Real Exam Questions/Answers of 70-338

Killexams Updated 70-338

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-338 - Lync 2013 Depth Support Engineer - Dump Information

Vendor Name : Microsoft
Exam Code : 70-338
Exam Name : Lync 2013 Depth Support Engineer
Questions and Answers : 114 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 70-338 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 70-338 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 70-338 collected by our team are reviewed and updated by our 70-338 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 70-338 test to get their reviews about the 70-338 test, we collect 70-338 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 70-338 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 70-338 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 70-338

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-338 - Lync 2013 Depth Support Engineer - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Very easy way to pass 70-338 exam with q and a and Exam Simulator.

Every single morning I would take out my running shoes and decide to go out running to get some fresh air and feel energized. However, the day before my 70-338 test I didnt feel like running at all because I was so worried I would lose time and fail my test. I got exactly the thing I needed to energize me and it wasnt running, it was this Killexams that made a pool of educational data available to me which helped me in getting good scores in the 70-338 test.

New Syllabus 70-338 Exam q and a are provided here.

I was very disappointed when I failed my 70-338 exam. Searching the internet told me that there is a website Killexams which is the resources that I need to pass the 70-338 exam within no time. I buy the 70-338 preparation pack containing questions answers and exam simulator, prepared and sit in the exam and got 98% marks. Thanks to the Killexams team.

Very Tough 70-338 exam questions asked in the exam.

I knew that I had to cleared my 70-338 exam to retain my job in current company and it was not easy job without some help. It was just amazing for me to learn so much from Killexams preparation pack in form of 70-338 questions answers and exam simulator. Now I proud to announce that I am 70-338 Certified. Great work Killexams.

Great opportunity to get certified 70-338 exam.

Killexams is really good. This exam isnt easy at all, but I got the top score. 100%. The 70-338 preparation pack includes the 70-338 real exam questions, the latest updates and more. So you learn what you really need to know and do not waste your time on unnecessary things that just divert your attention from what really needs to be learnt. I used their 70-338 testing engine a lot, so I felt very confident on the exam day. Now I am very happy that I decided to purchase this 70-338 pack, great investment in my career, I also put my score on my resume and Linkedin profile, this is a great reputation booster.

Where can I find free 70-338 exam questions?

Killexams! Big thanks to you. Last month when I was too much worried about my 70-338 exam this site help me a lot for scoring high. As everyone knows that 70-338 certification is too much difficult but for me it was not too much difficult, as I had 70-338 material in my hand. After experiencing such reliable material I advised to all the students to incline towards the best educational services of this site for your preparation. My good wishes are with you all for your 70-338 certificate.

You just need a weekend to prepare 70-338 exam with these dumps.

I was about to give up exam 70-338 because I wasnt confident in whether I would pass or not. With just a week remaining I decided to switch to Killexams Q&A for my exam preparation. Never thought that the topics that I had always run away from would be so much fun to study; its easy and short way of getting to the points made my preparation lot easier. All thanks to Killexams Q&A, I never thought I would pass my exam but I did pass with flying colors.

Take benefit of 70-338 exam Q&A and get certified.

As I had one and only week nearby before the exam 70-338. So, I relied on upon the Q&A of Killexams for speedy reference. It contained short-length replies in a systemic manner. Huge Thanks to you, you change my world. This is the Best exam Solution in the event that I have constrained time.

Very easy way to pass 70-338 exam with q and a and Exam Simulator.

I would recommend this question bank as a must have to anyone who is preparing for the 70-338 exam. It was very helpful in getting an idea as to what sort of questions were coming and which areas to focus. The practice test provided was also great in getting a feeling of what to expect on exam day. As for the answers keys provided, it was of great help in recollecting what I had learnt and the explanations provided were easy to understand and definately added value to my concept on the subject.

How much salary for 70-338 certified?

I passed. Genuine, the exam was hard, so I just got past it on account of Killexams Q&A and Exam Simulator. I am upbeat to report that I passed the 70-338 exam and have as of late acquired my declaration. The framework inquiries were the part I was most stressed over, so I invested hours honing on the Killexams exam simulator. It beyond any doubt helped, as consolidated with different segments.

Killing the exam become to easy! I dont think so.

I wanted to start my own IT business but before it, 70-338 course was necessary for my business, so I decide to get this certificate. When I took the admission for 70-338 certification and took lectures I didnt understand anything. After some query I reached at Killexams website and learnt from their and when my 70-338 exam came I did well as compare to those students who took lectures and prepared from 70-338 study guide from this website. I recommend this website to all. I also thank to the employees of this website.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 70-338 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

C4040-224 | 510-050 | MB4-217 | 1Z0-809 | 1Z0-441 | ISEBSWTINT-001 | 000-070 | 1Z0-526 | 1Z0-147 | 650-032 | BH0-001 | 640-875 | ES0-003 | C2010-511 | HP0-743 | GCIH | 920-182 | HP2-Z29 | HP2-E59 | 001-ARXConfig | C2150-196 | NS0-101 | 1Z0-140 | 510-015 | C2180-606 | HP0-D11 | 000-301 | 00M-240 | A2040-440 | C2040-415 | HP3-031 | COG-625 | 210-030 | 74-344 | MOPF | 190-827 | HP0-090 | 4A0-109 | 000-035 | ST0-085 | HP0-648 | F50-521 | 3306 | 771-101 | ISS-003 | 000-608 | HP0-703 | Maya12-A | TB0-106 | GE0-807 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

See-Beyond | Enterasys | PostgreSQL-CE | Altiris | Lotus | Quality-Assurance | Military | Amazon | Pegasystems | SASInstitute | Hospitality | Sybase | ISC2 | Dassault | ASIS | CompTIA | Siemens | Fortinet | Nortel | RedHat | The-Open-Group | Real-Estate | ExtremeNetworks | APICS | Cognos | Apple | Certiport | IEEE | Aruba | BEA | ComputerAssociates | AFP | Cloudera | ExamExpress | Zend | Filemaker | USMLE | Veeam | mySQL | PTCB | OMG | ACFE | ASTQB | TIA | CheckPoint | Avaya | NetworkAppliance | 3COM | LSAT | Palo-Alto |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

70-338 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

70-338


Based on the network trace, you need to identify the most likely cause of the call quality issues. Which setting should you modify?


  1. Geo IP

  2. MTU

  3. DSCP value

  4. STUN port


Answer: C


QUESTION: 103

You support a customer whose Microsoft Lync Server 2013 Enterprise Pool is configured with Enterprise Voice and Dial-in Conferencing. You specify a Session Initiation Protocol (SIP) Uniform Resource Identifier (URI) for the dial-in conferencing access number. You discover that the SIP URI was configured incorrectly. You need to change the SIP URI. What should you do?


  1. Run the Set-CsDialInConferencingAccessNumber cmdlet.

  2. Delete the object and recreate the access number.

  3. Run the Set-CsSipResponseCodeTranslationRule cmdlet.

  4. Run the New-CsDialInConferencingDtmfConfiguration cmdlet.


Answer: B


QUESTION: 104

You deploy a Microsoft Lync Server 2013 Enterprise Pool that is configured with Enterprise Voice and Dial-in Conferencing. All client computers run Windows 7 or Windows 8, and all use Lync 2013. Users report that they are unable to share Microsoft PowerPoint presentations with users who are using certain mobile devices. They also report that they are unable to scroll through a PowerPoint presentation independent of the presentation itself. You need to ensure that while they are in conferences, users are able to share PowerPoint presentations with users who are using mobile devices. You also need to ensure that users are able to scroll through PowerPoint presentations. What should you do?


  1. Install an Office Web Apps Server on a server and configure Lync Server 2013 to communicate with Office Web Apps.

  2. Install an Office Web Apps Server on a server that is running Office 2013 and configure Lync Server 2013 to communicate with Office Web Apps.

  3. Install Office 2013 for all users and instruct them to use PowerPoint 2013.

  4. Configure a new conferencing policy and enable the AllowMultiView.


Answer: A


QUESTION: 105

You support a customer whose network environment includes Microsoft Lync Server 2013 Standard Edition deployed with an Edge Server that is connected to the Internet. A user reports that when he tries to share a Microsoft PowerPoint presentation in a Lync conference, external users receive the following error message: "Some sharing features are unavailable due to server connectivity issues." You ask the customer to run the Get-OfficeWebAppsFarm cmdlet on the Office Web Application Companion (WAC) server. He provides the following result:


You need to ensure that external users are able to share and view PowerPoint presentations in Lync meetings. What should you do?


  1. Install WAC on the Edge Server.

  2. Set the ExternalUrl parameter on the WAC server and publish to the Internet by using a reverse proxy.

  3. Install WAC on the Front End pool.

  4. Set the InternalUrl parameter on the WAC server and publish to the Internet by using a reverse proxy.


Answer: B


QUESTION: 106

You support a customer whose company network includes Microsoft Lync Server 2013 with web conferencing deployed at a main site named Washington and a branch site named Redmond. All users have Lync 2013 and Microsoft Outlook 2013 installed. UserA and UserB are both Lync- enabled users at your customer's main site. UserA has the Global conferencing policy and the Washington meeting configuration assigned to his account. UserB has the Redmond conferencing policy


and the Global meeting configuration assigned to his account. In online meetings that UserA schedules, users can collaborate using videoconferencing. In online meetings scheduled by UserB, videoconferencing is not available. You need to determine why videoconferencing is unavailable in UserB's meetings. Which cmdlet should you run from the Lync Server Management Shell?


  1. Get-CSConferencingPolicy -Identity Redmond

  2. Get-CSMeetingConfiguration -Identity Redmond

  3. Get-CSMeetingConfiguration -Identity Global

  4. Get-CSConferencingPolicy -Identity Global


Answer: A


QUESTION: 107

You support a customer whose Microsoft Lync Server 2013 environment includes:

  • A single Standard Edition server,

  • A single consolidated Edge server, and

  • A single Forefront Threat Management Gateway 2010 server that is acting as an HTTP(S) reverse proxy.

A user reports that his attempts to join an online meeting by clicking the Join Online Meeting link are unsuccessful. Your need to troubleshoot the Join Online Meeting functionality from this workstation without using the installed Lync 2013 client. You need to achieve this goal by using the least amount of administrative effort. What should you do?


  1. Open Internet Explorer, type the URL of the online meeting into the Address bar, and then append ?sl=l to the URL.

  2. Open the Lync Options menu and select Join meeting audio from: Lync.

  3. Uninstall the Lync 2013 client, open Internet Explorer, and then enter the URL of the online meeting into the Address bar.

D.Open the Lync Options menu and set the Logging in Lync option to Full.


Answer: A


QUESTION: 108

You support a customer whose network environment includes Microsoft Lync Server 2013 Standard deployed with an Edge Server that is connected to the Internet. Users are able to share screens remotely during conference calls. However, when they attempt to upload a Microsoft PowerPoint presentation, the


sharing attempt fails with an error. You need to ensure that users are able to share PowerPoint presentations during Lync conference calls. What should you do?


  1. Install and configure the Office Web Apps Server Components on the Lync Pool Server.

  2. Install and configure Silverlight on the user workstations.

  3. Install and configure an Office Web Apps Server in Lync Topology.

  4. Install and configure the PowerPoint 2013 Viewer on the Lync presenter workstations.


Answer: C


QUESTION: 109

You support a Microsoft Lync Server 2013 Enterprise pool deployed in a high availability configuration for Back End Servers named Backend1 and Backend2. You execute the Get-CSDatabaseMirrorState cmdlet and discover the following errors. WARNING: Cannot connect to database server "BackEnd2.contoso.com".Message: A network- related or instance-specific error occurred whileestablishing a connection to SQL Server. The server was not found or was notaccessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server isconfigured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)DatabaseName

: rtcabStateOnPrimary

: PrincipalStateOnMirror

: StatusUnavailableMirroringStatusOnPrimary

:synchronizedMirroringStatusOnMirror

:DatabaseName

: rtcxdsStateOnPrimary

: PrincipalStateOnMirror

: StatusUnavailableMirroringStatusOnPrimary

:synchronizedMirroringStatusOnMirror

You need to resolve the connectivity issue and bring up the mirror databases to the synchronized state between the Back End Servers. What should you do?


  1. From the Front End Server, create the inbound rule on the firewall.

  2. Run the Test-CsDatabase cmdlet.

  3. Run the Invoke-CsPoolFailOver cmdlet.

  4. From the mirror Back End Server, create the inbound rule on the firewall.


Answer: D


QUESTION: 110

You support a customer whose network environment includes Microsoft Lync Server 2013 Enterprise, with two Front End Servers and two Back End Servers. The Back End Servers are deployed in a high availability configuration. You create a Front End pool named pool.contoso.com and implement DNS load balancing for client access to the Lync servers. Your internal DNS records have the following configuration: _gc._tcp.contoso.com SRV priority 0, weight 100, port 3268

dc1.contoso.com_ldap._tcp.contos.com SRV priority 0, weight 100, port 389

dc1.contoso.com_kerberos._tcp.contos.com SRV priority 0, weight 100, port 88

dc1.contoso.com_sip._tls.contoso.com SRV priority 0, weight 0, port 5061, pool.contoso.com FrontEndServer1 A 192.168.1.10FrontEndServer2 A 192.168.1.11BackEndServer1 A

192.168.1.20BackEndServer2 A 192.168.1.21Pool01 A

192.168.1.10Pool01 A

192.168.1.11 Your Lync 2013 clients fail to sign in automatically. The trace log of failed sign-in attempt is as follows: INFO

:: QueryDNSSrv - DNS Name[_sipinternaltls._tcp.contoso.com]ERROR :: HRESULT failed:

80072726 = HRESULT_FROM_WIN32(::ShimWSAGetLastError()) . Failed to convert string IP to SOCKADDRERROR :: ResolveHostNameUsingGetAddrInfo - getaddrinfo(pool.contoso.com) failed WARN

:: ResolveHostName - getaddrinfo failed for pool.contoso.com ERROR :: ResolveHostNameUsingDnsQuery - DnsQuery(pool.contoso.com) failed WARN

:: ResolveHostName - DNS lookup failed for pool.contoso.com ERROR :: ResolveHostName - Name resolution for pool.contoso.com failedERROR :: ResolveHostSyncResolveHostName failed ERROR :: GetDnsResults - did not get any resultERROR :: QueryDNSSrvGetDnsResults query:

_sipinternaltls._tcp.contoso.com failed ERROR :: DNS_RESOLUTION_WORKITEM::ProcessWorkItemResolveHostName failed You need to ensure that internal Lync 2013 clients can sign in automatically. You also need to ensure that internal traffic is load balanced across the two Front End Servers. What should you do?


  1. Create the following host records:PoolA192.168.1.20PoolA192.168.1.21

  2. Create the following host records: PoolA192.168.1.10PoolA192.168.1.11

  3. Create the following service record: _sip._tls.contoso.com SRVPriority 0, weight 0, port 5061, pool01.contoso.com

  4. Create the following host records: SipA 192.168.1.20SipA 192.168.1.21

  5. Create the following service record: _sipinternal._tls.contoso.com SRVPriority 0, weight 0, port 5061, FrontEndServer1.contoso.com


Answer: B


QUESTION: 111

You support Microsoft Lync Server 2013 in your company network. Your company has four buildings on a single site. A user reports that when she calls users in another building, the call quality is poor. You receive the Quality of Experience (QoE) report: Capture device: Headset MicrophoneRender device: Headset EarphoneMicrophone timestamp error: 0.02msEcho percent microphone in: 15.21%Codec: SIRENAudio FEC: FalsePacket utilization: 32701Avg. packet loss rate: 10.21%Avg. jitter: 23msAvg. round trip: 62msAvg. network MOS: 3.71Avg. network MOS degradation (jitter):0.00%Avg. sending MOS: 2.97Avg. listening MOS: 3.17Receive noise level: -56dBoV Which of the following values is outside acceptable limits?


  1. Receive noise level: -56dBoV

  2. Packet utilization: 32701

  3. Avg. round trip: 62ms

  4. Avg. packet loss rate: 10.21%

  5. Avg. jitter: 23ms


Answer: D


QUESTION: 112

You support a customer who administers Microsoft Lync Server 2013 Enterprise servers in his company. The pool named lync.contoso.com is configured with the session initiation protocol (SIP) domain contoso.com. The internal split-DNS domain contoso.com contains the following records: _gc._tcpSRV priority 0, weight 100, port 3268 dc1.contoso.com_ldap._tcpSRV priority 0, weight 100, port

389 dc1.contoso.com_kerberos._tcpSRV priority 0, weight 100, port 88

dc1.contoso.com_sipinternal._tcpSRV priority 0, weight 0, port 5061,

lync.contoso.com _sip._tlsSRV priority 0, weight 0, port 5061, lync.contoso.com EnterpriseCA

A 192.168.10.5Admin A

192.168.10.10Lync A

192.168.10.10Lyncdiscoverinternal A

192.168.10.10Exchange2010 A

192.168.10.4OWA A


192.168.10.4DC1 A 192.168.10.3Sip A

192.168.10.10

Users who are running Lync Mobile on their mobile devices report that when they attempt to retrieve calendar information, they receive an error that references a Microsoft Exchange Web Services connectivity issue. You need to ensure that users are able to receive calendar information from Lync Mobile devices. What should you do?


  1. Reconfigure Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) option 120 to point to DC1.contoso.local.

  2. Create the following service record in DNS: _lyncdiscover._tcp.contoso.com SRV Priority 0, weight 0, port 5061, Lync.contoso.com

  3. Reconfigure Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) option 43 to point to EnterpriseCA.contoso.local.

  4. Create the following host record in DNS: Autodiscover.contoso.com A 192.168.10.4


Answer: D


QUESTION: 113

You deploy Microsoft Lync Server 2013 Enterprise Edition and create a pool named Lync2013pool.Contoso.local. You configure the Lync admin URL to be admin.contoso.local. The Front End and Back End roles are installed on servers named FE2013 and BE2013. Your DNS server hosts the following records:

_Sipinternaltls._tcp.contoso.local SRV priority 0, weight 0, port 5061, lync2013pool.contoso.local_tcp._kerberos.contoso.local SRV proiority 0, weight 100, port 88, DC.contoso.localDC

A 192.168.10.20Dialin A 192.168.10.10Admin A 192.168.10.20FE2013 A 192.168.10.10BE2013 A

192.168.10.11

You attempt to open the Lync Server Control Panel and you receive an error message. You need to be able to open the Lync Server Control Panel. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)


  1. Create the following DNS A record:Meet.contoso.local A 192.168.10.10

  2. Create the following DNS A record: lync2013pool.contoso.local A 192.168.10.10


  3. Create the following DNS SRV record: _sipinternal._tcp.contoso.local SRV priority 0, weight 0, port 5061 lync2013pool.contoso.local

  4. Create the following DNS A record: lyncdiscoverinternal.contoso.localA 192.168.10.10

  5. Modify the following DNS A record: admin.contoso.local to point 192.168.10.10


Answer: B, E


QUESTION: 114

You deploy Microsoft Lync Server 2013 Enterprise Edition and create a pool named Lync2013pool.Contoso.local. You configure the Lync admin URL to be admin.contoso.local. The Front End and Back End roles are installed on servers named FE2013 and BE2013. You create the following DNS records:

_Sipinternaltls._tcp.contoso.local SRV priority 0, weight 0, port 5061, lync2013pool.contoso.localDialin A 192.168.10.10FE2013 A 192.168.10.10BE2013 A 192.168.10.11 You attempt to open the Lync Server Control Panel and you receive an error message. You need to be able to open the Lync Server Control Panel. Which two actions should you perform? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)


  1. Create the following DNS A record:Meet.contoso.local A 192.168.10.10

  2. Create the following DNS A record: lync2013pool.contoso.local A 192.168.10.10

  3. Create the following DNS SRV record: _sipinternal._tcp.contoso.local SRV priority 0, weight 0, port 5061 lync2013pool.contoso.local

  4. Create the following DNS A record: lyncdiscoverinternal.contoso.localA 192.168.10.10

  5. Create the following DNS A record: admin.contoso.localA 192.168.10.10


Answer: B, E

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 70-338

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com