Real Exam Questions/Answers of 640-760

Killexams Updated 640-760

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

640-760 - Supporting Cisco Service Provider IP NGN Operations (SSPO) - Dump Information

Vendor Name : Cisco
Exam Code : 640-760
Exam Name : Supporting Cisco Service Provider IP NGN Operations (SSPO)
Questions and Answers : 120 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 640-760 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 640-760 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 640-760 collected by our team are reviewed and updated by our 640-760 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 640-760 test to get their reviews about the 640-760 test, we collect 640-760 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 640-760 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 640-760 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 640-760

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

640-760 - Supporting Cisco Service Provider IP NGN Operations (SSPO) - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Need to-the-point knowledge of 640-760 topics!

The best preparation I have ever experienced. I took many 640-760 certification exams, but 640-760 turned out to be the easiest one thanks to Killexams. I have recently discovered this website and wish I knew about it a few years ago. Would have saved me a lot of sleepless nights and grey hair! The 640-760 exam is not an easy one, especially its latest version. But the 640-760 Q and A includes the latest questions, daily updates, and these are absolutely authentic and valid questions. Im convinced this is true cause I got most of them during my exam. I got an excellent score and thank Killexams to making 640-760 exam stress-free.

Can I find real exam Q & A of 640-760 exam?

Though I have sufficient background and experience in IT, I expected the 640-760 exam to be easier. Killexams has saved my time and money, without these QAs I would have failed the 640-760 exam. I got confused for few questions, so I almost had to guess, but this is my fault. I should have memorized well and concentrate the questions better. Its good to know that I passed the 640-760 exam.

You know the best and fastest way to pass 640-760 exam? I got it.

I gave the 640-760 practice questions only once before I enrolled for joining the Killexams program. I did not have success even after giving my ample of time to my studies. I did not know where i lacked in getting success. But after joining Killexams i got my answer was missing was 640-760 prep books. It put all the things in the right directions. Preparing for 640-760 with 640-760 example questions is truly convincing. 640-760 Prep Books of other classes that i had did help me as they were not enough capable for clearing the 640-760 questions. They were tough in fact they did not cover the whole syllabus of 640-760. But Killexams designed books are really excellent.

Proper knowledge and study with the 640-760 Q&A and Dumps! What a combination!

Never ever thought of passing the 640-760 exam answering all questions correctly. Hats off to you Killexams. I wouldnt have achieved this success without the help of your question and answer. It helped me grasp the concepts and I could answer even the unknown questions. It is the genuine customized material which met my necessity during preparation. Found 90 percent questions common to the guide and answered them quickly to save time for the unknown questions and it worked. Thank you Killexams.

What is pass ratio of 640-760 exam?

We all know that clearing the 640-760 test is a big deal. I got my 640-760 test cleared that I was so content just due to Killexams that gave me 87% marks.

What is needed to pass 640-760 exam?

I sincerely thank you. I have cleared the 640-760 exam with the help of your mock tests. It was very much helpful. I surely would recommend to those who are going to appear the 640-760.

I found everything needed to pass 640-760 exam.

The standard of Killexams is high enough to help the candidates in 640-760 exam training. All the products that I had used for 640-760 exam preparation were of the best quality so they assisted me to clear the 640-760 exam shortly.

Is there a way to pass 640-760 exam at first attempt?

I still remember the tough time I had while learning for the 640-760 exam. I used to seek assistance from friends, but I felt most of the material was vague and overwhelmed. Later, I found Killexams and its Q&A material. Through the valuable material I learned everything from top to bottom of the provided material. It was so precise. In the given questions, I answered all questions with perfect option. Thanks for brining all the countless happiness in my career.

How much salary for 640-760 certified?

I pass in my 640-760 exam and that was not a simple pass but a great one that I could tell anyone with proud steam filled in my lungs as I had got 89% marks in my 640-760 exam from studying from Killexams.

What is pass ratio of 640-760 exam?

I would really recommend Killexams to everyone who is giving 640-760 exam as this not just helps to brush up the concepts in the workbook but also gives a great idea about the pattern of questions. Great help ..for the 640-760 exam. Thanks a lot Killexams team !

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 640-760 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

000-608 | 1Z0-590 | HP0-J62 | 920-470 | 70-513-CSharp | 630-005 | CLOUDF | 920-482 | 000-060 | 1Z0-132 | 000-374 | 70-334 | HP0-402 | 132-s-900-7 | 920-803 | 650-177 | LOT-838 | 250-411 | ASC-094 | VCP-310 | CMS7 | A4040-129 | NS0-141 | 1Z0-108 | 1Z0-535 | C2020-622 | 1Z0-434 | AND-401 | M2020-733 | E20-533 | CAT-160 | 650-752 | 83-640 | 000-996 | 3203-1 | 000-M62 | HP0-S40 | C2010-576 | 4A0-109 | EX0-118 | HP0-J73 | 310-043 | NS0-101 | 190-513 | BH0-006 | 352-001 | E20-610 | 70-498 | 000-N14 | C4090-959 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Isilon | RES | SNIA | Riverbed | Quality-Assurance | Dassault | Lotus | Wonderlic | mySQL | Ericsson | Real-Estate | QlikView | Healthcare | VCE | Apple | Alcatel-Lucent | ISC2 | Altiris | Medical | Palo-Alto | SPSS | Avaya | NI | ADOBE | HIPAA | Zend | Business-Objects | ARM | CIPS | SAP | EMC | Hyperion | RSA | ACSM | Vmware | Intel | PTCB | LPI | SUSE | PMI | DMI | IRS | F5-Networks | Aruba | Business-Tests | Nortel | QAI | Exin | USMLE | See-Beyond |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

640-760 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

640-760


Answer: B


QUESTION: 109

What are two protocols that you can use to copy configurations from a Cisco ASR 9000 Series router? (Choose two.)


  1. DHCP

  2. FTP

  3. TFTP

  4. HSRP

  5. NetFlow


Answer: B, C


QUESTION: 110

Which two statements about the UNIX script are true? (Choose two.)

#!/bin/sh tc=1

while [ $tc -le 10 ] do

#/opt/trapSender -e 1.3.6.1.6.3.1.1.5.1 -s 1 -g 1 -i 10.1.1.1 -D 10.1.1.5 -n 10

tc=`expr $tc + 1` echo "tc:$tc\n"; sleep 1

done


  1. This is a Perl script.

  2. The command /opt/trapSender will execute 10 times.

  3. Within the while loop, the script will pause and wait for one second.

  4. Within the while loop, the script will pause and wait for one minute.

  5. The last number to be printed to the screen when running this script is 11.


Answer: C, E


QUESTION: 111

The following UNIX shell script was created to generate a configuration for the Cisco GGSN. Which statement is true about this script?

#!/bin/sh

echo "gprs access-point-list AC"


x=1000 y=1501

while [ $x -lt $y ]; do

 echo " access-point $x"

 echo " access-point-name AutomationApn$x"  echo " access-type real"

 echo " access-mode non-transparent"  echo " service-mode operational"

 echo " vrf CHARGING"

 echo " aaa-group accounting AAAactServer"

 echo " aaa-group authentication AAAautServer"  echo " charging profile any 6 override"

 echo " aggregate auto"

 echo " gtp response-message wait-accounting"  echo " gtp pdp-context timeout idle 600 uplink"  echo " exit"

 echo " !"

 x=`expr $x + 1` done

echo "!"


  1. The first access point to be configured will be 1000, unless the user calls the script with a parameter of a different number.

  2. The line "gprs access-point-list AC" will be printed without the quotes 500 times.

  3. This is a Perl script.

  4. The last access-point-name will be AutomationApn1500.


Answer: D


QUESTION: 112

Refer to the UNIX shell script below. Which one of the statements is true? dir=/var/adm/CSCOpx/files/rme/dcma/devfiles log=/tmp/removeDcmaFiles.log

echo "Starting removeDcmaFiles cron job `date`" >> $log for i in `ls $dir`; do

 length=`ls -lrt $dir/$i/PRIMARY/RUNNING/ | wc -l`  h=`expr $length - 3`

 for j in `ls -rt $dir/$i/PRIMARY/RUNNING/ | head -$h`;do  echo "rm -rf $dir/$i/PRIMARY/RUNNING/$j" >> $log  rm -rf $dir/$i/PRIMARY/RUNNING/$j

 done done


  1. The following will be printed to the screen when the script is executed: Starting removeDcmaFiles cron job `date`

  2. The following will be printed to the screen when the script is executed, but `date` will be replaced by the actual date as known by the operating system: Starting removeDcmaFiles cron job `date`

  3. The following will be printed to the screen multiple times: rm -rf

    $dir/$i/PRIMARY/RUNNING/$j

  4. Nothing will be printed to the screen if the script executes without error.


Answer: D


QUESTION: 113

Which protocol can you use to dynamically discover directly connected neighbors in the network for inventory purposes?


  1. Simple Network Management Protocol

  2. Cisco Discovery Protocol

  3. Remote Monitoring

  4. Secure Shell


Answer: B


QUESTION: 114

Which of these items would not be tracked in the Inventory Manager?


  1. SLAs

  2. line cards

  3. serial numbers

  4. IP address

  5. owner


Answer: A


QUESTION: 115

What is the correct order of the procedural steps for a network change MOP?


  1. Initial Checks, 2. Procedure, 3. Verification, 4. Backout Procedure, 5. Backout Verification


  2. Verification, 2. Procedure, 3. Initial Checks, 4. Backout Verification, 5. Backout Procedure

  3. Initial Checks, 2. Verification, 3. Procedure, 4. Backout Procedure, 5. Backout Verification

  4. Initial Checks, 2. Verification, 3. Procedure, 4. Backout Verification, 5. Backout Procedure


Answer: A


QUESTION: 116

Why do service providers have a difficult time guaranteeing performance levels in SLAs?


  1. Response times are not easily measured.

  2. Network outages cannot be avoided.

  3. Performance parameters are not available.

  4. The shared infrastructure is dynamic.


Answer: D


QUESTION: 117

When monitoring service levels against the requirements of an SLA, which three questions should you ask when defining the data collection methodology? (Choose three.)


  1. How should the data records be collected?

  2. What security is required for the data records?

  3. Where in the network should you collect the data records?

  4. What type of information should be collected?


Answer: A, C, D


QUESTION: 118

Which of the following would be best suited for providing accurate service-level measurements?


  1. SNMP

  2. IP SLA

  3. RMON

  4. NetFlow


Answer: B


QUESTION: 119

According to the ITIL® v3 framework, which four of these statements are characteristics of effective problem management? (Choose four.)


  1. It will reduce incidents.

  2. It will decrease mean-time-to-repair.

  3. It can be either reactive or proactive in nature.

  4. It will help improve the change management process.

  5. It raises productivity and decreases cost in the long term.


Answer: A, B, C, E


QUESTION: 120

You are Tier 1 support and are actively working a high-priority ticket. Troubleshooting efforts have not isolated the issue and you think that rebooting the device will resolve it. What should you do first?


  1. Clear all logs to ensure that the device is reporting the correct information.

  2. Collect more information to determine the impact.

  3. Escalate to the next-level support.

  4. Disconnect all cables.

  5. Power-cycle the device.


Answer: B

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 640-760

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com