Real Exam Questions/Answers of 1Z0-859

Killexams Updated 1Z0-859

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-859 - Java Enterprise Edition 5 Web Component(R) Developer Certified Professional Upgrade - Dump Information

Vendor Name : Oracle
Exam Code : 1Z0-859
Exam Name : Java Enterprise Edition 5 Web Component(R) Developer Certified Professional Upgrade
Questions and Answers : 119 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 1Z0-859 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 1Z0-859 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 1Z0-859 collected by our team are reviewed and updated by our 1Z0-859 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 1Z0-859 test to get their reviews about the 1Z0-859 test, we collect 1Z0-859 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 1Z0-859 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 1Z0-859 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 1Z0-859

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

1Z0-859 - Java Enterprise Edition 5 Web Component(R) Developer Certified Professional Upgrade - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Take a smart move, obtain these 1Z0-859 questions/answers.

This is the best test-prep on the market! I just took and passed my 1Z0-859. Only one question was unseen in the exam. The information that comes with the QA make this product far more than a brain-dump, for coupled with traditional studies; online testing engine is an extremely valuable tool in advancing ones career.

What study guide do I need to pass 1Z0-859 exam?

Going through Killexams Q&A has become a habit when exam 1Z0-859 comes. And with exams coming up in just about 6 days Q&A was getting more important. But with topics I need some reference guide to go once in a while so that I would get better help. Thanks to Killexams their Q&A that made it all easy to get the topics inside your head easily which would otherwise would be impossible. And it is all because of Killexams products that I managed to score 980 in my exam. Thats the highest score in my class.

How many days required for 1Z0-859 preparation?

At last, my score 90% was more than desire. At the point when the exam 1Z0-859 was only 1 week away, my planning was in an indiscriminate condition. I expected that I would need to retake in the event of disappointment to get 80% pass imprints. Taking after a companions recommendation, I bought the Q&A from Killexams and could take a moderate arrangement by generally composed substance.

Use authentic 1Z0-859 dumps. Brain Dump quality and reputation does matter.

Mysteriously I answerered all questions in this exam. Much obliged Killexams It is a magnificent asset for passing exams. I suggest everybody to simply use Killexams. I read numerous books however neglected to get it. In any case in the wake of using Killexams Questions & Answers, I found the straight forwardness in planning question and answers for the 1Z0-859 exam. I saw all the themes well.

So easy questions in 1Z0-859 exam! I was already enough prepared.

Killexams materials are exactly as extraordinary, and the pack spreads all that it ought to blanket for an extensive exam planning and I solved 89/100 questions using them. I got every one of them by planning for my exams with Killexams Q&A and Exam Simulator, so this one wasnt an exemption. I can guarantee you that the 1Z0-859 is a ton harder than past exams, so get ready to sweat and anxiety.

I am very happy with 1Z0-859 exam guide.

Can you smell the sweet fragrance of victory? I know I can and it is actually a very beautiful odor. You can smell it too if you log on to this Killexams in order to prepare for your 1Z0-859 test. I did the same thing right before my test and was very satisfied with the service provided to me. The facilities here are impeccable and once you are in it you wouldnt be worried about failing at all. I didnt fail and did quite well and so can you. Try it!

I am very happy with 1Z0-859 exam guide.

You can always be on top successfully with the help of Killexams because these products are designed for the help of all students. I had bought 1Z0-859 exam guide because it was necessary for me. It made me to understand all important concepts of this certification. It was right decision therefore I am feeling pleasure on this decision. Finally, I had scored 92 percent because my helper was 1Z0-859 exam engine. I am good because these products helped me in the preparation of certification. Thanks to the great team of Killexams for my help!

Is there a way to pass 1Z0-859 exam at first attempt?

My view of the 1Z0-859 test price guide was negative as I always wanted to have the preparation by a test method in a class room and for that I joined two different classes but those all seemed a fake thing for me and I quit them immediately. Then I did the search and ultimately changed my thinking about the 1Z0-859 test samples and I started with the same from Killexams. It really gave me the good scores in the exam and I am happy to have that.

Where will I find questions and Answers to study 1Z0-859 exam?

With the use of great products of Killexams, I had scored 92 percent marks in 1Z0-859 certification. I was searching for reliable study material to increase my understanding level. Technical concepts and difficult language of my certification was difficult to understand therefore I was in search of reliable and easy study products. I had come to know this website for the preparation of professional certification. It was not an easy job but only Killexams has made this job easy for me. I am feeling good for my success and this platform is best for me.

What is needed to study for 1Z0-859 exam?

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my 1Z0-859 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 1Z0-859 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

1Z0-413 | C2180-608 | L50-503 | 050-894 | 9A0-054 | HP0-690 | 642-165 | 412-79 | 101 | 220-901 | P8060-017 | E20-120 | C9030-633 | 220-010 | 1Y1-456 | 250-251 | 000-732 | 9L0-062 | 250-308 | LOT-987 | 9A0-044 | 920-199 | HP0-D31 | HP0-J63 | 100-045 | HP2-E33 | 000-651 | 000-558 | 920-183 | C_TFIN52_65 | 00M-651 | 1Z0-403 | HP0-M52 | A30-327 | E22-214 | 000-842 | 000-596 | C_TAW12_740 | 220-302 | 1D0-635 | 000-111 | VCXN610 | 1Z0-590 | TB0-110 | 310-875 | HP3-X04 | 646-230 | 000-197 | HP2-T17 | A30-327 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

OMG | PMI | XML-Master | SNIA | PRMIA | mySQL | Business-Objects | RACC | Liferay | Juniper | PTCB | Symantec | Alfresco | ASIS | ARM | Medical | P&C | ICDL | McAfee | HR | GIAC | Dassault | Amazon | Palo-Alto | Foundry | Polycom | Veeam | QAI | EMC | Axis | Enterasys | Legato | Mile2 | DMI | DELL | Genesys | Avaya | GRE | TIA | Financial | Teradata | See-Beyond | Admission-Tests | Certification-Board | F5-Networks | IRS | AIIM | IBM | BlueCoat | Aruba |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

1Z0-859 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

1Z0-859

Answer: D


QUESTION: 105

Which JSP standard action can be used to import content from a resource called foo.jsp?


  1. <jsp:import file='foo.jsp' />

  2. <jsp:import page='foo.jsp' />

  3. <jsp:include page='foo.jsp' />

  4. <jsp:include file='foo.jsp' />

  5. <jsp:import>foo.jsp</jsp:import>

  6. <jsp:include>foo.jsp</jsp:include>


Answer: C


QUESTION: 106

You have built your own light-weight templating mechanism. Your servlets, which handle each request, dispatch the request to one of a small set of template JSP pages. Each template JSP controls the layout of the view by inserting the header, body, and footer elements into specific locations within the template page. The URLs for these three elements are stored in request- scoped variables called, headerURL, bodyURL,and footerURL, respectively. These attribute names are never used for other purposes. Which JSP code snippet should be used in the template JSP to insert the JSP content for the body of the page?


  1. <jsp:insert page='${bodyURL}' />

  2. <jsp:insert file='${bodyURL}' />

  3. <jsp:include page='${bodyURL}' />

  4. <jsp:include file='${bodyURL}' />

  5. <jsp:insert page='<%= bodyURL %>' />

  6. <jsp:include page='<%= bodyURL %>' />


Answer: C


QUESTION: 107

Your web application views all have the same header, which includes the <title> tag in the

<head> element of the rendered HTML. You have decided to remove this redundant HTML code from your JSPs and put it into a single JSP called /WEB-INF/jsp/header.jsp. However, the title of each page is unique, so you have decided to use a variable called pageTitle to parameterize this in the header JSP, like this:

10. <title>${param.pageTitle}<title>

Which JSP code snippet should you use in your main view JSPs to insert the header and pass the pageTitle variable?


  1. <jsp:insert page='/WEB-INF/jsp/header.jsp'>

    ${pageTitle='Welcome Page'}

    </jsp:insert>

  2. <jsp:include page='/WEB-INF/jsp/header.jsp'>

    ${pageTitle='Welcome Page'}

    </jsp:include>

  3. <jsp:include file='/WEB-INF/jsp/header.jsp'>

    ${pageTitle='Welcome Page'}

    </jsp:include>

  4. <jsp:insert page='/WEB-INF/jsp/header.jsp'>

    <jsp:param name='pageTitle' value='Welcome Page' />

    </jsp:insert>

  5. <jsp:include page='/WEB-INF/jsp/header.jsp'>

<jsp:param name='pageTitle' value='Welcome Page' />

</jsp:include>


Answer: E


QUESTION: 108

Which JSTL code snippet produces the output "big number" when X is greater than 42, but outputs "small number" in all other cases?


A. <c:if test='<%= (X > 42) %>'>

<c:then>big number</c:then>

<c:else>small number</c:else>

</c:if>

  1. <c:if>

    <c:then test='<%= (X > 42) %>'>big number</c:then>

    <c:else>small number</c:else>

    </c:if>

  2. <c:choose test='<%= (X > 42) %>'>

    <c:then>big number</c:when>

    <c:else>small number</c:otherwise>

    </c:choose>

  3. <c:choose test='<%= (X > 42) %>'>

    <c:when>big number</c:when>

    <c:otherwise>small number</c:otherwise>

    </c:choose>

  4. <c:choose>

<c:when test='<%= (X > 42) %>'>big number</c:when>

<c:otherwise>small number</c:otherwise>

</c:choose>


Answer: E


QUESTION: 109

Assume the scoped attribute priority does NOT yet exist.Which two create and set a new request- scoped attribute priority to the value "medium"? (Choose two.)


  1. ${priority = 'medium'}

  2. ${requestScope['priority'] = 'medium'}

  3. <c:set var="priority" value="medium" />

  4. <c:set var="priority" scope="request">medium</c:set>

  5. <c:set var="priority" value="medium" scope="request" />

  6. <c:set property="priority" scope="request">medium</c:set>

  7. <c:set property="priority" value="medium" scope="request" />


Answer: D, E


QUESTION: 110

Which two are true about the JSTL core iteration custom tags? (Choose two.)


  1. It may iterate over arrays, collections, maps, and strings.

  2. The body of the tag may contain EL code, but not scripting code.

  3. When looping over collections, a loop status object may be used in the tag body.

  4. It may iterate over a map, but only the key of the mapping may be used in the tag body.

  5. When looping over integers (for example begin='1' end='10'), a loop status object may not be used in the tag body.


Answer: A, C


QUESTION: 111

Which JSTL code snippet can be used to perform URL rewriting?


  1. <a href='<c:url url="foo.jsp"/>' />

  2. <a href='<c:link url="foo.jsp"/>' />

  3. <a href='<c:url value="foo.jsp"/>' />

  4. <a href='<c:link value="foo.jsp"/>' />


Answer: C


QUESTION: 112

Which two JSTL URL-related tags perform URL rewriting? (Choose two.)


  1. url

  2. link

  3. param

  4. import

  5. redirect


Answer: A, E


QUESTION: 113

Which JSTL code snippet can be used to import content from another web resource?


  1. <c:import url="foo.jsp"/>

  2. <c:import page="foo.jsp"/>

  3. <c:include url="foo.jsp"/>

  4. <c:include page="foo.jsp"/>

  5. Importing cannot be done in JSTL A standard action must be used instead.


Answer: A


QUESTION: 114

Given that a scoped attribute cart exists only in a user's session, which two, taken independently, ensure the scoped attribute cart no longer exists? (Choose two.)


  1. ${cart = null}

  2. <c:remove var="cart" />

  3. <c:remove var="${cart}" />

  4. <c:remove var="cart" scope="session" />

  5. <c:remove scope="session">cart</c:remove>

  6. <c:remove var="${cart}" scope="session" />

  7. <c:remove scope="session">${cart}</c:remove>


Answer: B, D


QUESTION: 115

Assume the custom tag my:errorProne always throws a jav a.lang.RuntimeException with the message "File not found."An error page has been configured for this JSP page. Which option prevents the exception thrown by my:errorProne from invoking the error page mechanism,and outputs the message "File not found" in the response?


  1. <c:try catch="ex">

    <my:errorProne />

    </c:try>

    ${ex.message}

  2. <c:catch var="ex">

    <my:errorProne />

    </c:catch>

    ${ex.message}

  3. <c:try>

    <my:errorProne />

    </c:try>

    <c:catch var="ex" />

    ${ex.message}

  4. <c:try>

    <my:errorProne />

    <c:catch var="ex" />

    ${ex.message}

    </c:try>

  5. <my:errorProne>

<c:catch var="ex">

${ex.message}

</c:catch>

</my:errorProne>


Answer: B


QUESTION: 116

Assume a JavaBean com.example.GradedTestBean exists and has two attributes. The attribute name is of type java.lang.String and the attribute score is of type java.lang.Integer. An array of com.example.GradedTestBean objects is exposed to the page in a request-scoped attribute called results. Additionally, an empty java.util.HashMap called resultMap is placed in the page scope. A JSP page needs to add the first entry in results to resultMap, storing the name attribute of the bean as the key and the score attribute of the bean as the value. Which code snippet of JSTL code satisfies this requirement?


  1. ${resultMap[results[0].name] = results[0].score}

  2. <c:set var="${resultMap}" key="${results[0].name}" value="${results[0].score}" />

  3. <c:set var="resultMap" property="${results[0].name}"> ${results[0].value} </c:set>

  4. <c:set var="resultMap" property="${results[0].name}" value="${results[0].score}" />

  5. <c:set target="${resultMap}" property="${results[0].name}" value="${results[0].score}"

/>


Answer: E


QUESTION: 117

You have been contracted to create a web site for a free dating service. One feature is the ability for one client to send a message to another client, which is displayed in the latter client's private page. Your contract explicitly states that security is a high priority. Therefore, you need to prevent cross-site hacking in which one user inserts JavaScript code that is then rendered and invoked when another user views that content. Which two JSTL code snippets will prevent cross-site hacking in the scenario above? (Choose two.)


  1. <c:out>${message}</c:out>

  2. <c:out value='${message}' />

  3. <c:out value='${message}' escapeXml='true' />

  4. <c:out eliminateXml='true'>${message}</c:out>

  5. <c:out value='${message}' eliminateXml='true' />


Answer: B, C


QUESTION: 118

In a JSP-centric shopping cart application, you need to move a client's home address of the Customer object into the shipping address of the Order object. The address data is stored in a value object class called Address with properties for: street address, city, province, country, and postal code. Which two JSP code snippets can be used to accomplish this goal? (Choose two.)


  1. <c:set var='order' property='shipAddress' value='${client.homeAddress}' />

  2. <c:set target='${order}' property=' shipAddress ' value='${client.homeAddress}' />

  3. <jsp:setProperty name='${order}' property='shipAddress' value='${client.homeAddress}'

    />

  4. <c:set var='order' property='shipAddress'> <jsp:getProperty name='client' property='homeAddress' /> </c:store>

  5. <c:set target='${order}' property='shipAddress'> <jsp:getProperty name='client' property='homeAddress' /> </c:set>

  6. <c:setProperty name='${order}' property='shipAddress'><jsp:getProperty name='client' property='homeAddress' /> </c:setProperty>


Answer: B, E


QUESTION: 119

You are creating a JSP page to display a collection of dat A. This data can be displayed in several different ways so the architect on your project decided to create a generic servlet that generates a comma-delimited string so that various pages can render the data in different ways. This servlet takes on request parameter: objectID. Assume that this servlet is mapped to the URL pattern: /WEB-INF/datA. In the JSP you are creating, you need to split this string into its elements separated by commas and generate an HTML <ul> list from the datA. Which JSTL code snippet will accomplish this goal?


  1. <c:import varReader='dataString' url='/WEB-INF/data'>

    <c:param name='objectID' value='${currentOID}' />

    </c:import>

    <ul>

    <c:forTokens items'${dataString.split(",")}' var='item'>

    <li>${item}</li>

    </c:forTokens>

    </ul>

  2. <c:import varReader='dataString' url='/WEB-INF/data'>

    <c:param name='objectID' value='${currentOID}' />

    </c:import>

    <ul>

    <c:forTokens items'${dataString}' delims=',' var='item'>

    <li>${item}</li>

    </c:forTokens>

    </ul>

  3. <c:import var='dataString' url='/WEB-INF/data'>

    <c:param name='objectID' value='${currentOID}' />

    </c:import>

    <ul>

    <c:forTokens items'${dataString.split(",")}' var='item'>

    <li>${item}</li>

    </c:forTokens>

    </ul>

  4. <c:import var='dataString' url='/WEB-INF/data'>

<c:param name='objectID' value='${currentOID}' />

</c:import>

<ul>

<c:forTokens items'${dataString}' delims=',' var='item'>

<li>${item}</li>

</c:forTokens>

</ul>


Answer: D

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 1Z0-859

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com