Real Exam Questions/Answers of 1Z0-460

Killexams Updated 1Z0-460

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-460 - Oracle Linux 6 Implementation Essentials - Dump Information

Vendor Name : Oracle
Exam Code : 1Z0-460
Exam Name : Oracle Linux 6 Implementation Essentials
Questions and Answers : 71 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 1Z0-460 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 1Z0-460 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 1Z0-460 collected by our team are reviewed and updated by our 1Z0-460 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 1Z0-460 test to get their reviews about the 1Z0-460 test, we collect 1Z0-460 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 1Z0-460 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 1Z0-460 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 1Z0-460

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-460 - Oracle Linux 6 Implementation Essentials - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

I am very happy with 1Z0-460 exam guide.

Going through Killexams Q&A has become a habit when exam 1Z0-460 comes. And with exams coming up in just about 6 days Q&A was getting more important. But with topics I need some reference guide to go once in a while so that I would get better help. Thanks to Killexams their Q&A that made it all easy to get the topics inside your head easily which would otherwise would be impossible. And it is all because of Killexams products that I managed to score 980 in my exam. Thats the highest score in my class.

No questions was asked that was not in my Q&A guide.

There were many ways for me to reach to my target destination of high score in the 1Z0-460 but I was not having the quality in that. So, I did the best thing to me by going on online 1Z0-460 study help of the Killexams mistakenly and found that this mistake was a sweet one to be remembered for a longer time. I had scored well in my 1Z0-460 study software and thats all because of the Killexamss practice test which was available online.

1Z0-460 certification exam preparation got to be this easy.

I am going to give the 1Z0-460 exams now, finally I felt the confidence because of 1Z0-460 Preparation. if I looked at my past whenever I willing to give the exams got frightened, I know its funny but now I am surprised why I felt no confidence on my, reason is lack of 1Z0-460 Preparation, Now I am fully prepared can passed my exams easily, so if anyone of you felt low confidence just get registered with the Killexams and start preparation, eventually you felt confidence.

No source is more powerful than this 1Z0-460 source.

It is excellent! I passed my 1Z0-460 exam yesterday with a nearly perfect score of 98%. Thank you Killexams! The materials in the bundle are authentic and valid - this is what I got on my other exam. I knew answers to most of the questions, and some more questions were very similar and on the subjects fully covered in the study guide, so I was able to answer them by myself. Not only did I get an excellent learning tool which has helped me expand my professional knowledge, but I also received an easy pass to my 1Z0-460 certification.

Do a smart move, prepare these 1Z0-460 Questions and Answers.

Today I am very happy because I have got a very high score in my 1Z0-460 exam. I couldnt think I would be able to do it but this Killexams made me think otherwise. The online educators are doing their job very well and I salute them for their dedication and devotion.

Observed maximum 1Z0-460 Questions in real exam that I prepared.

Killexams is a great site for 1Z0-460 certification material. When I found you on the internet, I practically joyed in excitement because it was exactly what I was looking for. I was looking for some authentic and less costly help online because I didnt have the time to go through bunch of books. I found enough study question here that proved to be very beneficial. I was able to score well in my 1Z0-460 test and Im obliged.

Its good to read books for 1Z0-460 exam, but ensure your success with these Q&A.

I was so much upset in those days because I didnt any time to prepare for 1Z0-460 exam prep because of my some daily routine work I have to spend most time on the way, a long distance from my home to my work place. I was so much worried about 1Z0-460 exam, because time is so near, then one day my friend told about Killexams, that was the turn to my life, the solution of my all problems. I could do my 1Z0-460 exam prep on the way easily by using my laptop and Killexams is so reliable and outstanding.

Party is over! Time to study and pass the exam.

I didnt plan to use any brain dumps for my IT certification exams, but being under pressure of the difficulty of 1Z0-460 exam, I ordered this bundle. I was impressed by the quality of these materials, they are absolutely worth the money, and I believe that they could cost more, this is how great they are! I didnt have any trouble while taking my exam thanks to Killexams. I simply knew all questions and answers! I got 97% with only a few weeks exam preparation, besides having some work experience, which was certainly helpful, too. So yes, Killexams is really good and highly recommended.

Take a smart move, obtain these 1Z0-460 questions/answers.

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my 1Z0-460 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

1Z0-460 certification exam is quite irritating.

Nice..I cleared the 1Z0-460 exam. The Killexams question bank helped a lot. Very useful indeed. Cleared the 1Z0-460 with 95%.I am sure everyone can pass the exam after completing your tests. The explanations were very helpful. Thanks. It was a great experience with Killexams in terms of collection of questions, their interpretation and pattern in which you have set the papers. I am grateful to you and give full credit to you guys for my success.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 1Z0-460 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

CNA | HP0-S15 | 000-M220 | E20-580 | A00-203 | HP0-757 | E20-475 | 700-505 | M2070-740 | 9A0-127 | 00M-604 | C2090-642 | C_TBI30_73 | HIO-201 | NS0-157 | 250-311 | ARDMS | 00M-660 | AP0-001 | 1Z0-610 | PW0-050 | A2010-539 | 650-082 | M2150-753 | A00-270 | ECP-541 | M2050-242 | VCAN610 | 250-318 | SABE501V | ST0-147 | HP0-M25 | 850-001 | F50-531 | 70-523-VB | 642-242 | HP0-626 | NCLEX | C8010-725 | 310-302 | LOT-915 | HDPCD | BH0-009 | 000-563 | 000-851 | HP0-M41 | HP0-A116 | HP0-J73 | 70-564-CSharp | ST0-118 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

ADOBE | QAI | Brocade | CheckPoint | Enterasys | Riverbed | Axis | IISFA | DELL | ACI | ASQ | Teradata | BEA | P&C | American-College | Certiport | ExamExpress | SAP | The-Open-Group | 3COM | IQN | APICS | Fujitsu | CIPS | Liferay | Veeam | GMAT | Esri | iSQI | ComputerAssociates | Palo-Alto | Fortinet | NetworkAppliance | H3C | SAT | PostgreSQL-CE | Alcatel-Lucent | ISM | IBQH | College-Board | Dassault | Quality-Assurance | Banking | Pegasystems | AppSense | Hortonworks | SASInstitute | Arizona-Education | CWNP | APC |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

1Z0-460 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

1Z0-460


QUESTION: 62

What are the two benefits of configuring network interface bonding?


  1. aggregating two or more Network Interfaces (NICs) toactas one logical interface

  2. creating a static address that is bound to one NIC

  3. providing either failover or load-balancing to two or more Network Interfaces (NICs)

  4. binding a network interface to the embedded firewall (IPTables) for port filtering


Answer: A, C


Explanation:

Network bonding refers to the combination of network interfaces on one host for redundancy and/or increased throughput.


QUESTION: 63

View the cron job example below. How often will this cron job run? 0 */ 5 * * * command


  1. every 5 minutes

  2. every 5 hours

  3. every 5 days

  4. every 5th month


Answer: B


Explanation:

Execute a cron job every 5 Hours

The second field is for hours. If you specify * in this field, it runs every hour. If you specify */5 in the 2nd field, it runs every 5 hours as shown below.

0 */5 * * * /home/ramesh/backup.sh


QUESTION: 64

Which option determines whether a system users NIS, local files, DNS, or a combination as the source of information, and also order of the source?


  1. /etc/resolv.conf

  2. /etc/idap.conf

  3. /etc/nsswitch.conf

  4. /etc/yp.conf


Answer: C


Explanation:

The Name Service Switch (NSS) configuration file, /etc/nsswitch.conf, is used by the GNU C Library to determine the sources from which to obtain name-service information in a range of categories, and in what order. Each category of information is identified by a database name.

The file is plain ASCII text, with columns separated by spaces or tab characters. The first column specifies the database name. The remaining columns describe the order of sources to query and a limited set of actions that can be performed by lookup result.

Incorrect:

Not A: In most Unix-like operating systems and others that implement the BIND Domain Name

System (DNS) resolver library, the resolv.conf configuration file contains information that

Not D:/etc/yp.conf - NIS binding configuration file


Reference:

nsswitch.conf


QUESTION: 65

Which three things does oracle-edbms-server-11gR2-preinstall RPM package do to simplify the installation of Oracle Database on Oracle Linux 6 systems?


  1. Downloads and installs various software packages and specific versions needed for Oracle database installation

  2. Downloads and installs packages required for Oracle Database installation, runs the runInstaller utility to install the database, and then starts the database

  3. Creates the Oracle user and the oinstall and dba groups, which are the default user and groups used during Oracle database installation

  4. Modifies and sets kernel parameters in /etc/sysctl.conf and sets shell resource limits in /etc/security/limits.conf based on the Oracle Database Server installation requirements

  5. Checks whether all packages are installed to support RDBMS and then calls the Oracle Universal Installer utility to install RDBMS and then calls the Oracle Universal Installer utility to install RDBMS


Answer: A, C, D


Explanation:

In order to install the Oracle Database 11g R2 on Oracle Linux 6, your system needs to meet a few prerequisites, as outlined in the Linux Installation Guides. Using the Oracle RDBMS Server 11gR2 Pre-install RPM, you can complete most of the pre-installation configuration tasks.

The package:

  • (A)Causes the download and installation of various software packages and specific versions needed for database installation, with package dependencies resolved via yum

  • (C)Creates the user oracle and the groups oinstall and dba, which are the defaults used during database installation

  • (D)Modifies kernel parameters in /etc/sysctl.conf to change settings for shared memory, semaphores, the maximum number of file descriptors, and so on

  • (D)Sets hard and soft shell resource limits in /etc/security/limits.conf, such as the number of open files, the number of processes, and stack size to the minimum required based on the Oracle Database 11g Release 2 Server installation requirements

*Sets numa=off in the kernel boot parameters for x86_64 machines


QUESTION: 66

You found a message on a public discussion forum mentioning a Vulnerability (for example, CVE- 2006-5794), which could affect some versions of OpenSSH in Linux distribution. Identify the command that would allow you to see whether this CVE has been applied.


  1. rpm –q – – changelogopenssh| grep 5794

  2. yum listcvew openssh

  3. rpm -qa | grep openssh | grep 5794

  4. yum sec-list cves


Answer: A


Explanation:

*The command rpm -q --changelog rpm displays a detailed list of information (updates, configuration, modifications, etc.) about a specific package. This example shows information about the package rpm. However, only the last five change entries in the RPM database arelisted. All entries (dating back the last two years) are included in the package itself. This query only works if CD 1 is mounted at /media/cdrom: rpm -qp --changelog /media/cdrom/suse/i586/rpm-3*.rpm

*Is the patch RPM suitable for my system?


To check this, first query the installed version of the package. For pine, this can be done with

rpm -q pine pine-4.44-188 Incorrect:

not C:

*qa stands for "Query All"

Assuming you are attempting to find out if you have the Very Secure FTP Daemon installed, you want:

rpm -qa | grep vsftp

rpm -qa will show you all installed RPMs, piping it through grep will limit the list to RPMs containing the string "vsftp".


QUESTION: 67

Which two conditions will cause OCFS2 to evict a node?


  1. When a node no longer responds to network heartbeat signals from other members of the cluster

  2. When storage array is at 90% capacity

  3. When access to storage is lost

  4. When a node is running at 90% utilization


Answer: A, C


Explanation:

A:How does the disk heartbeat work?

Every node writes every two secs to its block in the heartbeat system file. The block offset is equal to its global node number. So node 0 writes to the first block, node 1 to the second, etc. All the nodes also read the heartbeat sysfile every two secs. As long as the timestamp is changing, that node is deemed alive.


QUESTION: 68

What types of packages are contained in the Oracle Public YUM server?


  1. Base releases of Oracle and RedHat Linux distributions

  2. Base releases of Oracle Linux and extra/updates for Oracle Linux

  3. Red Hat Compatible Kernel, UEK, and Oracle database software

  4. Base release of Oracle Linux


Answer: D


Explanation:

The Oracle public yum server offers a free and convenient way to install the latest Oracle Linux packages as well as packages from the Oracle VM installation media via a yum client. You can download the full Oracle Linux and Oracle VM installation media via edelivery.oracle.com/linux.

Note:

Getting Started

Oracle Linux 4, Update 6 or Newer

# cd /etc/yum.repos.d

# mv Oracle-Base.repo Oracle-Base.repo.disabled

# wget public-yum.oracle.com/public-yum-el4.repo Oracle Linux 5

# cd /etc/yum.repos.d

# wget public-yum.oracle.com/public-yum-el5.repo Oracle Linux 6

# cd /etc/yum.repos.d

# wget public-yum.oracle.com/public-yum-ol6.repo Oracle VM 2

# cd /etc/yum.repos.d

# wget public-yum.oracle.com/public-yum-ovm2.repo Open the yum configuration file in a text editor

Locate the section in the file for the repository you plan to update from, e.g. [el4_u6_base] Change enabled=0 to enabled=1

yum list

yum install firefox

You may be prompted to confirm the import of the Oracle OSS Group GPG key.


QUESTION: 69

A system administrator wants to enable packet without making the changes permanent. What command would he use to complete this action?


  1. Echo 1> /proc/sys/net/ip_forward/

  2. Echo 1> /proc/sys/net/ipv4_ip_forward

  3. Echo 1 > /etc/sysconfig/sys/net/ipv4/ip_forward

  4. Echo 0 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward


Answer: B


Explanation:

The '1' in "/proc/sys/net/ipv4/ip_forward" enables IP forwarding. A '0' signifies IP forwarding is disabled.


QUESTION: 70

Which two statements are true about Oracle Clusterware Software?


  1. Oracle Clusterware is a portable software that allows clustering of single servers so that they cooperate as single system.

  2. Oracle Clusterware is a portable cluster software that can be installed on Oracle Engineered Systems.

  3. Oracle Linux Support customers at the Basic or premier level are entitled, at no additional license and support costs, to download and deploy Oracle Clusterware in Linux cluster covered their Linux Support agreement.

  4. Oracle Clusterware is an add-on software that is supported Oracle Linux only.


Answer: A, C


Explanation:

A:Oracle Clusterware is software that enables servers to operate together as if they are one server. Each server looks like any standalone server. However, each server has additional processes that communicate with each other so the separate servers appear as if they are one server to applications and end users. C:Oracle Linux support customers at the Basic and Premier support levels can download and deploy Oracle Clusterware at no additional license fee or support cost.

Incorrect:

Not D:Oracle ClusterWare services are available for Unix, Linux, and Windows.


QUESTION: 71

Describe Oracle’s Unbreakable Linux Network (ULN).


  1. A complete resource for the Linux community to obtain Linux software for Oracle and RedHat Linux

  2. A forum site to discuss Linux issues that is moderated by Oracle Linux experts

  3. A collection of Linux documentation and sites to download software and updates

  4. A comprehensive resource for Oracle Linux support subscribers that offers access to Linux software patches, updates, and fixes.


Answer: D


Explanation:

ULN is a comprehensive resource for Oracle Linux support subscribers, and offers access to Linux software patches, updates and fixes.

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 1Z0-460

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com