Real Exam Questions/Answers of 1Z0-569

Killexams Updated 1Z0-569

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-569 - Exalogic Elastic Cloud X2-2 Essentials - Dump Information

Vendor Name : Oracle
Exam Code : 1Z0-569
Exam Name : Exalogic Elastic Cloud X2-2 Essentials
Questions and Answers : 113 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 1Z0-569 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 1Z0-569 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 1Z0-569 collected by our team are reviewed and updated by our 1Z0-569 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 1Z0-569 test to get their reviews about the 1Z0-569 test, we collect 1Z0-569 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 1Z0-569 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 1Z0-569 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 1Z0-569

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-569 - Exalogic Elastic Cloud X2-2 Essentials - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Prepare 1Z0-569 Questions and Answers otherwise Be prepared to fail.

If you want proper 1Z0-569 training on how it works and what are the exams and all then dont waste your time and opt for Killexams as it is an ultimate source of help. I also wanted 1Z0-569 training and I even opted for this wonderful test engine and got myself the best training ever. It guided me with every aspect of 1Z0-569 exam and provided the best questions and answers I have ever seen. The study guides also were of very much help.

Use authentic 1Z0-569 dumps. Brain Dump quality and reputation does matter.

I was 2 weeks short of my 1Z0-569 exam and my preparation was not all done as my 1Z0-569 books got burnt in fire incident at my place. All I thought at that time was to quit the option of giving the paper as I didnt have any resource to prepare from. Then I opted for Killexams and I still am in a state of shock that I cleared my 1Z0-569 exam. With the free demo of Killexams, I was able to grasp things easily.

No worries when preparing for the 1Z0-569 exam.

This is clearly the success of Killexams, not mine. Very user friendly 1Z0-569 exam simulator and authentic 1Z0-569 QAs.

1Z0-569 certification exam is quite irritating.

They charge me for 1Z0-569 exam simulator and QA file but first i did not got the 1Z0-569 QA material. there was some file error, later they fixed the error. i prepared with the exam simulator and it was good.

What is pass ratio of 1Z0-569 exam?

I used Killexams Q&A material which provides sufficient knowledge to achieve my aim. I always usually memorize the things before going for any exam, but this is the only one exam, which I took without simply memorizing the needed things. I thank you sincerely from the bottom of my heart. I will come to you for my next exam.

Take Advantage, Use Questions/Answers to ensure your success.

I cleared all the 1Z0-569 exams effortlessly. This website proved very useful in clearing the exams as well as understanding the concepts. All questions are explanined very well.

Afraid of failing 1Z0-569 exam!

I have seen numerous things publicized adage utilize this and score the best however your items were completely exceptional as contrasted with others. I will return soon to purchase more study aids. I simply needed to say a debt of gratitude is in order regarding your amazing 1Z0-569 study guide. I took the exam this week and finished soundly. Nothing had taught me the ideas the way Killexams Questions & answers did. I solved 95% questions.

Very comprehensive and authentic Q&A of 1Z0-569 exam.

It had been years and I was stuck at the same designation, it was like being glued to the chair with fevicol. Initially you think, just wait good things come in time. But then your patience wears off and you know you gotta take a stand before its too late. Since my work involves mostly dealing with a 1Z0-569 clientele base I decided to ace it and become the he knows all about 1Z0-569 dude in the office. Upon a friends guidance I tried your 1Z0-569 demo from Killexams, loved and it and moved onto a purchase. Your test engine is fabulous and today your study kit has made me the new 1Z0-569 manager.

Where will I find questions and Answers to study 1Z0-569 exam?

If you want high quality 1Z0-569 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that 1Z0-569 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for 1Z0-569 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

Weekend Study is enough to pass 1Z0-569 exam with Q&A I got.

Killexams is the best IT exam preparation I ever came across: I passed this 1Z0-569 exam easily. Not only are the questions real, but they are structured the way 1Z0-569 does it, so its very easy to remember the answer when the questions come up during the exam. Not all of them are 100% identical, but many are. The rest is just very similar, so if you study the Killexams materials well, youll have no trouble sorting it out. Its very cool and useful to IT professionals like myself.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 1Z0-569 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

HP0-092 | 9L0-400 | ST0-200 | ST0-130 | 000-735 | 3000-2 | C4090-460 | HP0-381 | 000-448 | VCPN610 | Property-and-Casualty | HP0-841 | 1D0-510 | 000-209 | 700-301 | MK0-201 | 000-237 | 00M-232 | FCGIT | 922-101 | 510-405 | 000-N13 | 000-012 | 190-622 | ASC-099 | 1Z0-429 | 000-M68 | 132-S-916-2 | PgMP | E20-530 | 9L0-609 | 000-278 | 310-203 | 70-543-VB | HP2-Z19 | 1Z0-228 | 000-272 | 250-421 | 000-421 | Prince2 | E20-530 | HP0-751 | HP0-M44 | HP2-B117 | C2010-510 | ST0-025 | 132-S-712.2 | C2010-505 | HP0-082 | 70-345 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

AIIM | Veeam | HDI | IRS | ADOBE | BEA | ECDL | CompTIA | Altiris | ExtremeNetworks | Wonderlic | Esri | Sair | GIAC | Isilon | BlueCoat | Informatica | Citrix | NVIDIA | PEOPLECERT | Autodesk | GuidanceSoftware | Siemens | Cisco | LSI | Banking | Magento | Acme-Packet | APICS | CPP-Institute | GMAT | AFP | ACT | IFPUG | LPI | College-Board | See-Beyond | Social-Work-Board | Hitachi | APC | SCP | mySQL | HP | CheckPoint | NetworkAppliance | Riverbed | Healthcare | CIPS | SOA | SNIA |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

1Z0-569 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

1Z0-569

Answer: A


Explanation:

The Cisco management switch has direct network access to the Power Distribution Units (PDUs).


QUESTION: 103

SDP sits atop the InfiniBand core in the Exalogic architecture. What is SDP? (choose one)


  1. Sockets Direct Protocol

  2. Service Data Point

  3. Secure Delivery Platform

  4. Session Description Protocol


Answer: A


Explanation:

SDP is Sockets Direct Protocol.


QUESTION: 104

What is ILOM? (Choose one)


  1. Integrated Lights Out Manager

  2. Internet Lights Out Machine

  3. Integrated Leveling Onsite Manager

  4. Integral Lightweight On-Chip Memory


Answer: A


Explanation:

ILOM is Integrated Lights Out Manager.


QUESTION: 105

GridLink data sources support SDP when Exalogic is connected directly to . (Choose one)


  1. WebLogic Server

  2. Cyberdata

  3. ONS

  4. Exadata


Answer: D


Explanation:

GridLink data sources support SDP whenExalogicis connected directly to Exadata.


QUESTION: 106

What accurately describes InfiniBand? (Choose two)


  1. It supports direct application connections that bypass the traditional TCP network stack.

  2. It delivers comparable throughput and latency performance to 10Gb Ethernet networks.

  3. It is a standard network architecture designed for connecting nodes that are widely distributed geographically.

  4. It acts as a fabric to connect CPUs and other devices.


Answer: A, C


Explanation:

InfiniBand is a standard network architecture designed for connecting nodes that are widely distributed geographically. In addition, it supports direct application

connections that bypass the traditional TCP network stack.


QUESTION: 107

Which are included in the Exalogic Base Image that is installed at the factory? (Choose two)


  1. WebLogic Server

  2. Operating system

  3. JRockit

  4. Firmware for all components


Answer: B, D


Explanation:

The operating system and firmware for all components are included in theExalogicBase Image that is installed at the factory.

QUESTION: 108

Which is true about Exalogic? (Choose one)


  1. A customer can deploy Exadata andExalogicin the same rack.

  2. Redundant system hard drives are provided for fault-tolerance in the compute nodes.

  3. A full rack configuration weighs twice as much as a half rack configuration.

  4. OneCommand is a monitoring tool used by data center staff to monitorExalogic.


Answer: B


Explanation:

Redundant system hard drives are provided for fault-tolerance in the compute nodes.


QUESTION: 109

IPoIB sits atop the InfiniBand core in the Exalogic architecture. What is IPoIB? (Choose one)


  1. Internet Protocol over InfiniBand

  2. Internet Policy for Internet Broadband

  3. Internet Protocol for Infinite Bandwidth

  4. Internet Protocol over Internet Broadband


Answer: A


Explanation:

IPoIB is Internet Protocol over InfiniBand.


QUESTION: 110

Which of the following are recommended approaches to providing an Oracle database to applications running on Exalogic? (Choose two)


  1. Install the database on the storage appliance and have the runtime environment on the compute servers use it

  2. Install the database on an Exadata machine and use it viaExalogic's InfiniBand network

  3. Install the database on an Exadata machine and use it viaExalogic's 1Gb Ethernet management network

  4. Install the database on a non-Exadata/Exalogicserver and access it fromExalogicusing the data center's 10Gb Ethernet network

Answer: B, D


Explanation:

The two correct approaches are 1) Install the database on an Exadata machine and use it viaExalogic'sInfiniBand network and 2) Install the database on


QUESTION: 111

ZFS technology is used in which Exalogic system components? (Choose one)


  1. Compute nodes

  2. InfiniBand switch/gateways

  3. Management Ethernet switch

  4. Storage appliance


Answer: D


Explanation:

ZFS technology is used in the storage appliance component.


QUESTION: 112

Which are true of Exalogic X2-2 compute nodes? (Choose two)


  1. Compute nodes are designed to operate as standard x86, 64-bit servers.

  2. Compute nodes are special-purpose, custom-built, processors specifically configured to support WebLogic Server.

  3. Compute nodes are where all mid-tier application workloads run.

  4. Compute nodes host either the Oracle Linux 5.5 or Solaris 10 Express operating systems.


Answer: A, C


Explanation:

Compute nodes are where all mid-tier application workloads run. In addition, compute nodes are designed to operate as standard x86, 64-bit servers.


QUESTION: 113

What is the effective data transfer rate of the 40Gb per second InfiniBand fabric of the Exalogic X2-2? (Choose one)


  1. 10 Gb/sec

  2. 20 Gb/sec

  3. 32 Gb/sec

  4. 40 Gb/sec


Answer: C


Explanation:

The effective data transfer rate of the 40Gb per second InfiniBand fabric of theExalogicX2-2 is 32 Gb/sec.

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 1Z0-569

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.founco.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com