Real Exam Questions/Answers of 1Z0-141

Killexams Updated 1Z0-141

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-141 - Oracle9i Forms Developer: Build Internet Applications - Dump Information

Vendor Name : Oracle
Exam Code : 1Z0-141
Exam Name : Oracle9i Forms Developer: Build Internet Applications
Questions and Answers : 188 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 1Z0-141 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 1Z0-141 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 1Z0-141 collected by our team are reviewed and updated by our 1Z0-141 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 1Z0-141 test to get their reviews about the 1Z0-141 test, we collect 1Z0-141 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 1Z0-141 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 1Z0-141 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 1Z0-141

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-141 - Oracle9i Forms Developer: Build Internet Applications - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Real Test 1Z0-141 Questions and Answers.

Killexams is the best and accurate way I have ever come across to prepare and pass IT exams. The thing is, it gives you accurately and EXACTLY what you need to know for 1Z0-141 exam. My friends used Killexams for Cisco, Oracle, Microsoft, ISC and other certifications, all good and valid. Totally reliable, my personal favorite.

What is pass ratio of 1Z0-141 exam?

Word of mouth is a very strong way of marketing for a product. I say, when something is so good, why not do some positive publicity for it? I would like to spread the word about this one of a kind and absolutely incredible Killexams which helped me in performing outstandingly well in my 1Z0-141 exam and exceeding all expectations. I would say that this Killexams is one of the most admirable online teaching ventures I have ever come across and it deserves a lot of recognition.

What is needed to pass 1Z0-141 exam?

I wanted to have certification in 1Z0-141 exam and I choose Killexams question and answer for it. Everything is brilliantly arranged with Killexams I used it for topics like information gathering and needs in 1Z0-141 exam and I got 89 score attempting all the question and it took me almost an hour and 20 minutes. Big thanks to Killexams.

I found a very good source of 1Z0-141 material.

I used Killexams Q&A material which provides sufficient knowledge to achieve my aim. I always usually memorize the things before going for any exam, but this is the only one exam, which I took without simply memorizing the needed things. I thank you sincerely from the bottom of my heart. I will come to you for my next exam.

How much 1Z0-141 exam cost?

This is a gift from Killexams for all the candidates to get latest study materials for 1Z0-141 exam. All the members of Killexams are doing a great job and ensuring success of candidates in 1Z0-141 exams. I passed the 1Z0-141 exam just because I used Killexams materials.

I found everything needed to pass 1Z0-141 exam.

This exam preparation bundle included the questions I was asked at the exam - something I didnt believe could be possible. So the stuff they provide is absolutely valid. It seems to be frequently updated to keep up with the official updates made to 1Z0-141 exam. Very good quality, the testing engine runs smoothly and is very user friendly. Theres nothing I dont like about it.

What is needed to study for 1Z0-141 exam?

It was very good experience with the Killexams team. they guided me a lot for progress. i appreciate their effort.

Is there 1Z0-141 exam new sayllabus?

This exam preparation bundle included the questions I was asked at the exam - something I didnt believe could be possible. So the stuff they provide is absolutely valid. It seems to be frequently updated to keep up with the official updates made to 1Z0-141 exam. Very good quality, the testing engine runs smoothly and is very user friendly. Theres nothing I dont like about it.

Updated and reliable brain dumps of 1Z0-141 are available here.

I cracked my 1Z0-141 exam on my first attempt with 72.5% in just 2 days of preparation. Thank you Killexams for your valuable questions. I did the exam without any fear. Looking forward to clear the 1Z0-141 exam with your help.

Where can I download 1Z0-141 dumps?

I would potentially propose it to my partners and accomplices. I got 360 of imprints. I used to be enchanted with the results I got with the help study guide 1Z0-141 examination course material. I normally thought true and intensive studies were the reaction to all or any exams, till I took the assistance of Killexams brain dump to pass my examination 1Z0-141. Extremely fulfill.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 1Z0-141 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

500-006 | C2090-424 | 270-231 | BCP-811 | NS0-330 | M2090-732 | HP2-K26 | HP2-H40 | CTAL-TA | 000-089 | 000-421 | 250-314 | HP0-M28 | Prince2 | M2060-730 | 000-M01 | HP2-E42 | HP0-M22 | 00M-195 | HP0-236 | HP0-M36 | M2180-759 | 9L0-625 | 000-190 | C2040-406 | C2020-002 | 510-020 | 000-180 | 000-080 | 117-102 | HP0-Y25 | 000-107 | 000-076 | HP0-A01 | 050-895 | C2180-274 | HP0-680 | CSQE | 000-890 | 1Y0-611 | HP0-J39 | 00M-602 | HP2-W104 | 920-105 | VCP550 | HP0-402 | 000-934 | 312-50v8 | HP0-054 | 642-654 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Trend | Social-Work-Board | CPP-Institute | Prince2 | ECDL | Military | McData | ISC2 | ASQ | H3C | American-College | Arizona-Education | Quality-Assurance | CIPS | Hospitality | SOA | Fujitsu | IFPUG | Veeam | LPI | TruSecure | Hortonworks | HRCI | Genesys | Altiris | HR | Admission-Tests | IRS | Magento | NI | Cisco | CompTIA | Citrix | QAI | Siemens | Aruba | Alcatel-Lucent | McAfee | CIW | Network-General | Dassault | GMAT | Sun | ExtremeNetworks | VCE | Medical | EMC | Avaya | Veritas | ARM |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

1Z0-141 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

1Z0-141

QUESTION 176:


You create a text item in the Object Navigator. Which property must you change from the default value 50 that the text item will not be part of the SOL statement when a query is issued on the block?


  1. Item Type

  2. Column Name

  3. Conceal Data

  4. Database Item


Answer: D


QUESTION 177:


Which statement is true about built-ins that invoke one form from another?


  1. CALL_FORM cannot be issued while in Enter-Query mode

  2. CALL_FORM does not issue a save point

  3. NEW_FORM invokes the second form in a modal state so the user can navigate freely between the two running forms

  4. NEW_FORM improves performance but consumes more memory because the first form is retained in memory and returning to it is more efficient than reloading it

  5. OPEN_FORM invokes the second form in a modeless state and optionally within a different transaction scope

  6. OPEN_FORM is the only way to invoke the second form in "query only"


Answer: E


QUESTION 178:


How can you restrict a query on a block temporarily, so that the restriction is in effect only for the first query on the block after setting the property?


  1. Set the Where Clause block property at design time

  2. Set the DEFAULT_WHERE block property programmatically

  3. Set the ONETIME_WHERE block property programmatically

  4. Set the Onetime Where Clause block property at design time

  5. Set the Default Where clause for the block either at design time or programmatically

  6. Set the Onetime Where clause for the block either at design time or programmatically


Answer: C


QUESTION 179:


Your company assigns three possible credit ratings to customers: Poor, Good, and Excellent (represented numerically by 1, 2, and 3). The DBA has just added a RATING column to the CUSTOMERS table and

has asked you to add an item to your form so that credit ratings can be recorded.

To restrict data entry clerks to one of these three values, you decide to create a radio group for the Rating item.

You want to allow for an undetermined (Null) credit rating, and users should be able to update the credit rating from a value to an undetermined rating How can you implement this?


  1. Create three radio buttons for each of the credit ratings, and set the Mapping of Other Values for the radio group to Null

  2. Create three radio buttons for each of the credit ratings, and set the Mapping of Other Values for the radio group to one of the credit rating values.

  3. Create four radio buttons, and leave blank the value for the undetermined credit rating

  4. Choose a different type of input item, because radio groups do not allow entry and update of null values


Answer: C


QUESTION 180:


Exhibit:


View the Exhibit to examine the form.

The text items (Field1, Field2, and Field3) and the button (Check_Values) are in the CONTROL block. The Mouse Navigate property of the button has been set to No.

The following code has been written in a When-Button-Pressed trigger on the Check_Values button: MESSAGE(:field1 | |' - '| | :SYSTEM.cursor_item | | '

'| | : SYSTEM.trlgger_item) ;

With the focus in Field1, and the values 1, 2 and 3 in the text items, what message will be displayed when the button is pressed?


A. -4

B. 1-2-3

  1. 1-field1-CheckValues

  2. field1 - 1 - CheckValues

  3. 1 - CONTROL.FIELD1 - CONTROL.FIELD1

  4. 1 _ CONTROL.FIELD1 - CONTROL.CHECK_VALUES

  5. :field1 - SYSTEM.cursor_item - :SYSTEM.trigge_item


Answer: F


QUESTION 181:


You are designing a Human Resources application that uses a menu to implement most of the code. One of the menu items is labeled Raise Salary. The business rule is that the salary should be raised 2% if the salary of the selected employee shown in the form is less than $25,000 per year, but the raise should be 3% if the value of the salary item is $2 5,000 or greater.

Which condition can you use in the menu code to determine if the current value of the Salary item in the Employees block is less than $ 25,000?


  1. IF : EMPLOYEES. SALARY < 25000 THEN ...

  2. IF COPY('EMPLOYEES.SALARY') < 25000 THEN ...

  3. IF NAME_IN ('EMPLOYEES. SALARY') <25000 THEN ...

  4. IF FIND_ITEM('EMPLOYEES.SALARY') < 25000 THEN ...

  5. IF GET_ITEM_PROPERTY('EMPLOYEES.SALARY',DATABASE_VALUE) < 25000 THEN ...


Answer: C


QUESTION 182:


The Products.fmb module has one content canvas, which displays information about products sold by your company.

You increase the canvas display area by creating an overlay canvas to enable product images to be displayed on request. At run time, however, the overlay canvas is never displayed; users complain that there is only a brief flash on their screen

How do you correct this problem?


  1. Ensure that the current item is not hidden by the overlay canvas

  2. Call the built-in GET _VIEW_PROPERTY to set the canvas VISIBLE property to True

  3. In the Layout Editor, choose View Stacked Views Then select the overlay canvas in the Stacked Canvases dialog box

  4. Change the stacking order of canvases under the Canvases node in the Object Navigator Ensure that the overlay canvas is the first canvas listed under this node.

  5. Change the stacking order of canvases under the Canvases node in the Object Navigator. Ensure that the overlay canvas is the last canvas listed under this node


Answer: A

QUESTION 183:


Exhibit:


You are developing a form for a family-oriented video store. The form will run in query-only mode in a customer kiosk to show information about movies that are available to rent. The Rating item in the Movies block of the form shown in the upper portion of the exhibit displays the rating of the movie: G, PG, R, or X. Your customers are not interested in all these values, but they do want to see if the film is rated G to indicate that it is suitable for the whole family

You decide to change the item to a check box to be displayed as shown in the lower portion of the exhibit You want users to be able to query any movies, but only those with a G rating will have the check box selected.

You change the item type of the Rating item to Checkbox and set its Label, Value When Checked (G), and Prompt properties However, when you run the form to test it and execute an unrestricted query, only those movies with a rating of G are displayed.

What do you need to change so that all movies are returned by the query and the check box properly shows the "For the Whole Family" rating?


  1. Set the Initial Value property of the Rating item to G

  2. Set the Value When Unchecked property of the Rating item to null

  3. Set the Checkbox Mapping of Other Values property of the Rating item to Checked

  4. Set the Checkbox Mapping of Other Values property of the Rating item to Unchecked

  5. Set the Update Allowed, Insert Allowed, and Delete Allowed Properties of the Movies block to No

  6. Change the item type You cannot use a check box for this application because there are more than two possible values for the item


Answer: D


QUESTION 184:


You are developing a customer information application for a pay television company. The customer's home telephone number is used as the account number for the customer. Clerks must be able to update the telephone number in case of changes or data entry errors.

A data entry clerk will typically open several forms from the Customers form that are synchronized with

the currently selected customer using a global variable containing the telephone number.

Although you also need to modify the other forms, what two triggers should you code in the Customers form to keep the forms synchronized in case the data entry clerk updates the telephone number or selects a different customer? (Choose two.)


  1. Pre-Query

  2. Post-Query

  3. Key-Next-Record

  4. When-New-Record-lnstance

  5. When-Validate-ltem for the phone number item

  6. When-New-ltem-lnstance for the phone number item


Answer: D, E


QUESTION 185:


In an Order Entry form, the Order_Items block has a text item called Shipping_Date, which is of the Date data type The Lowest Allowed Value and the Highest Allowed Value properties are not defined for this item.

Assuming that all of the following are defined, which three are valid settings for the Initial Value property of the Shipping_Date item? (Choose three.)


  1. $$DBDATE$$

  2. : Orders.Order_date + 3

  3. SYSDATE

  4. :GLOBAL.SHIP_DATE

  5. :PARAMETER:SHIP_DATE

  6. ORDER_ITEMS_SEQ


Answer: A, E, ?


QUESTION 186:


To centralize some of your processing, you decide to write PUSQL library modules that contain procedures that can be called from form triggers or menu items.

You need to populate some fields based on values in other fields. Which code do you use?


  1. IF FIND ITEM I 'ORDERS. order total' I > 10000 THEN

    FIND_ITEM('ORDERS.large order')' :="Y';

    MESSAGE ('WARNING- large order!); END IF;

  2. IF :ORDERS.order total > 10000 THEN

    :ORDERS.large order :="Y';

    MESSAGE ('WARNING- large order!); END IF;

  3. IF 'ORDERS. Order_total' > 10000 THEN

    :ORDERS.large order :="Y'; MESSAGE ('WARNING- large order!); END IF;

  4. IF :ORDERS.order_total> 10000 THEN

    COPY ('ORDERS. large_order') ; MESSAGE ('WARNING- large order!); END IF;

  5. IF NAME_IN ( 'ORDERS. Order_total' ) > 10000 THEN

COPY ('Y' ,'ORDERS. large_order') ; MESSAGE ('WARNING- large order!); END IF;


Answer: E

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 1Z0-141

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com