Real Exam Questions/Answers of 642-731

Killexams Updated 642-731

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

642-731 - Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey (CUWSS) - Dump Information

Vendor Name : Cisco
Exam Code : 642-731
Exam Name : Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey (CUWSS)
Questions and Answers : 52 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 642-731 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 642-731 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 642-731 collected by our team are reviewed and updated by our 642-731 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 642-731 test to get their reviews about the 642-731 test, we collect 642-731 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 642-731 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 642-731 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 642-731

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

642-731 - Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey (CUWSS) - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Weekend Study is enough to pass 642-731 exam with Q&A I got.

In the exam most of the questions were same to Killexams Q&A material, which helped me to save a lot of time and I was able to complete the entire 75 questions. I also took the help of the reference book. The Killexams Questions for 642-731 exam is consistently updated to provide the most accurate and up to date questions. This really made me feel confident in passing the 642-731 exam.

Take Advantage, Use Questions/Answers to ensure your success.

Like many others, I have recently passed the 642-731 exam. In my case, vast majority of 642-731 exam questions came exactly from this guide. The answers are correct, too, so if you are preparing to take your 642-731 exam, you can fully rely on this website.

Do not spill huge amount at 642-731 guides, checkout these q and a.

If you want proper 642-731 training on how it works and what are the exams and all then dont waste your time and opt for Killexams as it is an ultimate source of help. I also wanted 642-731 training and I even opted for this wonderful test engine and got myself the best training ever. It guided me with every aspect of 642-731 exam and provided the best questions and answers I have ever seen. The study guides also were of very much help.

Get pack of knowledge to prepare 642-731 exam. Best Q&A for you.

To ensure the success in the 642-731 exam, I sought assistance from the Killexams. I chose it for several reasons: their analysis on the 642-731 exam concepts and rules was excellent, the material is really user friendly, super nice and very resourceful. Most importantly, Dumps removed all the problems on the related topics. Your material provided generous contribution to my preparation and enabled me to succeed. I can firmly state that it helped me achieve my success.

Take benefit of 642-731 exam Q&A and get certified.

Passing the 642-731 was long due as I was extremely busy with my office assignments. But, when I found the question & answer by the Killexams, it really inspired me to take on the test. Its been really supportive and helped clear all my doubts on 642-731 topic. I felt very happy to pass the exam with a huge 97% marks. Great achievement indeed. And all credit goes to you Killexams for this wonderful support.

Is there a shortcut to pass 642-731 exam?

I appreciate the struggles made in creating the exam simulator. It is very good. i passed my 642-731 exam specially with questions and answers provided by Killexams team

Do not spill huge amount at 642-731 guides, checkout these q and a.

Learning for the 642-731 exam has been a tough going. With so many confusing topics to cover, Killexams induced the confidence for passing the exam by taking me through core questions on the subject. It paid off as I could pass the exam with a good pass percentage of 84%. A few of the questions came twisted, but the answers that matched from Killexams helped me mark the right answers.

Is there someone who passed 642-731 exam?

642-731 Exam was my goal for this year. A very long New Years resolution to put it in full 642-731 . I actually thought that studying for this exam, preparing to pass and sitting the 642-731 exam would be just as crazy as it sounds. Thankfully, I found some reviews of Killexams online and decided to use it. It ended up being totally worth it as the bundle had included every question I got on the 642-731 exam. I passed the 642-731 totally stress-free and came out of the testing center satisfied and relaxed. Definitely worth the money, I think this is the best exam experience possible.

Exam questions are changed, where can i find new questions and answers?

Hi! I am julia from spain. Want to pass the 642-731 exam. But. My English is very poor. The language is simple and lines are short . No problem in mugging. It helped me wrap up the preparation in 3 weeks and I passed wilh 88% marks. Not able to crack the books. Long lines and hard words make me sleepy. Needed an easy guide badly and finally found one with the Killexams brain dumps. I got all question and answer . Great, Killexams! You made my day.

Need to-the-point knowledge of 642-731 topics!

Thanks a lot Killexams team, for preparing marvelous practice tests for the 642-731 exam. It is evident that without Killexamss exam engine, students cannot even think of taking the 642-731 exam. I tried many other resources for my exam preparation, but I could not find myself confident enough for taking the 642-731 exam. Killexamss exam guide makes easy exam preparation, and gives confidence to the students for taking exam easily.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 642-731 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

A4040-124 | HP0-058 | 1Z0-419 | HP2-H23 | BCP-211 | 000-555 | HP2-Z01 | HP2-H40 | OG0-081 | HP2-K21 | CIA-I | 650-286 | EE0-501 | CAT-160 | E22-250 | HP0-234 | HP0-450 | E20-542 | HP2-T12 | 190-823 | 00M-240 | 00M-222 | 310-013 | EX0-102 | E20-393 | FM0-302 | NS0-201 | 642-447 | C_TSCM44_65 | 1Z0-415 | HP0-M54 | 922-090 | COG-185 | HP0-513 | 000-062 | HP0-081 | 650-261 | HP0-P15 | 1Y0-264 | 000-M63 | ST0-135 | P_SD_65 | C2180-410 | C2090-548 | 640-461 | C2150-196 | 510-033 | E20-095 | EE0-502 | 000-590 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Social-Work-Board | Amazon | Alcatel-Lucent | Cloudera | HP | ICDL | Vmware | ExtremeNetworks | SAP | P&C | Exin | Veritas | ACI | Medical | VCE | Nortel | Sair | ISACA | Ericsson | Financial | CompTIA | Teradata | LSI | Liferay | 3COM | Certification-Board | PARCC | Motorola | APC | Admission-Tests | APICS | IBQH | TIA | TruSecure | ACSM | Apple | Veeam | Business-Tests | Riverbed | SASInstitute | Trend | Legato | Zend | Magento | DMI | ACT | HIPAA | OMG | PMI | HRCI |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

642-731 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

642-731


  1. 100 mW, 18 Mb/s

  2. 25 mW, 18 Mb/s

  3. 3.2 mW, 54 Mb/s


Answer: C


QUESTION: 42

Which can NOT be selected for supported services in Cisco WCS Planning Tool?


  1. data/coverage

  2. location with Monitor Mode access points

  3. demand

  4. high density


Answer: D


QUESTION: 43

In which three frequency bands does the Cisco Spectrum Expert Wi-Fi tool perform spectrum analysis? (Choose three.)


  1. ISM 2.4 GHz

  2. ISM 900 MHz

  3. ISM 5 GHz

  4. public safety 4.9 GHz

  5. GSM 1.9 GHz


Answer: A, C, D


QUESTION: 44

Which three device types are identified by Cisco Spectrum Expert Wi-Fi finding an Avg

Pulse Duration parameter? (Choose three.)


  1. Bluetooth

  2. frequency hopping

  3. microwave oven

  4. 802.11b client card

  5. 802.11b access point


Answer: A, B, C


QUESTION: 45


Which two Cisco antennas provide better isolation from RF sources that might be located behind the antennas? (Choose two.)


  1. AIR-ANT3213

  2. AIR-ANT2465P-R

  3. AIR-ANT1949

  4. AIR-ANT5160V-R


Answer: B, C


QUESTION: 46

Which three formats can be used to import floor maps in Cisco WCS v5.2? (Choose three.)


  1. PNG

  2. JPEG

  3. GIF

  4. BMP

  5. PICT

  6. TIFF


Answer: A, B, C


QUESTION: 47

Cisco recommends a decibel referenced to 1 milliwatt signal level for the coverage cell edge at the predetermined data rate that is needed to support the VoWLAN device and call capacity requirements. What is that signal level value for Cisco Unified Wireless IP Phones 7920, 7921G, and 7925G?


  1. -65 dBm

  2. -67 dBm

  3. -69 dBm

  4. -70 dBm


Answer: B


QUESTION: 48

Which two methods can be used to prevent or reduce RFI from collocated directional antennas? (Choose two.)


  1. Alternate polarization between colocated antennas.

  2. Cross-polarize antennas between endpoints.

  3. Install an RF-shielded box around the antennas.


  4. Increase the distance between the antennas.


Answer: A, D


QUESTION: 49

Which antenna generally has the narrowest first Fresnel zone in both the horizontal and

vertical planes?


  1. omnidirectional

  2. patch

  3. Yagi

  4. sector

  5. parabolic dish


Answer: E


QUESTION: 50

What does a Cisco Unified Wireless IP Phone 7921G deployment require?


  1. more access points than a data network

  2. fewer access points than a data network

  3. less SNR than a data network

  4. specific relative access point placement


Answer: A


QUESTION: 51

What will cause wireless voice devices to perform poorly?


  1. average signal strength that is greater than -67 dBi

  2. cell overlap of 15 to 20 percent

  3. uneven wireless coverage

  4. absence of coverage holes


Answer: C


QUESTION: 52

After the site installation is complete, you should verify the mobility of the VoWLAN device while walking the site on an active phone call. Which Cisco WLC or Cisco WCS command is most beneficial in determining roaming efficiency?


  1. show {802.11a | 802.11b} l2roam statistics <AP mac>

  2. show client roam-history <client-mac>

  3. show client tsm 802.11a/b/g <client-mac> <AP mac>

  4. show client detail <client-mac>

  5. show client ap-roam-history <client-mac>


Answer: B

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 642-731

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com