Real Exam Questions/Answers of 351-050

Killexams Updated 351-050

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

351-050 - CCIE Wireless Beta Written - Dump Information

Vendor Name : Cisco
Exam Code : 351-050
Exam Name : CCIE Wireless Beta Written
Questions and Answers : 240 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 351-050 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 351-050 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 351-050 collected by our team are reviewed and updated by our 351-050 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 351-050 test to get their reviews about the 351-050 test, we collect 351-050 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 351-050 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 351-050 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 351-050

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

351-050 - CCIE Wireless Beta Written - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Weekend Study is enough to pass 351-050 exam with Q&A I got.

Your client mind support specialists were constantly accessible through live chat to tackle the most trifling issues. Their advices and clarifications were significant. This is to illuminate that I figured out how to pass my 351-050 Security exam through my first utilizing Killexams Dumps course. Exam Simulator of 351-050 by Killexams is a very good too. I am amazingly cheerful to have Killexams 351-050 course, as this valuable material helped me attain my objectives. Much appreciated.

No time to study books! Need something fast preparing.

I became a 351-050 certified last week. This career path is very exciting, so if you are still considering it, make sure you get questions answers to prepare the 351-050 exam. This is a huge time saver as you get exactly what you need to know for the 351-050 exam. This is why I chose it, and I never looked back.

I found a very good source of 351-050 material.

Hey gentlemen I passed my 351-050 exam utilizing Killexams brain dump study guide in only 20 days of readiness. The dumps completely changed my life after I dispensing them. Presently I am worked in a decent organization with a decent salary. Thanks to Killexams and the entire group of the trutrainers. Troublesome themes are effectively secured by them. Likewise they give great reference which is useful for the study reason. I solved almost all questions in just 225 minutes.

Start preparing these 351-050 questions answers and chillout.

Never suspected that the themes that I had dependably fled from would be such a great amount of enjoyable to study; its simple and short method for getting to the focuses made my planning part less demanding and help me in getting 89% marks. All because of Killexams dumps, I never thought I would pass my exam yet I did finish decisively. I was going to surrender exam 351-050 on the grounds that I wasnt positive about whether I would pass or not. With simply a week staying I chose to switch to Dumps for my exam planning.

Do a smart move, prepare these 351-050 Questions and Answers.

I am very happy with this bundle as I got over 96% on this 351-050 exam. I read the official 351-050 guide a little, but I guess Killexams was my main preparation resource. I memorized most of the questions and answers, and also invested the time to really understand the scenarios and tech/practice focused parts of the exam. I think that by itself purchasing the Killexams bundle does not guarantee that you will pass your exam - and some exams are really hard. Yet, if you study their materials hard and really put your mind and your heart into your exam preparation, then Killexams definitely beats any other exam prep options available out there.

What study guide do I need to pass 351-050 exam?

Killexams is really good. This exam isnt easy at all, but I got the top score. 100%. The 351-050 preparation pack includes the 351-050 real exam questions, the latest updates and more. So you learn what you really need to know and do not waste your time on unnecessary things that just divert your attention from what really needs to be learnt. I used their 351-050 testing engine a lot, so I felt very confident on the exam day. Now I am very happy that I decided to purchase this 351-050 pack, great investment in my career, I also put my score on my resume and Linkedin profile, this is a great reputation booster.

Party is over! Time to study and pass the exam.

To get success in 351-050 exam. people believe that a student must possess sharp mind. Although it is true but it is not entirely true since along with the student, the coach or the instructor must also be well qualified and educated. I feel blessed that I was acquainted with this Killexams where I met such great educators who taught me how to clear my 351-050 test and got me through them with a breeze. I thank them with the bottom of my heart.

Use authentic 351-050 dumps. Brain Dump quality and reputation does matter.

This is an absolutely valid 351-050 exam dump, which you rarely come across for a higher level exams (simply because the associate level dumps are easier to make!). In this case, everything is perfect, the 351-050 dump is absolutely valid. It helped me get a nearly perfect score on the exam and sealed the deal for my 351-050. You can trust this brand.

What do you mean by 351-050 exam?

If you want high quality 351-050 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that 351-050 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for 351-050 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

All is well that ends well, at last passed 351-050 with Q&A.

As a guaranteed authority, I knew I need to take assistance from Dumps on the off chance that I need to clear the intense exam like 351-050. Furthermore I was correct. The Killexams Dumps have an interesting approach to make the hard subjects simple. They manage them in short, simple and exact way. Straight forward and remember them. I did so and could answer all the questions in half time. Incredible, Killexams dumpss a genuine companion in need.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 351-050 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

HP0-663 | E20-895 | ISEBSWTINT-001 | 650-667 | 000-N37 | 642-164 | HP0-Y12 | C9560-023 | 250-422 | HP0-S14 | 9A0-092 | LOT-824 | HP0-738 | HPE0-Y53 | MB5-625 | 600-199 | A2180-317 | 1Y0-309 | AngularJS | 000-204 | A2180-181 | 3M0-211 | 132-s-900-6 | 000-100 | P2060-017 | 000-037 | 000-823 | 640-916 | M70-101 | A2010-539 | 9L0-620 | HP0-091 | 000-753 | LOT-407 | CNS | LOT-403 | 70-410 | 000-M20 | 050-v70-CSEDLPS02 | 000-664 | 000-M07 | 000-734 | TK0-201 | LOT-804 | LOT-840 | 70-247 | 000-669 | HP2-E61 | 190-980 | TB0-110 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Cognos | RACC | AppSense | CompTIA | AIIM | Teradata | McData | NI | CIW | PEOPLECERT | SASInstitute | ASQ | Novell | Ericsson | APICS | McAfee | Trend | Hospitality | Healthcare | iSQI | ISC2 | IBM | ExamExpress | Filemaker | Fujitsu | Symantec | AFP | Hyperion | PMI | Wonderlic | DMI | Social-Work-Board | GMAT | IISFA | CPP-Institute | Citrix | Nokia | Hitachi | Fortinet | Legato | Prince2 | ACI | Siemens | ECCouncil | ComputerAssociates | USMLE | Google | Real-Estate | Nortel | ISM |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

351-050 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

351-050

Answer: A


Question: 224

You work as a network designer. You are tasked with designing a wireless network for a high-rise dormitory in New York City. Each floor is about 10,000 square feet with identical apartment layouts. You use the Cisco WCS planning tool to run the floor plan, and it is recommending three

APs per floor. Which step is the next?


  1. Review physical locations for mounting APs

  2. Perform a physical site survey

  3. Decide which authentication method will be appropriate

  4. Prepare a Bill of Materials


Answer: B


Question: 225

Which one of the following issues is the RTS/CTS mechanism used to address in an 802.11b network?


  1. Hidden node problem

  2. Network Allocation Vector synchronization

  3. Bandwidth overload

  4. 802.11a compatibility


Answer: A


Question: 226

Tom is a network engineer. He has just been tasked with recommending an AP for use in the outdoor courtyard of a hospital that is already using controllers. The courtyard is 50 feet wide by

50 feet long, and is surrounded by brick walls. An outdoor network connection and AC power

receptacle will be available near the only door to the courtyard. Which should be included in Tom's recommendation?


  1. Cisco Aironet 1522 Access Point with an omnidirectional antenna

  2. Cisco Aironet 1310 Access Point with no external antenna

  3. Cisco 3200 Series MARC with no external antenna

  4. Cisco Aironet 1242 Access Point with no external antenna


Answer: B


Question: 227

Which three parameters can be used in calculating the range of an outdoor link between two bridges? (Choose three.)


  1. Fresnel Zone diameter

  2. Antenna gain

  3. Cable length between bridge and antenna

  4. Bridge transmission power


Answer: B, C, D


Question: 228 66

Which information is most important for you to obtain from the customer in order to correctly design a wireless network?

  1. Previous experience with the old wireless network

  2. Most active users on the network

  3. Critical applications that will run over the WLAN

  4. Issues concerning security breaches in the old security standards


Answer: C


Question: 229

According to the following exhibit, WLC1 is using WLC2 as a mobility anchor for the "Guest" WLAN. Which two traffic paths should be allowed through the firewall that sits between the two

WLCs? (Choose two.)


A. IP protocol 97 between 192.168.101.100 and 192.168.201.100.

B. IP protocol 47 between 192.168.101.100 and 192.168.201.100.

C. UDP ports 16666 and 16667 between 192.168.1.100 and 192.168.2.100.

D. IP protocol 97 between 192.168.1.100 and 192.168.2.100.


Answer: C, D


Question: 230

Which characteristic of wireless LAN controller allows traffic from clients communicating with each other on the same SSID to be bridged, dropped, or forwarded at the wireless LAN

controller?

67

  1. Multicast optimization

  2. HREAP

  3. Client bridge mode

  4. Peer-to-peer blocking


Answer: D


Question: 231

Which three functions will the access point in a Split-MAC architecture handle? (Choose three.)


  1. 802.11i encryption

  2. 802.11i key management

  3. 802.11e queuing

  4. Beacon generation


Answer: A, C, D


Question: 232

The Company university has 20 buildings and 10,000 students. It wants to implement a single SSID across the whole campus. On the basis of university policy, students in the auditorium

should not have Internet access, because standardized testing will be carried out there. Which

feature will be helpful for deploying the university's SSID?


  1. AP groups

  2. WLAN override

  3. MAC filtering

  4. AAA override


Answer: A


Question: 233

While configuring Wireless Domain Services, which port is used for traffic between infrastructure APs and the WDS AP?


  1. Generic Routing Encapsulation GRE which is IP Protocol 47

  2. UDP destination and source protocol port 1645 (0x066D)

  3. UDP destination and source protocol port 1812 (0x0714)

  4. UDP destination and source protocol port 2887 (0x0B47) or Ethernet Type 34605 (0x872D)


Answer: D


Question: 234

Which device controls Radio Resource Management in a centralized WLAN environment with multiple WLCs configured for mobility?


  1. The AP that wins the RF election

  2. The RF group leader

  3. All the controllers in the same mobility group

  4. The controller to which APs are currently registered


Answer: B


Question: 235

On the basis of a site survey report, 172 APs are required to meet the coverage needs. The IT Director insists on an N+1 controller redundancy68design for the access points. In addition, the design should allow for growth of as much as 10% in the number of access points. What is the minimum WLAN controller configuration required to support these requirements?

  1. Four 4402 Wireless LAN Controllers

  2. Four 4404 Wireless LAN Controllers

  3. Three 4404 Wireless LAN Controllers

  4. One Cisco Wireless Service Module


Answer: C


Question: 236

For the following Cisco IOS features, which one allows an access point to broadcast more than one SSID?


  1. Guest mode

  2. MBSSID

  3. Broadcast key rotation

  4. BBSSID


Answer: B


Question: 237

Which standard should be met in order to ensure clients of H-REAP can maintain connectivity to the VLAN at a controller?


  1. The one-way-trip WAN delay should not exceed 100 milliseconds.

  2. WAN jitter should not exceed 10 microseconds.

  3. The round-trip WAN delay should not exceed 100 milliseconds.

  4. WAN jitter should not exceed 10 milliseconds.


Answer: C


Question: 238

Which properties are of an AP in H-REAP mode?


  1. Can switch client data traffic locally.

  2. Perform client authentication locally when its connection to the controller is lost.

  3. Support Cisco Centralized Key Management fast roaming.

  4. Allows some SSID/VLAN traffic to be switched locally while other SSID/VLAN traffic has full LWAPP functionality.


Answer: A, B, C, D


Question: 239

While using EAP type equal to PEAP with server-side TLS authentication, which option is correct?


  1. The EKU field is required in the server certificate on the RADIUS server.

  2. The RADIUS server must be compliant with Cisco Compatible Extensions.

  3. The issuer of the certificate is Microsoft.

  4. Private and public keys must be shared by the client, controller, and RADIUS server.


Answer: A


Question: 240 69

The 2.4-GHz wavelength is about 4.92 inches (12.5 cm), if you want to support diversity on a 2.4- GHz radio, at what distance is it recommended you put two separate antennas?

  1. 7.6 inches (19.30 cm)

  2. 12.2 inches (30.99 cm)

  3. 4.92 inches (12.5 cm)

  4. 24.6 inches (62.5 cm)


Answer: C


70

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 351-050

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com