Real Exam Questions/Answers of 1Y0-301

Killexams Updated 1Y0-301

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Y0-301 - Deploying Citrix XenDesktop 7.6 Solutions - Dump Information

Vendor Name : Citrix
Exam Code : 1Y0-301
Exam Name : Deploying Citrix XenDesktop 7.6 Solutions
Questions and Answers : 112 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 1Y0-301 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 1Y0-301 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 1Y0-301 collected by our team are reviewed and updated by our 1Y0-301 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 1Y0-301 test to get their reviews about the 1Y0-301 test, we collect 1Y0-301 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 1Y0-301 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 1Y0-301 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 1Y0-301

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Y0-301 - Deploying Citrix XenDesktop 7.6 Solutions - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Where can I find free 1Y0-301 exam questions?

If you want high quality 1Y0-301 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that 1Y0-301 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for 1Y0-301 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

What are benefits of 1Y0-301 certification?

Clearing 1Y0-301 tests was for all intents and purpose unrealistic for the benefit of me. The test points were truly intense for me to know. However they illuminated my drawback. I illuminated the 90 inquiries out of 100 Questions effectively. By basically relating the study guide in brain dump, I used to be prepared to see the themes well. Also the great exam simulator like Killexams 1Y0-301 With achievement cleared this test. I offer gratitude Killexams for serving the incredible administrations. Much appreciated.

Is there 1Y0-301 exam new sayllabus?

Killexams Dumps site helped me get access to various exam training material for 1Y0-301 exam. I was confused that which one I ought to pick, however your specimens helped me pick the best one. I purchased Killexams Dumps course, which incredibly helped me see all the fundamental ideas. I solved all questions in due time. I am blissful to have Killexams as my tutor. Much appreciated

Can I find contact information of 1Y0-301 Certified?

In order to study and prepare for my 1Y0-301 test, I used Killexams QA and exam simulator. All thanks to this incredibly astounding Killexams. Thank you for assisting me in clearing my 1Y0-301 test.

Little effor, Big output, Great Questions/Answers.

Subsequently it used to be troublesome for me to center upon 1Y0-301 exam. I used Killexams Questions & Answers for a time of two weeks and figured out how to solved 95% questions in the exam. Today I am an Instructor in the preparation business and all credits goes to Killexams. Planning for the 1Y0-301 exam for me was at the very least a bad dream. Dealing with my studies alongside low maintenance employment used to expend practically all my time. Much appreciated Killexams.

I want to pass 1Y0-301 Exam, What should I do?

It is great experience for the 1Y0-301 exam. With not much stuff available online, Im happy I got Killexams. The questions/answers are just great. With Killexams, the exam was very easy, fantastic.

No time to study books! Need something fast preparing.

I chose Killexams because I didnt simply want to pass 1Y0-301 exam but I wanted to pass with good marks so that I would make a good impression on everyone. In order to accomplish this I needed outside aid and this Killexams was willing to provide it to me. I studied over here and used 1Y0-301 questions to prepare. I got the grand prize of best scores in the 1Y0-301 test.

Can I find contact information of 1Y0-301 Certified?

I just required telling you that I have topped in 1Y0-301 exam. All the questions on exam table were from Killexams. It is said to be the genuine helper for me on the 1Y0-301 exam bench. All praise of my achievement goes to this guide. This is the actual reason behind my success. It guided me in the correct way for attempting 1Y0-301 exam questions. With the help of this study stuff I was talented to effort to all the questions in 1Y0-301 exam. This study stuff guides a person in the right way and guarantees you 100% accomplishment in exam.

What are core objectives of 1Y0-301 exam?

I would often miss classes and that would be a huge hindrance for me if my parents found out. I needed to cover my mistakes and make sure that they could believe in me. I knew that one way to cover my mistakes was to do well in my 1Y0-301 test that was very near. If I did well in my 1Y0-301 test, my parents would love me again and that they did because I was able to clear the test. It was this Killexams that gave me the perfect instructions. Thank you.

Can I find contact information of 1Y0-301 Certified?

I am writing this because I want yo say thanks to you. I have successfully cleared 1Y0-301 exam with 96%. The test bank series made by your team is excellent. It not only gives a real feel of an online exam but each gives each question with detailed explananation in a simple language which is easy to understand. I am more than satisfied that I made the right choice by buying your test series.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 1Y0-301 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

250-502 | 650-369 | 510-022 | 000-N37 | 050-695 | 000-817 | 133-S-713-4 | E20-381 | 000-647 | PEGACSSA | 000-094 | HP0-815 | I10-002 | ST0-202 | 300-075 | C2010-024 | HP0-D14 | HP0-661 | 1Z1-591 | N10-004 | PW0-070 | 000-076 | 000-J03 | HP2-Z06 | NS0-170 | C2010-650 | VCPVCD510 | 1T6-303 | 0B0-108 | 2B0-019 | HP0-803 | HP0-S25 | 050-V710-SESECURID | A2040-928 | ISEE | 050-895 | E20-368 | 70-640 | 000-861 | CBM | 190-601 | HP0-242 | 000-015 | HP0-S33 | 2B0-015 | EE0-512 | 1Z0-216 | 000-M36 | C2090-552 | 4A0-110 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

The-Open-Group | RES | Sun | Hitachi | Financial | Huawei | Esri | Legato | GMAT | Hortonworks | Cognos | P&C | Banking | See-Beyond | Altiris | GRE | AccessData | DMI | Network-General | H3C | Liferay | Axis | Mile2 | IBM | Sair | Ericsson | mySQL | RACC | SAP | NI | GuidanceSoftware | ACI | IIBA | AppSense | GIAC | ExtremeNetworks | Cisco | Real-Estate | Dassault | Novell | SNIA | Fortinet | HP | Salesforce | TIA | Juniper | APC | ISEB | Avaya | CWNP |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

1Y0-301 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

1Y0-301


Answer: A, D, E


QUESTION: 97

Scenario: A Citrix Engineer is configuring email-based discovery for the mycompany.com domain. After creating a DNS service record the engineer would like to test that it has been implemented correctly. Which command should a Citrix Engineer execute to validate a DNS service record after it has been created?


  1. nslookup -type=a _CitrixReceiver._udp.mycompany.com

  2. nslookup -type=srv _CitrixReceiver._tcp.mycompany.com

  3. nslookup -type=mx _CitrixReceiver._udp.mycompany.com

  4. nslookup -type=cname _CitrixReceiver._tcp.mycompany.com


Answer: B


QUESTION: 98

Which two settings could a Citrix Engineer configure on NetScaler Gateway to ensure that connections are utilizing ICA Proxy? (Choose two.)


  1. SSL Bridge

  2. Basic Mode

  3. SSL Offload

  4. Content Switching

  5. SmartAccess Mode


Answer: B, E


QUESTION: 99

Scenario: A Citrix Engineer is in the process of deploying load balancing for StoreFront servers using NetScaler. The DNS names of the servers are sf1.mydomain.com and sf2.mydomain.com. The StoreFront URL will be citrix.mydomain.com.

Which two steps should the engineer take when configuring StoreFront load balancing using NetScaler? (Choose two.)


  1. Create a DNS A record for citrix.mydomain.com for the load balancing VIP.

  2. Configure a NetScaler VIP for SSL and bind a certificate for citrix.mydomain.com to the VIP.

  3. Create a DNS CNAME record for citrix.mydomain.com resolvable to sf1.mydomain.com and sf2.mydomain.com.

  4. Configure a NetScaler VIP for SSL, enable the SNI feature and bind certificates for sf1.mydomain.com and sf2.mydomain.com to the VIP.


Answer: A, B


QUESTION: 100

During the testing of a NetScaler high availability setup where two-factor authentication has been verified, new user connections are failing due to authentication issues.

What should a Citrix Engineer do to resolve this issue?


  1. Ensure that the SSL Gateway VIP is resolvable in DNS.

  2. Ensure that the RADIUS server hostname is resolvable in DNS.

  3. Ensure that the NetScaler LDAP account has permission to view records in Active Directory.

  4. Ensure that the NSIP addresses of both NetScalers are configured as clients on the RADIUS server.


Answer: D


QUESTION: 101

Where could a Citrix Engineer check which virtual channels are active in a user session?


  1. Citrix Studio

  2. Citrix Director

  3. Resource Monitor

  4. NetScaler Insight Center


Answer: B


The database for a XenDesktop environment is offline, but the users in the environment are still able to launch sessions. How are the users still able to launch sessions?


  1. Session lingering is enabled.

  2. Connection leasing is enabled.

  3. The Local Host Cache is being used.

  4. The NetScaler Integrated Caching feature is enabled.


Answer: B


QUESTION: 103

Scenario: After configuring high availability for StoreFront servers on the same VLAN, users report intermittent issues accessing Receiver for Web. The NetScaler monitors show both StoreFront servers in an UP state. What could be causing the issue?


  1. The Citrix XML monitor is misconfigured.

  2. NetScaler is using a ping monitor to check the status of the StoreFront servers.

  3. The StoreFront servers are configured for SSL, but NetScaler is using HTTP monitor.

  4. Routing issues are preventing NetScaler from reaching one of the StoreFront servers.


Answer: B


QUESTION: 104

While testing a Delivery Group prior to roll out, a Citrix Engineer notes that closing an application and then launching another takes as long as the first logon of the day. What could a Citrix Engineer configure to shorten the launch time of subsequent applications?


  1. Session lingering

  2. Session Reliability

  3. Connection leasing

  4. Citrix Profile Manager


Answer: A


A Citrix Engineer notices that session lingering is NOT working as expected during periods of high use. What is the likely cause of this issue?


  1. Session Reliability is disabled.

  2. Session lingering timeout is too short.

  3. Session lingering threshold is too low.

  4. Session idle disconnect timer is set too low.


Answer: C

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 1Y0-301

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com