Real Exam Questions/Answers of 70-547-VB

Killexams Updated 70-547-VB

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-547-VB - PRO-Design and Develop Web-Based Apps by Using MS.NET Framework - Dump Information

Vendor Name : Microsoft
Exam Code : 70-547-VB
Exam Name : PRO-Design and Develop Web-Based Apps by Using MS.NET Framework
Questions and Answers : 71 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : 70-547-VB Brain Dump
Get Full Version : Killexams 70-547-VB Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 70-547-VB collected by our team are reviewed and updated by our 70-547-VB certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 70-547-VB test to get their reviews about the 70-547-VB test, we collect 70-547-VB exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 70-547-VB exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 70-547-VB exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 70-547-VB

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-547-VB - PRO-Design and Develop Web-Based Apps by Using MS.NET Framework - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

How much 70-547-VB exam cost?

I used this bundle for my 70-547-VB exam, too and passed it with top score. I relied on Killexams, and it was the right decision to make. They give you real 70-547-VB exam questions and answers just the way you will see them on the exam. Accurate 70-547-VB dumps are not available anywhere. Dont rely on free dumps. The dumps they provided are updated all the time, so I had the latest information and was able to pass easily. Very good exam preparation

Where can I get knowledge of 70-547-VB exam?

Killexams helped me to score 96 percent in 70-547-VB certification therefore I have complete faith on the products of Killexams. My first introduction with this website was one year ago through one of my friend. I had made fun of him for using 70-547-VB exam engine but he bet with me about his highest grades. It was true because he had scored 91 percent I only scored 40 percent. I am happy that my friend won the bet because now I have complete trust on this website and can come again for repeated times.

What is pass ratio of 70-547-VB exam?

I got a good result with this bundle. Very good quality, questions are accurate and I got most of them on the exam. After I have passed it, I recommended Killexams to my colleagues, and everyone passed their exams, too (some of them took Cisco exams, others did Microsoft, VMware, etc). I have not heard a bad review of Killexams, so this must be the best IT training you can currently find online.

Very easy to get certified in 70-547-VB exam with these Q&A.

Well, I did it and I can not believe it. I could never have passed the 70-547-VB without your help. My score was so high I was amazed at my performance. Its just because of you. Thank you very much!!!

Get pack of knowledge to prepare 70-547-VB exam. Best Q&A for you.

If you want proper 70-547-VB training on how it works and what are the exams and all then dont waste your time and opt for Killexams as it is an ultimate source of help. I also wanted 70-547-VB training and I even opted for this wonderful test engine and got myself the best training ever. It guided me with every aspect of 70-547-VB exam and provided the best questions and answers I have ever seen. The study guides also were of very much help.

Use authentic 70-547-VB dumps. Brain Dump quality and reputation does matter.

I passed the 70-547-VB exam thanks to this bundle. The questions are accurate, and so are the topics and study guides. The format is very convenient and allows you to study in different formats - practicing on the testing engine, reading PDFs and printouts, so you can work out the style and balance thats right for you. I personally loved practicing on the testing engine. It fully simulates the exam, which is especially important for 70-547-VB exam, with all their specific question types. So, its a flexible yet reliable way to obtain your 70-547-VB certification. Ill be using Killexams for my next level certification exams, too.

Very comprehensive and authentic Q&A of 70-547-VB exam.

Extremely helpful. It helped me pass 70-547-VB , especially the exam simulator. Im glad I was prepared for these tricks. Thanks Killexams.

I am very happy with 70-547-VB exam guide.

I knew that I had to cleared my 70-547-VB exam to retain my job in current company and it was not easy job without some help. It was just amazing for me to learn so much from Killexams preparation pack in form of 70-547-VB questions answers and exam simulator. Now I proud to announce that I am 70-547-VB Certified. Great work Killexams.

What are benefits of 70-547-VB certification?

Killexams tackled all my issues. Considering long question and answers was a test. Anyhow with concise, my planning for 70-547-VB exam was truly an agreeable experience. I effectively passed this exam with 79% score. It helped me consider without lifting a finger and solace. The Questions & Answers in Killexams are fitting for get ready for this exam. Much obliged Killexams for your backing. I could think about for long just while I used Killexams. Motivation and Positive Reinforcement of Learners is one topic which I found difficult but their help make it so easy.

Where will I find material for 70-547-VB exam?

Knowing very well about my time constraint, started searching for an easy way out before the 70-547-VB exam. After a long searh, found the question and answers by Killexams which really made my day. Presenting all probable questions with their short and pointed answers helped grasp topics in a short time and felt happy to secure good marks in the exam. The materials are also easy to memorise. I am impressed and satiated with my results.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 70-547-VB exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

HP0-D01 | 1Z0-216 | 70-516-CSharp | HP2-B75 | 000-570 | HP0-S15 | 700-037 | C2040-924 | 1Z0-574 | 1D0-435 | SBAC | BCP-811 | GB0-363 | 00M-640 | 311-019 | 000-085 | 000-R13 | 000-861 | C9550-273 | HP0-D07 | HP2-T18 | HP2-Z17 | 00M-670 | 1Z0-516 | 920-336 | NQ0-231 | LOT-442 | HP2-E52 | 000-M605 | HP0-090 | MB3-216 | 000-585 | M2040-724 | DC0-260 | P2170-013 | 000-119 | A2010-654 | 132-S-800-1 | GSSP-NET | 310-083 | 650-331 | 1Y0-614 | HP2-N35 | 920-157 | VCPVCD510 | NS0-111 | MAYA11-A | 156-915-71 | 000-M32 | F50-522 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

GuidanceSoftware | Nortel | LSI | Exin | BlueCoat | Network-General | IBM | Fujitsu | Polycom | SCO | Filemaker | ASTQB | SOA | Intel | McData | TIA | PARCC | Novell | AccessData | Hyperion | RACC | Apple | RSA | Prince2 | Alcatel-Lucent | ISACA | Medical | SPSS | Riverbed | Cisco | SASInstitute | Sair | Cognos | Liferay | Mile2 | IRS | Pegasystems | IISFA | Business-Objects | Aruba | Salesforce | CA-Technologies | ECDL | Real-Estate | PTCB | NetworkAppliance | HIPAA | Wonderlic | CheckPoint | Sun |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

70-547-VB Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

70-547-VB


ShowDetails method of the parent form. Instantiate instances of the control as necessary in the Page_Init event handler for the company type drop-down list box.


Answer: C


QUESTION: 63

You create Web-based client applications. You create an ASP.NET Web application that creates and manages online advertising campaigns. The ASP.NET Web application uses a Microsoft SQL Server 2005 database. You require the ASP.NET Web application to track the efficiency of the upcoming campaigns by comparing advertising results with campaign parameters. This requires adding a Web form that performs the following tasks:

Uses a target URL for all online advertising. Logs the referrer URLs.

Provides live reporting of referral data.

You need to identify the most effective storage mechanism to log the referral data. Which

mechanism should you choose?


  1. Text files

  2. Application log

  3. The database

  4. IIS log files


Answer: C


QUESTION: 64

You create Web-based client applications. You identify a reusable software component that

you need to use in your application. The component contains functionality to retrieve data from a database. However, the component does not include the functionality to change the color of a table cell when the user moves the mouse cursor into the cell. You need to add the effect of mouse cursor movement to the component in the most efficient way possible. What should you do?


  1. Create a new component that inherits from the existing component. Add the extended functionality of mouse cursor movement to the new component.

  2. Create a COM+ wrapper for the reusable software component. Add the extended functionality of the mouse cursor movement in the wrapper.

  3. Create a new component and make the existing component inherit from the new component. Add the extended functionality of the mouse cursor movement to the new

    component.

  4. Create your own custom reusable software component. Add the extended functionality

of the mouse cursor movement to the new component.


Answer: A


QUESTION: 65

You create Web-based applications. You create a loan application form. The loan application form is used to calculate the monthly payment of loans. The monthly payment is based on the loan amount, rate, and number of months. The form contains four text boxes and a button. There are no other controls in the form. The application event handler has the following lines of code.(Line numbers are included for reference only.)

  1. Protected Sub GetPayment(ByVal sender As Object, ByVal e As EventArgs)

  2. Try

  3. Dim rate As Decimal = Decimal.Parse(txtRate.Text)

  4. Dim loanAmount As Decimal = Decimal.Parse(txtLoan.Text) 05 Dim period As Integer = Integer.Parse(txtPeriod.Text)

  1. Dim monthlyPayment As Decimal = CalcPayment(rate,_ loanAmount, period)

  2. txtPayment.Text = monthlyPayment.ToString("C") 08 Catch ex As OverflowException

09 ...

10 Catch ex As InvalidCastException

11 ...

12 Catch ex As Exception

13 ...

  1. End Try

  2. End Sub

You must prevent exceptions whenever possible to meet the application requirements. You

need to evaluate the current exception handling mechanism. What should you conclude?


  1. The current exception handling mechanism meets the requirements. Nothing needs to be changed.

  2. The current exception handling mechanism does not meet the requirements. A required field validator and a range validator control must be added to validate each text box before

    the button is clicked.

  3. The current exception handling mechanism does not meet the requirements. A required

    field validator control must be added to validate each text box before the button is clicked.

  4. The current exception handling mechanism does not meet the requirements. A regular

expression validator control must be added to validate each text box before the button is clicked.


Answer: B


QUESTION: 66

You create Web-based client applications. You are creating an application to display the

local weather details at the bottom of the home page. You include a third-party software


component for this purpose. On testing, you find that the home page fails to load and throws a cryptic error message. The error message displays line numbers that represent the lines that call the third- party software component. You need to ensure that the home page loads even if the local weather details fail to display. You also need to ensure that the home page displays a message if the local weather report fails to display. You need to implement the solution in the shortest possible time. Which approach should you choose?


  1. Reference the third-party component inside the Try clause of a Try-catch-finally statement. In the Catch clause, write code to display a message saying the weather is unavailable.

  2. Find a new third-party software component that can insert messages when the weather is

    unavailable.

  3. Reference the third-party component inside the If clause of an If-then-else statement. In

    the Else clause, write code to display a message saying the weather is unavailable.

  4. Call the Dispose method of the component after you use it.


Answer: A


QUESTION: 67

You create Web-based client applications. You are evaluating the configuration

architecture of an application that connects to a database by using a connection string.This connection string contains a user name and a password. You place the connection string in the <connectionStrings> section of the Web.config file. You want to ensure that the connection string is protected. You need to decide the format in which to store the configuration attributes. What should you recommend?


  1. Encrypting the <protectedData> section, the <connectionStrings> section, and the

    <CipherData> section of the Web.config file.

  2. Encrypting the entire Web.config file.

  3. Encrypting the <connectionStrings> section of the Web.config file.

  4. Encrypting the <connectionStrings> section and the <protectedData> section of the Web.config file.


Answer: C


QUESTION: 68

You create Web-based client applications. You are creating a component. The component

implements a document explorer for navigating the document tree and selecting documents for editing. The component will be used as a user interface element in your application as well as in other developers applications. You need to include the component easily on any page of your application or in any other developers application. You also need to permit


other developers to use your component in the visual designer. How should you create the component?


  1. Create the component as an .aspx page that has embedded code blocks to draw the document tree and handle events. Instruct other developers to access your component by using ASP.NET #include statements.

  2. Create an ASP.NET master page that includes your component as a document explorer

    in the left navigation bar. Instruct other developers to create their pages as content pages that are associated to your master page.

  3. Create an ASP.NET user control to present the document explorer. Instruct other developers to include the source code for your user control in their projects.

  4. Create an ASP.NET Server control to present the document explorer. Instruct other developers to reference your server control from their projects.


Answer: D


QUESTION: 69

You create Web-based client applications. You are designing a client application that will

offer real-time multimedia services.The application must meet the following requirements: Enable playback of large video files.

Perform consistently across connection speeds that vary.

Control the amount of bandwidth that is consumed by each connection.

You need to recommend an appropriate solution. What should you recommend?


  1. Use IIS to download multimedia files to play later.

  2. Use Microsoft Windows Media Services to download multimedia files to play later.

  3. Use Microsoft Windows Media Services to stream multimedia files.

  4. Use IIS to stream multimedia files.


Answer: C


QUESTION: 70

You create Web-based client applications. You are creating a Web page that permits a user

to enter information to apply for a loan. The amount that the user is permitted to request depends upon the type of the loan and the term of the loan.The Web page must perform the following tasks:

Ensure that the user enters a valid loan amount.

Prevent unnecessary trips to the server.

You need to implement an appropriate validation strategy for the application. What should

you do?


  1. Validate the data by using client-side scripting.


  2. Validate the data by using the CustomValidator control.

  3. Validate the data by using the RangeValidator control and the CompareValidator control.

  4. Validate the data after it is submitted to the server.


Answer: B


QUESTION: 71

You create Web-based client applications. You are creating a Web-based discussion forum. The discussion forum will permit users to post and reply to discussion threads after logging on. You create the authentication mechanisms of your Web site. Microsoft SQL Server 2005 and the Active Directory directory service will continue to be used interchangeably for authentication. You need to provide a method for the users of the discussion forum to register. You also need to maintain the capability to use multiple authentication methods when the users register. Which method should you use?


  1. Create a custom component that provides a new user registration form and stores the results in XML that matches a defined schema, which can then be imported into any desired authentication scheme.

  2. Create a form that contains standard text boxes for the required user information. Use

    the post back of the form to pass the information to a custom class that is associated with the selected authentication scheme of the particular Web forum.

  3. Create a custom component that consumes the ASP.NET 2.0 Membership Provider Model and create custom Membership Providers.

  4. Create a form that contains a CreateUserWizard control and configure Membership Providers.


Answer: D

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 70-547-VB

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.founco.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com