Real Exam Questions/Answers of 3309

Killexams Updated 3309

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

3309 - Avaya Aura Experience Portal with POM Implementation and Maintenance - Dump Information

Vendor Name : Avaya
Exam Code : 3309
Exam Name : Avaya Aura Experience Portal with POM Implementation and Maintenance
Questions and Answers : 124 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 3309 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 3309 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 3309 collected by our team are reviewed and updated by our 3309 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 3309 test to get their reviews about the 3309 test, we collect 3309 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 3309 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 3309 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 3309

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

3309 - Avaya Aura Experience Portal with POM Implementation and Maintenance - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

How many days preparation required to pass 3309 exam?

I am not a fan of online brain dumps, because they are often posted by irresponsible people who mislead you into learning stuff you dont need and missing things that you really need to know. Not Killexams. This company provides absolutely valid questions answers that help you get through your exam preparation. This is how I passed 3309 exam. First time, First I relied on free online stuff and I failed. I got Killexams 3309 exam simulator - and I passed. This is the only proof I need. Thanks Killexams.

So easy questions in 3309 exam! I was already enough prepared.

Being a network professional, I thought appearing for 3309 exam would really help me in my career. However, due to time restrains preparation for the examination became really tough for me. I was looking for a study guide which could make things better for me. Killexams Q&A dumps worked like wonders for me as this is a systematic solution for more detailed study. Unexpectedly, with its help, I managed to complete the exam in just 70 minutes which is really a surprising. Thanks to Killexams materials.

WTF! questions were exactly the same in exam that I prepared!

I have cleared the 3309 exam in the first try. I could achieve this success because of Killexams question bank. It helped me to apply my work book knowledge in the question & answer format. I solved these question papers with exam simulator and got full idea of the exam paper. So I would like to thank Killexams.

Very easy to get certified in 3309 exam with these Q&A.

It is a captains job to steer the ship just like it is a pilots job to steer the plane. This Killexams can be called my captain or my pilot because it steered me in to the right direction before my 3309 test and it was their directions and guidance that got me to follow the right path that eventually lead me to success. I was very successful in my 3309 test and it was a moment of glory for which I will forever remain obliged to this online study center.

Its good to read books for 3309 exam, but ensure your success with these Q&A.

When my 3309 exam was right ahead of me, I had no time left and I was freaking out. I was cursing myself for wasting so much time earlier on useless material but I had to do something and therefore I could only think of one thing that could save me. Google told that, the thing was Killexams. I knew that it had everything that a candidate would require for 3309 exam of 3309 and that helped me in achieving good scores in the 3309 exam.

I want to pass 3309 Exam, What should I do?

If you want high quality 3309 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that 3309 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for 3309 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

Where will I find questions and Answers to study 3309 exam?

Killexams was very refreshing entry in my life, mainly because the material that I used through this Killexamss help was the one that got me to clear my 3309 exam. Passing 3309 exam is not easy but it was for me because I had access to the best studying material and I am immensely grateful for that.

Where can I get help to pass 3309 exam?

It was the time when I was scanning for the internet exam simulator, to take my 3309 exam. I solved all questions in just 90 minutes. It was great to realize that Killexams Questions & Answers had all vital material that was needed for the exam. The material of Killexams was effective to the point that I passed my exam. When I was told about Killexams Questions & Answers by one of my companions, I was hesitant to utilize it so I chose to download the demos to start with, and check whether I can get proper help for the 3309 exam.

How many days preparation required to pass 3309 exam?

Despite having a full-time job along with family responsibilities, I decided to sit for the 3309 exam. And I was in search of simple, short and strategic guideline to utilize 12 days time before exam. I got all these in Killexams Q&A. It contained concise answers that were easy to remember. Thanks a lot.

These 3309 questions and answers works in the real test.

I was trying to get ready for my 3309 test that was around the corner, I found myself to be lost in the books and wandering far away from the real point. I didnt understand a single word and that was really concerning because I had to prepare as soon as possible. Giving up on my books I decided to register myself on this Killexams and that was the best decision. I cruised through my 3309 test and was able to get a decent score so thank you very much.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 3309 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

143-070 | LOT-927 | 000-M78 | C8010-250 | 700-303 | S90-09A | HP2-E28 | CPHQ | HP0-239 | 9A0-043 | 000-630 | NYSTCE | 350-021 | E20-001 | DC0-260 | 000-734 | 1V0-605 | M8060-729 | 000-171 | 500-006 | HP0-082 | 301-01 | 70-466 | 71-169 | HP0-205 | CTEL | PEGACDA71V1 | HP0-782 | C2150-606 | 1Z0-475 | 000-R25 | 000-N31 | 350-021 | 156-315-75 | 000-897 | 920-128 | 000-087 | ACMP | C2090-310 | E22-250 | C2040-440 | 920-246 | HP0-J14 | NS0-131 | COG-645 | 1Y0-740 | CHFP | 9L0-606 | 9L0-412 | 000-884 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

AppSense | Sybase | Isilon | Salesforce | Magento | QAI | P&C | ACT | IRS | Intel | Cloudera | Business-Objects | Prince2 | Network-General | ISEB | Sair | CIPS | NetworkAppliance | Filemaker | Certiport | Google | Genesys | Fortinet | F5-Networks | Alcatel-Lucent | ACSM | ASTQB | Legato | Teradata | RSA | BlackBerry | ACFE | RedHat | Social-Work-Board | Tibco | Vmware | IEEE | Motorola | HDI | Axis | VCE | EMC | Exin | IIBA | GuidanceSoftware | Healthcare | IQN | Citrix | See-Beyond | LSAT |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

3309 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

3309

QUESTION: 113

A technician has upgraded the Primary Experience Portal Manager (EPM) and finds that the Auxiliary I I'M |is no longer able to communicate with it. Which corrective action should be taken?


  1. Restart httpd on the Auxiliary EPM.

  2. Log into Linux on the Media Processing Platforms (MPPs) and run bash setup_vpms.php <Auxiliary EPM>

  3. Log into Linux on the MPPs and run bash setup_vpms.php <Primary EPM>

  4. Upgrade the Auxiliary EPM.


Answer: B


QUESTION: 114

In the intelligent customer routing (ICR) deployment, the standard ICR CCA session Detail Report (SDR) is shown below. What is an accurate explanation of this SDR report?


  1. The call was initially queued on 70001@icr.com where due to SIP ERROR the call got re-queued 82003@icr.com. The call then observed a spike in Estimated Wait Time (EWT) and it was re-queued 92014@icr.com.

  2. The call was initially queued on 82003@icr.com where due to SIP ERROR the call

    got re-queued to 70001@icr.com. The call then observed a spike in EWT and it was re- queued 920l4.aicr.com.

  3. The call was initially queued on 70001 a icr.com where due to spike in EWT the call got re-queued to 82003 a cr.com. The call then observed SIP ERROR and it was re- queued 92014@icr.com.

  4. The call was initially queued on 82003aicr.com where due to spike in EWT the call got re-queued to 70001@icr.com- The call then observed SIP ERROR and it was re- queued 92014@icr.com.


Answer: A


QUESTION: 115

A Postgres database is being used to support Proactive Outreach Manager (POM) 3.0. Why does the pg_hba.conf file need to be changed?


  1. You need to ensure POM has the right privileges to access the database.

  2. You need to enter the IP address of the database server for POM to be able to connect to it.

  3. You need to set the TCP-port number of the database server for POM to be able to

    connect to it.

  4. You need to ensure the database server has the right privileges to access the POM server.


Answer: A


Reference:

downloads.avaya.com/css/P8/documents/100089116


QUESTION: 116

In preparation for upgrading an Avaya Voice Portal system to Avaya Aura Experience Portal (AAI P) 6.0, you Install a new Red HAT Enterprise Server Release 6.0 32 bit on a single CPU 1.6 GHZ server with 2 GB RAM. During AAEP installation you receive errors from the Prerequisite Checker. Which two steps must you take to correct the issue-

; and continue with this procedure? (Choose two)


  1. Bypass the Prerequisite Checker as it provides only a recommendation and not a requirement to run AAEP.

  2. Replace or upgrade the server with a minimum of Dual Quad Core 1.6 GHz Pentium 4 or equivalent processors.

  3. Upgrade Red Hat ELS 6.0 OS from 32 bit to 64 bit as it is able to make more efficient

    use of the 2 GB RAM.

  4. Upgrade the server to a minimum of 4 GB of RAM. ) Upgrade the server to a minimum of 320 GB Disk, 7200 RPM.


Answer: B, D


QUESTION: 117

Avaya Aura® Experience Portal (AAEP) supports special classes of applications that derive their licensing, administration framework, manageability, and accessibility from the Experience Portal Manager (EPM). What is the term for these applications?


  1. licensed applications

  2. local applications

  3. supported applications

  4. managed applications


Answer: B


QUESTION: 118

You have just installed Proactive Outreach Manager (POM) 2 SP or newer on your Avaya Aura Experience Portal (AAEP) 6.0. You run your first campaign and the POM

monitor appears to shoe an Active Job, but no outgoing call spears to be made. You notice the following entry in the CmpMgrService.out log file:

CmpMgrService.out

@2011-10-21-10-24-18|P_POMCM002 | ERROR| POMCM | | | Out call web service returned fault: user does not have permission to run this Web Service | 192.9.84.93#### Which step must you take to correct the issues and continue with this procedure?


  1. Login to Experience Portal Manager (EPM) using a user with an assigned role of “POM Campaign Manager” and restart the campaign

  2. Logging to EPM using a user with an assigned role of “Web Services” and restart the Campaign

  3. Login to (EPM) using a user with an assigned role of “Administration” and ensure that the outcall user name administered in POM Configuration > POM Server > outbound Settings> voice Server link has the assigned role of “Web Services”

  4. Login to EPM using a user with an assigned role of “Administration” and ensure that the outcall user name administered in POM Configuration > POM Server > Outbound Settings > Voice Server link has assigned the role of “POM Campaign Manager”.


Answer: C


QUESTION: 119

For the Avaya Aura® Experience Portal (AAEP) to support an application that recognizes spoken responses from a caller, and converts those responses to text, which three components are required? (Choose three.)


  1. EPM

  2. MPP

  3. TTS

  4. ASR

  5. CM


Answer: B, C, E


QUESTION: 120

Trace item in the Avaya Aura® Orchestration Designer application is being used to debug an application in the Tomcat runtime environment. In which directory is the Trace item log file located in an Avaya Aura® Experience Portal (AAEP) runtime environment?


  1. < Eclipse Workspace >\data\log

  2. $CATALINA_HOME/webapps/data/log

  3. <EclipseWorkspace>\<ApplicationName>\data\log

  4. $CATALINA_HOME/webapps/<app_name>/data/log


Answer: D


QUESTION: 121

You want to setup a single server Avaya Aura Experience Portal system. Which three components can co-reside on a single server? (Choose three)


  1. Application server

  2. Primary Experience Portal Manager (EPM)

  3. Auxiliary EPM

  4. Media Processing Platform (MPP)

  5. Telephony server


Answer: A, B, D


QUESTION: 122

Your client reported they were monitoring a campaign for Proactive Outreach Manager (POM) from the Avaya Aura Experience Portal (AAI P) Web Administration POM Monitor screen and they observed a message "Resource temporarily Unavailable."

Which two steps would you take to identity the cause of this message? (Choose two)


  1. Verify that the Media Processing Platform (MPP) is operational

  2. Verify that the text-to Speech (TTS) Speech Server is working and is licensed correctly

  3. Verify that the Experience Portal Manager (EPM) can communicate with the Avaya Aura Communication Manager (AACM)

  4. Verify that the WebLM license is not expired arid verify if you have configured the required number

  5. Verify that the Short Message Service (SMS) server is not down.


Answer: A, D


QUESTION: 123

Proactive Outreach Manager (POM) 3.0 supports skill-based pacing for Avaya Aura® Call Center Elite (CCEIite) and Avaya Aura® Contact Center (AACC). Which statement describes this functionality?


  1. Skill-based pacing for CCEIite and AACC ensures the POM system places calls and/or sends outbound multi-media messages, such as SMS and e-mail, based on the

    number of agents available in the relevant skill.

  2. Skill-based pacing for CCEIite and AACC ensures the POM system places outbound voice calls based on the number of agents logged in into the relevant skill.

  3. Skill-based pacing for CCEIite and AACC ensures the Agent Manager (AM) releases outbound agents, when call volumes in the relevant skill go up and the skill requires additional agents.

  4. Skill-based pacing for CCEIite and AACC ensures the Campaign Director acquires

outbound agents, when call volumes in the relevant skill go down and the skill no longer requires all available agents.


Answer: A


QUESTION: 124

When the Avaya Aura® Experience Portal (AAEP) software receives a call, what starts the associated speech application that controls the call flow?


  1. EPM

  2. MPP

  3. TTS

  4. ASR


Answer: B


Reference:

downloads.avaya.com/css/P8/documents/100146998

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 3309

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com