Admission-Tests | APICS |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

132-S-916-2 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

132-S-916-2


QUESTION:122

To use the Web campaigns in VoiceMail Pro, what must be installed on the server?


  1. Internet Information Server 4.0

  2. Microsoft SMTP Server

  3. Avaya SMTP services

  4. Avaya Web Manager


Answer: A


QUESTION:123

Which two steps must be taken in the IP Office and the VoiceMail Pro to set up a simple conference bridge off of an Auto Attendant? (Choose two.)


  1. Add the Short Code in Manager with the feature ofConferenceAdd.

  2. Add the Short Code in Manager with the feature ofConferenceMeetMe.

  3. Set up a module inVoiceMail Pro; set the type for conference; input IP Office Short Code and PIN (if applicable) into correct fields.

  4. Add the Short Code inVoiceMail Pro with the menu; transfer action set to transfer to the

IP Office Short Code, and PIN if applicable.


Answer: B,D


QUESTION:124

What is the function of the IMS Administration tool?


  1. It allows you to set the account used by the IMS Voice service.

  2. It allows you to associate voicemail boxes to email addresses.

  3. It allows you to set the account used by the IMS Gateway service.

  4. It allows you to associate the Exchange Server to theVoiceMail Pro Server.


Answer: B


QUESTION:125

When using the Mobile Twinning feature, which two types of calls to an extension will be twinned? (Choose two.)


  1. Followme calls

  2. Calls directed to an extension using a Direct Inward Dial (Direct Dial Inward) number

  3. Calls directed to a Line Appearance button

  4. Internal or external calls that ring to the extension using a transfer


Answer: B,D


QUESTION:126

On which signaling protocol is Small Community Networking supported?


A. QSIG B. H.450

  1. IPSec

  2. RIP v 2


Answer: B


QUESTION:127

You installed PhoneManager Pro at a customer's location. The application shows that it is logged in with the PhoneManager Pro. However, the microphone and speaker are not active (grayed out). Which two would resolve the problem? (Choose two.)


  1. Having a valid IP Audio Enabled license

  2. Installing the soundcard on the PC

  3. Attaching external speakers and microphones

  4. Setting the LAN connection for 100 MB, full duplex


Answer: A,B


QUESTION:128

A customer has a multiple site setup utilizing Small Community Networking. All remote sites are currently running their own VoiceMail Pro PCs with separate license servers. The customer wants to centralize the voicemail resource to the head office. Which license key/server is required?


  1. One Feature Key and license at the main site

  2. Feature Keys and license servers running at all sites

  3. One server at the main site with Feature Keys on the remote sites


Answer: A


QUESTION:129

A customer reports that they have used the VoiceMail Pro Client software to make changes to the Auto Attendant. However, after making the change, callers report that the change to the Auto Attendant has not taken place. What are two reasons for this happening? (Choose two.)


  1. The IP Office does not have a "Valid" VoiceMail Pro license.

  2. The customer failed to "Save and Make Live" after the change.

  3. The VoiceMail Pro client was set to "Offline" mode and the changes did not get loaded into VoiceMail Pro.

  4. The VoiceMail Pro services need to be restarted for the changes to take affect.


Answer: B,C


QUESTION:130

What are two IMS limitations? (Choose two.)


  1. Clients can only connect using TCP/IP.

  2. IMS will not work on centralized voicemail.

  3. IMS clients are limited by the license server.

  4. IMS can only work with one Exchange Server.


Answer: A,D


QUESTION:131

You are using ScanSoft Text to Speech (TTS) and it is not functioning properly. What are two reasons for this? (Choose two.)


  1. The VM Pro TTS license is not loaded within Manager or is showing as invalid.

  2. The TTS engine is not showing under the Windows Control Panel Speech applet.

  3. Under the Users Voicemail tab within Manager Voicemail Email Reading is enabled.

  4. In theVoiceMail Pro call flow for the individual User the Speak Text option is not configured.


QUESTION:132

An IP Office is being networked to an Avaya Media Gateway Server using H.323 trunks with QSIG. Which statement is true?


  1. Only the G.723 codec is available.

  2. Small Community Networking is supported.

  3. Name and number presentation is supported.

  4. Both systems must be on the same IP subnet.


Answer: C


QUESTION:133

Which two are commonly used when troubleshooting VoiceMail Pro problems? (Choose two.)


  1. VoiceMail Pro call flows

  2. IP Office configuration

  3. Voicemail accounts folder

  4. Voicemail TUI file


Answer: A,B


QUESTION:134

A customer added a new IP Phone to the network. Since then, everyone trying to call out rings to this new extension. After inspection you discover an extension has been re-numbered to 9. Which programming option needs to be changed to avoid this in the future?


  1. Extensionlock Enabled on IP Hardphone settings

  2. Auto-Create Ext Enable should be turned off in Manager

  3. Extensionlock Enabled in 46xx.scr file in Manager directory

  4. Auto-Create Ext Enable should be turned off in 46xx.scr file in Manager Directory


Answer: B


QUESTION:135

You have installed ContactStore for your 4.0 IP Office system and would like to test its functionality. Which two settings do you need to verify when testing ContactStore? (Choose two.)


  1. Verify that your Web browser security settings have permissions to download ActiveX controls.

  2. Verify that your Internet Explorer is version 5.0 or higher.

  3. Verify thatContactStore is loaded on Windows operating system that has a minimum of 1GB ofm RAM.

  4. Verify that the PC running theContactStore has network connectivity of 10Mbps or

higher.


Answer:B,?

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 132-S-916-2

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.founco.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com