Real Exam Questions/Answers of 70-513-VB

Killexams Updated 70-513-VB

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-513-VB - Windows Communication Foundation(R) Development with Microsoft .NET Framework 4 - Dump Information

Vendor Name : Microsoft
Exam Code : 70-513-VB
Exam Name : Windows Communication Foundation(R) Development with Microsoft .NET Framework 4
Questions and Answers : 135 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 70-513-VB Brain Dump
Get Full Version : Killexams 70-513-VB Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 70-513-VB collected by our team are reviewed and updated by our 70-513-VB certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 70-513-VB test to get their reviews about the 70-513-VB test, we collect 70-513-VB exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 70-513-VB exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 70-513-VB exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 70-513-VB

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-513-VB - Windows Communication Foundation(R) Development with Microsoft .NET Framework 4 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Dont waste your time on searching internet, just go for these 70-513-VB Questions and Answers.

Preparing for 70-513-VB books can be a tricky job and nine out of ten chances are that you will fail if you do it without any appropriate guidance. Thats where best 70-513-VB book comes in! It provides you with efficient and groovy information that not only enhances your preparation but also gives you a clear cut chance of passing your 70-513-VB download and getting into any university without any despair. I prepared through this terrific program and I scored 42 marks out of 50. I can assure you that it will never let you down!

What is needed to study for 70-513-VB exam?

Killexams! Big thanks to you. Last month when I was too much worried about my 70-513-VB exam this site help me a lot for scoring high. As everyone knows that 70-513-VB certification is too much difficult but for me it was not too much difficult, as I had 70-513-VB material in my hand. After experiencing such reliable material I advised to all the students to incline towards the best educational services of this site for your preparation. My good wishes are with you all for your 70-513-VB certificate.

Weekend Study is enough to pass 70-513-VB exam with Q&A I got.

I am saying from my experience that if you solve the question papers one by one then you will definitely crack the exam. Killexams has very effective study material. Such a very useful and helpful website. Thanks Team Killexams.

Here are tips & tricks with dumps to certify 70-513-VB exam with high scores.

Passed the 70-513-VB exam with 99% marks. Excellent! considering only 15 days preparation time. All credit goes to the Question & Answer by Killexams. Its amazing material made preparation so easy that I could even understand the hard topics at ease. Thanks a lot, Killexams for providing us such an easy and effective study guide. Hope your team keep on creating more of such guides for other IT certification tests.

Forget everything! Just forcus on these 70-513-VB Questions and Answers if you want to pass.

Mysteriously I answerered all questions in this exam. Much obliged Killexams It is a magnificent asset for passing exams. I suggest everybody to simply use Killexams. I read numerous books however neglected to get it. In any case in the wake of using Killexams Questions & Answers, I found the straight forwardness in planning question and answers for the 70-513-VB exam. I saw all the themes well.

Do not spill huge amount at 70-513-VB guides, checkout these q and a.

Hi Team, I have completed 70-513-VB in first attempt and thanks a lot for your useful question bank.

What is needed to study for 70-513-VB exam?

I am ranked very high among my class mates on the list of outstanding students but it only happened after I registered on this Killexams for some exam help. It was the high ranking studying program on this Killexams that helped me in joining the high ranks along with other brilliant students of my class. The resources on this Killexams are commendable because they are precise and extremely useful for preparation through 70-513-VB, 70-513-VB dumps and 70-513-VB books. I am glad to write these words of appreciation because this Killexams deserves it. Thank you.

Where can I download 70-513-VB dumps?

After a few weeks of 70-513-VB preparation with this Killexams set, I passed the 70-513-VB exam. I must admit, I am relieved to leave it behind, yet happy that I found Killexams to help me get through this exam. The questions and answers they include in the bundle are correct. The answers are right, and the questions have been taken from the real 70-513-VB exam, and I got them while taking the exam. It made things a lot easier, and I got a score somewhat higher than I had hoped for.

How many days required for 70-513-VB preparation?

It is my pleasure to thank you very much for being here for me. I passed my 70-513-VB certification with flying colors. Now I am 70-513-VB certified.

Where will I find questions and Answers to study 70-513-VB exam?

Excellent 70-513-VB stuff, 70-513-VB valid questions, 70-513-VB correct answers. Professional exam simulator. I was relieved to notice that this preparation pack has necessary information, just what I needed to know to pass this exam. I hate when they try to sell you stuff you dont need in the first place. This wasnt the case though, I got exactly what I needed, and this is proven by the fact that I passed this 70-513-VB exam last week, with a nearly perfect score. With this exam experience, Killexams has gained my trust for years to come.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 70-513-VB exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

GISF | 000-062 | 6001-1 | 920-335 | CSQE | HH0-440 | ST0-134 | BCP-222 | 3X0-202 | P9530-089 | MSC-111 | E20-860 | 600-503 | CISSP | RH033 | 132-S-900.7 | 101 | 650-575 | 70-515-VB | HP2-Q06 | HP2-T15 | 922-099 | 300-115 | A4040-129 | HP2-B111 | CBM | HP2-H19 | P4070-005 | 000-N08 | SAP-Fi | 200-310 | HP2-Z16 | 3M0-331 | HP2-E51 | HP0-S41 | HP2-E34 | HP2-B76 | LOT-914 | COG-703 | HP0-310 | 190-800 | CAT-221 | 70-689 | ISSEP | 000-617 | A9 | 70-345 | 000-735 | 000-676 | C2150-006 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Cisco | SAP | Hitachi | Android | PTCB | ISM | Business-Objects | Hospitality | Alcatel-Lucent | PostgreSQL-CE | ICDL | Novell | HDI | DMI | Motorola | BlackBerry | ISACA | XML-Master | VCE | Sun | Avaya | ISC2 | Financial | H3C | 3COM | ACSM | Alfresco | Foundry | IEEE | ExamExpress | Enterasys | ACT | AIIM | Veeam | SUSE | GuidanceSoftware | Siemens | See-Beyond | IBQH | CheckPoint | Amazon | TIA | APICS | CPP-Institute | ExtremeNetworks | Magento | LSAT | Isilon | Wonderlic | Cloudera |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

70-513-VB Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

70-513-VB


Answer: Pending. Please Send your suggestions to support@killexams.com


QUESTION: 126 CORRECT TEXT

You are creating a client application and configuring it to call a Windows Communication Foundation (WCF) service. When the application is deployed, it will be configured to send all messages to a WCF routing service. You need to ensure that the application can consume the target service after the application is deployed. What should you do


  1. In the client application, add a service reference to the router service. In the client binding configuration, specify the address of the router service.

  2. In the client application, add a service reference to the target service. In the client binding configuration, specify the address of the target service.

  3. In the client application, add a service reference to the router service. In the client binding configuration, specify the address of the target service.

  4. In the client application, add a service reference to the target service. In the client binding configuration, specify the address of the router service.


Answer: D


QUESTION: 127 CORRECT TEXT

You create a service and deploy it on a network in a building named Building1. You will deploy the service to Building2. The service in Building1 is configured using the following discovery scopes.

<scopes>

<add scope=" contoso.com/Chicago/Building1"/>

<add scope="ldap:///ou=Building1,ou=Chicago,o=contoso,c=us"/>

</scopes>

The service in Building2 will be configured using the following discovery scopes.

<scopes>

<add scope=" contoso.com/Chicago/Building2"/>

<add scope="ldap:///ou=Building2,ou=Chicago,o=contoso,c=us"/>

</scopes>


You need to ensure that the client application can discover the service in Building1 or the service in Building2. Which scopes should you add to the client configuration file

<scopes>

<add scope=" contoso.com/Chicago/*"/>

</scopes>

<scopes>

<add scope=" contoso.com/Chicago"/>

</scopes>

<scopes>

<add scope="ldap:///ou=Building,ou=Chicago,o=contoso,c=us"/>

</scopes>

<scopes>

<add scope="ldap:///ou=*,o=contoso,c=us"/>

</scopes>


Answer: Pending. Please Send your suggestions to support@killexams.com


QUESTION: 128 CORRECT TEXT

Your company has an existing Windows Communication Foundation (WCF) service that allows business partners to place orders. The service uses netMsmqBinding. You find that processing every order in its own transaction is causing a delay. You need to ensure that the service is configured to process multiple orders in one transaction. What should you do


  1. Use <serviceThrottling> service behavior and set the maxConcurrentCalls attribute.

  2. Use <transactedBatching> endpoint behavior and set the maxBatchSize attribute.

  3. Use <dispatcherSynchronizationBehavior> endpoint behavior and set the maxPendingReceives attribute.

  4. Use <synchronousReceive> endpoint behavior.


Answer: B


QUESTION: 129 CORRECT TEXT

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following code segment.

[ServiceContract ]

public interface ICustomerService


{

&

}

public class CustomerService : ICustomerService

{

&

}

The service is self-hosted in a console application. Older client applications access the service at contoso.com:8080/CustomerService/V1. Newer client applications access the service at contoso.com:8080/CustomerService/V2 You need to ensure that any client application can access the service at either address. Which code segment should you use

Uri serviceAddress1 =

new Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V1"); Uri serviceAddress2 =

new Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V2"); ServiceHost host =

new ServiceHost(typeof(ICustomerService),

new Uri[] { serviceAddress1, serviceAddress2 }); Uri serviceAddress1 =

new Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V1"); Uri serviceAddress2 =

new Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V2"); ServiceHost host =

new ServiceHost(typeof(CustomerService),

new Uri[] { serviceAddress1, serviceAddress2 }); Uri serviceAddress =

new Uri(" contoso.com:8080/"); ServiceHost host =

new ServiceHost(typeof(CustomerService), new Uri[] { serviceAddress });

host.AddServiceEndpoint(typeof(ICustomerService), new BasicHttpBinding(), "CustomerService/V1"); host.AddServiceEndpoint(typeof(ICustomerService), new BasicHttpBinding(), "CustomerService/V2"); Uri serviceAddress =

new Uri(" contoso.com:8080/"); ServiceHost host =

new ServiceHost(typeof(ICustomerService), new Uri[] { serviceAddress });

host.AddServiceEndpoint(typeof(CustomerService), new BasicHttpBinding(), "CustomerService/V1"); host.AddServiceEndpoint(typeof(CustomerService), new BasicHttpBinding(), "CustomerService/V2");


Answer: Pending. Please Send your suggestions to support@killexams.com


QUESTION: 130 CORRECT TEXT

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that contains the following code segment.

<ServiceContract()>

Public Interface ICustomerService

&

End Interface

Public Class CustomerService Implements ICustomerService

&

End Class

The service is self-hosted in a console application. Older client applications access the service at contoso.com:8080/CustomerService/V1. Newer client applications access the service at contoso.com:8080/CustomerService/V2. You need to ensure that any client application can access the service at either address. Which code segment should you use


Dim serviceAddress1 As Uri =

New Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V1") Dim serviceAddress2 As Uri =

New Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V2") Dim host As ServiceHost =

New Service Host(GetType(ICustomerService), New Uri() {serviceAddress1, serviceAddress2}) Dim serviceAddress1 As Uri =

New Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V1") Dim serviceAddress2 As Uri =

New Uri(" contoso.com:8080/CustomerService/V2") Dim host As ServiceHost =

New ServiceHost(GetType(CustomerService), New Uri() {serviceAddress1, serviceAddress2}) Dim serviceAddress As Uri =

New Uri(" contoso.com:8080/") Dim host As ServiceHost =

New Servic eHost(GetType(CustomerService), New Uri() {serviceAddress})

host.AddServiceEndpoint(GetType(ICustomer Service), New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V1") host.AddServiceEndp oint(GetType(ICustomerService), New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V2")

Dim serviceAddress As Uri =


New Uri(" contoso.com:8080/") Dim host As ServiceHost =

New Service Host(GetType(ICustomerService), New Uri() {serviceAddress})

host.AddServiceEndpoint(GetType(CustomerService), New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V1") host.AddServiceEnd point(GetType(CustomerService), New BasicHttpBinding(), "CustomerService/V2")


Answer: Pending. Please Send your suggestions to support@killexams.com


QUESTION: 131 CORRECT TEXT

You need to modify a client application that consumes a Windows Communication Foundation (WCF) service. The service metadata is no longer available. You need to modify the previously generated proxy to include asynchronous calls to the service. What should you do


  1. Update the service reference with the Generate asynchronous operations option.

  2. Create a partial class for the previously generated proxy and include the new asynchronous methods.

  3. Create a class with the same name as the previously generated proxy and add the new asynchronous methods. Add the new class to a namespace that is different from the original proxy.

  4. Create a class with the same name as the previously generated proxy and add the new asynchronous methods as partial methods. Add the new class to a namespace that is different from the original proxy.


Answer: B


QUESTION: 132 CORRECT TEXT

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service that returns location information for authorized law enforcement agencies. The service contract is as follows.

<ServiceContract()>

Public Interface IMappingService

<OperationContract()>

Function GetLocationCoordinates( ByVal cityName As String) As Long()

<OperationContract()>


Function GetLocationOfCitizen( ByVal ssn As String) As Long() End Interface

Users are authenticated and impersonated. The system uses ASP.NET roles. The members of law enforcement are members of the LawEnforcement role. You need to ensure that only members of the LawEnforcement role can call these methods. What are two possible ways to achieve this goal (Each correct answer presents a complete solution. Choose two.)


  1. Add a PrincipalPermissionAttribute to each method that should be available only to members of law enforcement. Set its SecurityAction to Demand and set the role equal to LawEnforcement.

  2. Use the CurrentPrincipal property of the thread. Call the IsInRole method specifying LawEnforcement as a parameter.

  3. Create a GenericPrincipal specifying Thread.CurrentPrincipal.Identity as the IIdentityParameter and LawEnforcement as the only value for the Roles parameter.

  4. At the beginning of each method, enumerate each ClaimSet in a new WindowsClaimSet. Use the FindClaims method to locate a claim type named Role with a right named LawEnforcement.


Answer: A, B


QUESTION: 133 CORRECT TEXT

You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service that employees use to access bonus information. You define the following service contract. (Line numbers are included for reference only.) 01<ServiceContract(SessionMode:=SessionMode.Required)>

02Public Interface IFinancialService 03

04<OperationContract()> 05 Function Login(

ByVal employeeID As Integer,

ByVal passwordHash As String) As String 06

07<OperationContract()>

08Function GetBonus(ByVal month As Integer) As Double 09

10<OperationContract(IsTerminating:=True)> 11Sub Logout()

12

13 End Interface


Client applications can invoke methods without logging in. You need to ensure that the client applications invoke Login before invoking any other method. You also need to ensure that client applications cannot consume the service after invoking Logout. Which two actions should you perform (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)


  1. Replace line 04 with the following code.

    <OperationContract(IsInitiating:=False)>

  2. Replace line 04 with the following code.

    <OperationContract(IsInitiating:=True, IsTerminating:=True)>

  3. Replace line 07 with the following code.

    <OperationContract(IsInitiating:=False)>

  4. Replace line 10 with the following code.

<OperationContract(IsInitiating:=False, IsTerminating:=True)>


Answer: A, C


QUESTION: 134 CORRECT TEXT

You are developing a Windows Communication Foundation (WCF) service. You must record all available information for the first 1,000 messages processed, even if they are malformed. You need to configure the message logging section of the configuration file. Which configuration segment should you use


  1. <messageLogging logEntireMessage="true" logMalformedMessages="true" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="true" maxMessagesToLog="1000"/>

  2. <messageLogging logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="true" maxMessagesToLog="1000"/>

  3. <messageLogging logEntireMessage="false" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="false" maxMessagesToLog="1000"/>

  4. <messageLogging logMalformedMessages="true" logMessagesAtServiceLevel="true" logMessagesAtTransportLevel="false" maxMessagesToLog="1000"/>


Answer: A


QUESTION: 135 CORRECT TEXT

You develop a Windows Communication Foundation (WCF) service. You enable all performance counters and run multiple calls to the service. The service must isolate session data for each user. You need to monitor the instancing behavior used in the service. Which performance counter should you monitor


  1. ServiceModelService 4.0.0.0\Calls

  2. ServiceModelService 4.0.0.0\Instances

  3. ASP.NET State Service\State Server Sessions Active

  4. ASP.NET State Service\State Server Sessions Total


Answer: C

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 70-513-VB

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com