Real Exam Questions/Answers of 1Z0-133

Killexams Updated 1Z0-133

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-133 - Oracle WebLogic Server 12c Administration I - Dump Information

Vendor Name : Oracle
Exam Code : 1Z0-133
Exam Name : Oracle WebLogic Server 12c Administration I
Questions and Answers : 79 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 1Z0-133 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 1Z0-133 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 1Z0-133 collected by our team are reviewed and updated by our 1Z0-133 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 1Z0-133 test to get their reviews about the 1Z0-133 test, we collect 1Z0-133 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 1Z0-133 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 1Z0-133 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 1Z0-133

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-133 - Oracle WebLogic Server 12c Administration I - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Very easy to get certified in 1Z0-133 exam with these Q&A.

My friends told me I could count on Killexams for 1Z0-133 exam preparation, and this time I did. The brain dumps are very convenient to use, I love how they are set up. The question order helps you memorize things better. I passed with 89% marks.

No questions was asked that was not in my Q&A guide.

If you want high quality 1Z0-133 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that 1Z0-133 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for 1Z0-133 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

Where can I find 1Z0-133 exam study help?

Authentic brain dumps, everything you get there is fully reliable. I heard good reviews on Killexams, so I purchased this to prepare for my 1Z0-133 exam. Everything is as good as they promise, good quality, smooth practice exam. I passed 1Z0-133 with 96%.

Killing the exam become to easy! I dont think so.

This is clearly the success of Killexams, not mine. Very user friendly 1Z0-133 exam simulator and authentic 1Z0-133 QAs.

Here are tips & tricks with dumps to certify 1Z0-133 exam with high scores.

I would recommend this question bank as a must have to anyone who is preparing for the 1Z0-133 exam. It was very helpful in getting an idea as to what sort of questions were coming and which areas to focus. The practice test provided was also great in getting a feeling of what to expect on exam day. As for the answers keys provided, it was of great help in recollecting what I had learnt and the explanations provided were easy to understand and definately added value to my concept on the subject.

No time to study books! Need something fast preparing.

The Killexams dumps offer the study material with the right features. Their Dumps are making learning easy and quick to prepare. The provided material is highly customized without becoming overwhelming or burdensome. The ILT book is used along with their material and found its effectiveness. I recommend this to my peers at the office and to anyone searching for the best solution for the 1Z0-133 exam. Thank you.

Dont waste your time on searching internet, just go for these 1Z0-133 Questions and Answers.

This is a gift from Killexams for all the candidates to get latest study materials for 1Z0-133 exam. All the members of Killexams are doing a great job and ensuring success of candidates in 1Z0-133 exams. I passed the 1Z0-133 exam just because I used Killexams materials.

Get these Q&As and go to vacations to prepare.

I wound up the exam with a satisfying 84% marks in stipulated time. Thanks very much Killexams. By and by, it was difficult to do top to bottom study proceeding with a full-time work. At that point, I turned to the Q&A of Killexams. Its concise answers helped me to see some intricate subjects. I chose to sit for the exam 1Z0-133 to attain further advancement in my profession.

All is well that ends well, at last passed 1Z0-133 with Q&A.

Clearing 1Z0-133 tests was for all intents and purpose unrealistic for the benefit of me. The test points were truly intense for me to know. However they illuminated my drawback. I illuminated the 90 inquiries out of 100 Questions effectively. By basically relating the study guide in brain dump, I used to be prepared to see the themes well. Also the great exam simulator like Killexams 1Z0-133 With achievement cleared this test. I offer gratitude Killexams for serving the incredible administrations. Much appreciated.

Take benefit of 1Z0-133 exam Q&A and get certified.

It is a captains job to steer the ship just like it is a pilots job to steer the plane. This Killexams can be called my captain or my pilot because it steered me in to the right direction before my 1Z0-133 test and it was their directions and guidance that got me to follow the right path that eventually lead me to success. I was very successful in my 1Z0-133 test and it was a moment of glory for which I will forever remain obliged to this online study center.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 1Z0-133 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

00M-664 | 510-020 | M2040-669 | 310-302 | IBMSPSSMBPDM | C2020-612 | 000-636 | HP0-Y15 | 010-111 | MB4-212 | 190-621 | 1Z0-034 | 1Y0-A11 | 250-310 | 000-370 | A2040-988 | 920-481 | 156-915-65 | JK0-U11 | STI-884 | 1Z0-516 | 2V0-620 | 500-451 | 77-601 | EX0-002 | BCCPP | LOT-412 | 1Z0-863 | 000-084 | 650-286 | 000-590 | 300-135 | 920-115 | 650-180 | HP2-Z03 | 9L0-507 | 000-N12 | 71-571 | PEGACMBB | C2010-655 | 650-027 | Series-7 | 156-915-70 | 1D0-61A | 920-505 | C_TADM51_731 | ICDL-WINDOWS | 70-696 | 310-019 | 000-856 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Nortel | Genesys | Motorola | SASInstitute | ExtremeNetworks | APC | CompTIA | Admission-Tests | Business-Tests | Quality-Assurance | Novell | Dassault | Veeam | Symantec | Network-General | SCO | GMAT | QlikView | See-Beyond | Citrix | ExamExpress | NI | SDI | Intel | Banking | PEOPLECERT | Acme-Packet | CWNP | DMI | LPI | BICSI | Teacher-Certification | Altiris | Veritas | College-Board | Social-Work-Board | GIAC | HRCI | Pegasystems | GRE | Prince2 | ACFE | TIA | NetworkAppliance | Financial | BlueCoat | HDI | Sybase | ComputerAssociates | SNIA |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

1Z0-133 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

1Z0-133


Answer: A


QUESTION: 67

Youset up two network channels for server –to-server communication. You want channelx to be used more than channel Y, so you give channel x a higher channel Weight. Youwant to see if indeed channel X is used more. Youuse the administration console and look at bothchannels under each one’sMonitoringtab. Whatscenario would best assure you that channel x has an overallhigher connection rate?


  1. ChannelXBytesSent is higher.

  2. ChannelXBytesReceivedis higher.

  3. ChannelXAcceptCount is higher.

  4. ChannelXConnections is higher.


Answer: D


QUESTION: 68

ConsideradomainwithanexistingJDBC data source, which connects toan Oracledatabase. Your database administrator requests that the JDBC connections to this database now specify a different username. Whichdatasourceattributewouldyou modify to implement this requirement?


  1. Properties

  2. Credentials

  3. Username

  4. Login

  5. URL


Answer: B


QUESTION: 69

TheAdministrationServer of a domainfalls due to a hardware failure. The hardware is beyond repair. Before thefailureyouprepareda “backup admin server”. You go through your planned recovery process and are successful. The Administration Server is now running on differenthardware. Themanagedserversof thedomainautomatically reconnect to the admin server. Select the two statements that are true.


  1. Files of deployed applications are available to the backup admin server from the same relative location as they were to the original admin server.

  2. At the time of the failure ,the backup admin server was running in “Standby” mode on differenthardware in the same network.

  3. When the admin server failed, you must have shut down and restarted the managed servers, otherwise they could not have reconnected to the failed admin server.

  4. The backup admin server isany one of the running managed servers. You select one of the managedservers, stop it, set its “administration” flag, andrestartitas the admin server of the domain.

  5. The backup admin server must be running at the same DNS name or IP address as the original.


Answer: B, D


QUESTION: 70

Youuse the Administration console to modify the domain’s security realm. After deleting the defaultauthenticationprovider, youaddasingleauthenticationprovider for iplanet LDAP. Youthen try to reboot your servers with theweblogicuserbuttheyallfailtostartdueto authenticationerrors. Identify two possible causes.


  1. The weblogic user does not exist in iplanet.

  2. The Administrators group does not exist in iplanet.

  3. A domain must include the default authentication provider.

  4. Iplanet is not a supportedLDAP implementation.

  5. LDAPproviderscannot be includedin the default security realm.


Answer: B, C


QUESTION: 71

Youcreate a newManagedServer in your domain by usingthe administration console. You give it the listen address of 192.0.2.0 and the listen port of 7100.You save andactivate the changes. You use the domain start script to start the new server. It fails, One of the messages in the window in which you can the script is: Server failed to bind to any unable port. Youinvestigateandseethatanotherprocessisrunningon192.0.2.0 on port 7100.You also find many unused portsatthatIPaddress. Whichtwostatementsare true?


  1. ItisnotaninstanceofWebLogicServerfromthisdomainrunning at 192.0.2.0:7100.The administration console does not allow you to create a server at the same listen address and port as one already configuration in the domain.

  2. ItisaninstanceofWebLogicServerrunning at 192.0.2.0:7100. Otherprocesses do not interfere with WebLogic Server.

  3. Changes the port number to an unusedone to resolve this issue.

  4. It cannot be the administration server running at 192.0.2.:7100, becauseadminservers run on port 7001.

  5. BecausethisManagedServerhasnever been started, it does not have a local copy of the configuration. If it did, by using Managed Server Independence, it wouldbeable to switch to an unused port of it s configured port was busy.

  6. Theportnumbercanstay7100ifthismachine has another IP address and the port is unused at that address.


Answer: B, C


QUESTION: 72

Whichtwo statements are true about multicastcommunicationwithin a cluster?


  1. Multicastcan be usedforclusterheartbeatmessages.

  2. Multicastis used to replicate session state between servers.

  3. Multiple cluster can share the same multicast address and port.

  4. You may disable multicast on individual cluster members.

  5. Multicasttraffic is often limited to a single subnet.


Answer: A, B


QUESTION: 73

WhichthreeruntimemetricscanyoumonitororcollectfromWebLogicServerapplicati ons?


  1. Averageexecutiontime for a web application URL.

  2. Numberortransaction rollbacks for a web server

  3. MaximumHTTPsessiontimeoutfor aweb application

  4. Number ofcurrentsessions for anEJB

  5. Numbers of faults /errors for a web service

  6. Numberof instances of an EJB


Answer: C, E, F


QUESTION: 74

Youzipped up the domain’s configdirectory on the administration server’s machine before makingsomemajor configuration changes. You wait to activateafterallthechangeshave been saved. After your changesare in,hingesstartfailing badly. You want to go back to the old configuration. What is the best course of action?


  1. Undo the changes you made manually by using the administration console or WLST.

  2. 1. Stop the administration server.

    1. Replace the config directory on the administrationserver’smachine with your backup.

    2. Restart the administration server.

    3. Stop the managed servers on each machine.

    4. Replace the configdirectory on the machine with your backup.

    5. Restart the managed servers on the machine.

  3. 1. Stop the administration server.

    1. Extract only the config.xm1 file from the zip file.

    2. Overwrite config.xm1 on the administration server’s machine with this extracted file.

    3. Restart the administration server.

  4. 1. Stop the administrationserver.

  1. Replace the config directory on the administration server’s machine with your backup.

  2. Restart the administration server.


    Answer: D


    QUESTION: 75

    Severalapplications are deployed to amanagedserver. You want to compare the number of completed requests for all of these applications.


    1. Launch WLST and run the viewAppRuntimes ( ) command.

    2. Access the MonitoringDashboard.Click the Administration Work Managers view for the managed server.

    3. Access the Administration Console.Click Monitoring > Work Manager tab for each application.

    4. Access the Administration Console.Click the Deployments page.

    5. Run weblogic.Deployer with the –statusparameter.


Answer: C


QUESTION: 76

Anonline store web application is deployed toaWebLogic server cluster. User of the applicationfrequently complain that the information in their shopping cart vanishes before they are able to complete an order. Youuse the AdministrationConsole to monitor the web application. Whichmetricisthemostrelevant to this problem?


  1. Average execution time

  2. Session timeout

  3. Current session count

  4. High session count

  5. Cookie domain


Answer: B


QUESTION: 77

You are troubleshooting whytransactionsarenotbeingcommitted. After investigation, you realize that these transactions have enough time during the first phase of the two –phase commit, but not enough time during the second phase. Therefore, rather than committing, they are timing out and are being rolled back. WhichJavaTransactionAPI (JTA) attribute needs a larger value?


  1. Timeoutseconds

  2. Abandon Timeout seconds

  3. Before completion Iteration Limit

  4. CheckpointIntervalseconds

  5. Unregister Resource Grace period


Answer: A


QUESTION: 78

Youareusingtheconfiguration Wizard to create a new domain that will consist of a cluster ofthreemanagedserversalong with an instance of WebLogic server acting as an HTTP proxy to distribute traffic to the cluster. Whichthreestepsshouldyou perform with the configuration Wizard?


  1. Create one cluster .

  2. InstallOracle HTTP server.


  3. Create one coherence server.

  4. Create four managedservers.

  5. Assignthree servers to a cluster.

  6. Specify a proxy port for the administration server.


Answer: B, E, F


QUESTION: 79

You decide to use a database to store WebLogic Servertransactionlogsfor amanagedserver. Which two steps are required to configure this?


  1. Underthemanagedserver’sServicesconfiguration,select“JDBC” as the type for the transaction log store.

  2. Under the managed server’s Services configuration, select “Disable the Default store.”

  3. Create anon-XAdatasourceinthedomainforthedatabasetransactionlog

  4. CreateanXAdata source in the domain for the database transaction log.


Answer: D

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 1Z0-133

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com