Real Exam Questions/Answers of 70-640

Killexams Updated 70-640

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-640 - Windows Server 2008 Active Directory, Configuring - Dump Information

Vendor Name : Microsoft
Exam Code : 70-640
Exam Name : Windows Server 2008 Active Directory, Configuring
Questions and Answers : 661 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : 70-640 Brain Dump
Get Full Version : Killexams 70-640 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of 70-640 collected by our team are reviewed and updated by our 70-640 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the 70-640 test to get their reviews about the 70-640 test, we collect 70-640 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real 70-640 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the 70-640 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about 70-640

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

70-640 - Windows Server 2008 Active Directory, Configuring - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

No cheaper source of 70-640 Q&A found yet.

I passed 70-640 exam. I think 70-640 certification is not given enough publicity and PR, since its really good but seems to be under rated these days. This is why there arent many 70-640 brain dumps available for free, so I had to purchase this one. Killexams bundle turned out to be just as great as I expected, and it gave me exactly what I needed to know, no misleading or incorrect info. Very good experience, high five to the team of developers. You guys rock.

Its good to read books for 70-640 exam, but ensure your success with these Q&A.

When I had taken the decision for going to the exam then I got a good support for my preparation from the Killexams which gave me the realness and reliable practice 70-640 prep classes for the same. Here, I also got the opportunity to get myself checked before feeling confident of performing well in the way of the preparing for 70-640 and that was a nice thing which made me perfect ready for the exam which I scored well. Thanks to such things from the Killexams.

Where can I download 70-640 dumps?

Learning for the 70-640 exam has been a tough going. With so many confusing topics to cover, Killexams induced the confidence for passing the exam by taking me through core questions on the subject. It paid off as I could pass the exam with a good pass percentage of 84%. A few of the questions came twisted, but the answers that matched from Killexams helped me mark the right answers.

These 70-640 questions and answers works in the real test.

The best part about your question bank is the explanations provided with the answers. It helps to understand the topic conceptually. I had subscribed for the 70-640 question bank and had gone through it 3-4 times. In the exam, I attempted all the questions under 40 minutes and scored 90 marks. Thanks for making it easy for us. Hearty thanks to Killexams team, with the help of your model questions.

Where to register for 70-640 exam?

They charge me for 70-640 exam simulator and QA file but first i did not got the 70-640 QA material. there was some file error, later they fixed the error. i prepared with the exam simulator and it was good.

So easy questions in 70-640 exam! I was already enough prepared.

Despite having a full-time job along with family responsibilities, I decided to sit for the 70-640 exam. And I was in search of simple, short and strategic guideline to utilize 12 days time before exam. I got all these in Killexams Q&A. It contained concise answers that were easy to remember. Thanks a lot.

Where can I get help to pass 70-640 exam?

A score of 86% was past my desire noting all the inquiries inside due time I got around 90% inquiries practically equivalent to the Killexams dumps. My readiness was most noticeably bad with the complex themes I was hunting down some solid simple materials for the exam 70-640. I began perusing the Dumps and Killexams repaired my issues.

70-640 exam is no more difficult with these QAs.

This is the best exam readiness I have ever gone over. I passed this 70-640 partner exam bother free. No shove, no tension, and no sadness amid the exam. I knew all that I required to know from this Killexams Q&A pack. The inquiries are substantial, and I got notification from my companion that their cash back surety lives up to expectations.

Get high scores in little time for preparation.

Killexams was a blessing for 70-640 exam, since the system has lots of tiny details and configuration tricks, which can be challenging if you dont have much of 70-640 experience. Killexams 70-640 questions and answers are sufficient to sit and pass the 70-640 test.

Where can I get knowledge of 70-640 exam?

Your 70-640 mock test papers helped me a lot in an organised and well structured preparation for the exam. Thanks to you I scored 90%. The explanation given for each answer in the mock test is so good that it gave the real revision effect to study material.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating 70-640 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

00M-651 | 000-M236 | 1Z0-067 | ST0-250 | 300-135 | HP2-Z15 | 70-542-VB | 70-695 | M2010-616 | 70-347 | NS0-330 | 642-242 | 920-164 | C2080-470 | 9L0-611 | FM0-304 | HP2-B109 | CA0-002 | 8004 | 000-281 | 9L0-614 | 000-657 | C9510-318 | PDDM | CPSM1 | 000-R11 | HP2-W100 | 350-025 | 640-461 | HP2-B61 | 700-281 | 000-181 | C4090-970 | 000-M31 | C_TSCM52_66 | 050-688 | CUR-008 | PW0-205 | ST0-141 | 000-969 | HP0-X01 | 920-333 | 650-756 | 9A0-136 | 000-643 | RH-302 | C2020-612 | 650-179 | SG0-001 | 1Z0-859 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Filemaker | Banking | Mile2 | ACT | SDI | See-Beyond | AppSense | PayPal | The-Open-Group | HDI | SAT | Exin | VCE | ASTQB | Huawei | Alcatel-Lucent | Network-General | Hospitality | ISACA | Hortonworks | HRCI | Microsoft | Citrix | Juniper | TruSecure | College-Board | IRS | Magento | ARM | Prince2 | Aruba | American-College | LSI | Informatica | Salesforce | RSA | APC | Healthcare | ASIS | ACSM | Fortinet | Esri | Novell | 3COM | Certiport | Isilon | Motorola | APICS | PRMIA | SNIA |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

70-640 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

70-640


Answer: B


QUESTION: 382

Your network contains an Active Directory forest named contoso.com. You need to identify whether a fine-grained password policy is applied to a specific group. Which tool should you use?


  1. Credential Manager

  2. Group Policy Management Editor

  3. Active Directory Users and Computers

  4. Active Directory Sites and Services


Answer: C


QUESTION: 383

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. You need to create one password policy for administrators and another password policy for all other users. Which tool should you use?


  1. Group Policy Management Editor

  2. Group Policy Management Console (GPMC)

  3. Authorization Manager

  4. Ldifde


Answer: D


QUESTION: 384

Your network contains two Active Directory forests named contoso.com and fabrikam.com. Each forest contains one domain. A two-way forest trust exists between the forests. You plan to add users from fabrikam.com to groups in contoso.com. You need to identify which group you must use to assign users in fabrikam.com access to the shared folders in contoso.com. To which group should you add the users?


  1. Group 1: Security Group - Domain Local.

  2. Group 2: Distribution Group - Domain Local.

  3. Group 3: Security Group - Global.

  4. Group 4: Distribution Group - Global.

  5. Group 5: Security Group - Universal.

  6. Group 6: Distribution Group - Univeral.


Answer: A


QUESTION: 385

Your network contains an Active Directory domain. The domain contains 5,000 user accounts. You need to disable all of the user accounts that have a description of Temp. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. Which tools should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose two.)


  1. Find

  2. Dsget

  3. Dsmod

  4. Dsadd

  5. Net accounts

  6. Dsquery


Answer: C, F


QUESTION: 386

Your network contains an Active Directory domain. The domain contains two file servers. The file servers are configured as shown in the following table.


You create a Group Policy object (GPO) named GPO1 and you link GPO1 to OU1. You configure the advanced audit policy. You discover that the settings are not applied to Server1. The settings are applied to Server2. You need to ensure that access to the file shares on Server1 is audited. What should you do?


  1. From Active Directory Users and Computers, modify the permissions of the computer account for Server1.

  2. From GPO1, configure the Security Options.

  3. From Active Directory Users and Computers, add Server1 to the Event Log Readers group.

  4. On Server1, run seceditexe and specify the /configure parameter.

  5. On Server1, run auditpol.exe and specify the /set parameter.


Answer: E


QUESTION: 387

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. You have an organizational unit (OU) named Sales and an OU named Engineering. Each OU contains over 200 user accounts. The Sales OU and the Engineering OU contain several user accounts that are members of a universal group named Group1. You have a Group Policy object (GPO) linked to the domain. You need to prevent the GPO from being applied to the members of Group1 only. What should you do?


  1. Modify the Group Policy permissions.

  2. Configure Restricted Groups.

  3. Configure WMI filtering.

  4. Configure the link order.

  5. Enable loopback processing in merge mode.

  6. Link the GPO to the Sales OU.

  7. Configure Group Policy Preferences.

  8. Link the GPO to the Engineering OU.

  9. Enable block inheritance.

  10. Enable loopback processing in replace mode.


Answer: A


QUESTION: 388

Your network contains an Active Directory domain. You have two Group Policy objects (GPOS) named GPO1 and GPO2. GPO1 and GPO2 are linked to the Finance organizational unit (OU) and contain multiple settings. You discover that GPO2 has a setting that conflicts with a setting in GPO1. When the policies are applied, the setting in GPO2 takes effect. You need to ensure that the settings in GPO1 supersede the settings in GPO2. The solution must ensure that all non-conflicting settings in both GPOs are applied. What should you do?


  1. Configure the link order.

  2. Configure Restricted Groups.

  3. Enable block inheritance.

  4. Link the GPO to the Finance OU.

  5. Enable Ioopback processing in merge mode.

  6. Enable Ioopback processing in replace mode.

  7. Link the GPO to the Human Resources OU.

  8. Configure Group Policy Preferences.

  9. Configure WMI filtering.

  10. Modify the Group Policy permissions.


Answer: A


QUESTION: 389

You have a domain controller named DC1 that runs Windows Server 2008 R2. DC1 is configured as a DNS server for contoso.com. You install the DNS server server role on a member server named server1 and then you create a standard secondary zone for contoso.com. You configure DC1 as the master server for the zone. You need to ensure that Server1 receives zone updates from DC1. What should you do


  1. On DC1, modify the permissions of contoso.com zone.

  2. On Server1, add a conditional forwarder.

  3. Add the Server1 computer account to the DNsUpdateProxy group.

  4. On DC1, modify the zone transfer settings for the contoso.com zone.


Answer: D


QUESTION: 390

A corporate network includes an Active Directory-integrated zone. AIl DNS servers that host the zone are domain controllers. You add multiple DNS records to the zone. You need to ensure that the new records are available on all DNS servers as soon as possible. Which tool should you use?


  1. Active Directory Sites And Services console

  2. Ntdsutil

  3. Dnslint

  4. Nslookup


Answer: A


QUESTION: 391

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. Contoso.com contains two domain controllers named DC1 and DC2. DC1 and DC2 are configured as DNS servers and host the Active Directory- integrated zone for contoso.com. From DNS Manager

on DC1, you enable scavenging for the contoso.com zone. You discover stale DNS records in the zone. You need to ensure that the stale DNS records are deleted from contoso.com. What should you do?


  1. From DNS Manager, enable scavenging on DC1.

  2. From DNS Manager, reload the zone.

  3. Run dnscmd.exe and specify the ageallrecords parameter.

  4. Run dnscmd.exe and specify the startscavenging parameter.


Answer: A


QUESTION: 392

Your network contains an Active Directory forest. The forest contains one domain named contoso.com. You discover the following event in the Event log of domain controllers: ‘The request for a new account- identifier pool failed. The operation will be retried until the request succeeds. The error is " %1 "" You need to ensure that the domain controllers can acquire new account-identifier pools successfully.What should you do?


  1. Move the domain naming master role.

  2. Move the global catalog server.

  3. Restart the Active Directory Domain Services (AD DS) service.

  4. Deploy an additional global catalog server.

  5. Move the infrastructure master role.

  6. Move the PDC emulator role.

  7. Install a read-only domain controller (RODC).

  8. Move the RID master role.

  9. Move the bridgehead server.

  10. Move the schema master role.


Answer: H


QUESTION: 393

Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. All servers run Windows Server 2008 R2 Enterprise. All client computers run Windows 7 Professional. The network contains an enterprise certification authority (CA). You enable key archival on the CA. The CA is configured to use custom certificate templates for Encrypted File System (EFS) certificates. All users plan to encrypt files by using EFS. You need to ensure that the private keys for all new EFS certificates are archived. Which snap-in should you use?

  1. Share and Storage Management

  2. Security Configuration wizard

  3. Enterprise PKI

  4. Active Directory Administrative Center

  5. Certification Authority

  6. Group Policy Management

  7. Certificate Templates

  8. Authorization Manager

  9. Certificates


Answer: G

technet.microsoft.com/en-us/library/cc730721.aspx


QUESTION: 394

Your network contains an Active Directory domain named adatum.com. All servers run Windows Server 2008 R2 Enterprise. All client computers run Windows 7 Professional. The network contains an enterprise certification authority (CA). You have a custom certificate template named Sales_Temp. Sales_Temp is published to the CA. You need to ensure that all of the members of a group named Sales can enroll for certificates that use Sales_Temp. Which snap-in should you use?


  1. Enterprise PKI

  2. Certification Authority

  3. Share and storage Management

  4. Certificate Templates

  5. Security Configuration Wizard

  6. Authorization Manager

  7. Group Policy Management

  8. Certificates

  9. Active Directory Administrative Center


Answer: D


QUESTION: 395

Your network contains an Active Directory forest named adatum.com. All domain controllers currently run Windows Server 2003 Service Pack 2 (SP2). The functional level of the forest and the domain is Windows Server 2003. You need to deploy a read-only domain controller (RODC) that runs Windows Server 2008 R2. What should you do first?


  1. Deploy a writable domain controller that runs Windows Server 2008 R2.

  2. Raise the functional level of the forest to Windows Server 2008.

  3. Run adprep.exe.

  4. Raise the functional level of the domain to Windows Server 2003.


Answer: C


QUESTION: 396

Your network contains two Active Directory forests named contoso.com and nwtraders.com. Active Directory Rights Management Services (AD RMS) is deployed in each forest. You need to ensure that users from the nwtraders.com forest can access AD RMS protected content in the contoso.com forest. What should you do?


  1. Add a trusted user domain to the AD RMS cluster in the nwtraders.com domain.

  2. Add a trusted user domain to the AD RMS cluster in the contoso.com domain.

  3. Create an external trust from nwtraders.com to contoso.com.

  4. Create an external trust from contoso.com to nwtraders.corn.


Answer: B

technet.microsoft.com/en-us/library/dd772648(v=ws.10).aspx


QUESTION: 397

Your company plans to open a new branch office. The new office will have a Iow-speed connection to theInternet. You plan to deploy a read-only domain controller (RODC) in the branch office. You need to create an offline copy of the Active Directory database that can be used to install Active Directory on the new RODC Which commands should you run from Ntdsutil? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.


Answer:


technet.microsoft.com/en-us/library/cc770654.aspx


QUESTION: 398

Your network contains an Active Directory forest. All users have a value set for the Department attribute. From Active Directory Users and computers, you search a domain for all users who have a Department attribute value of Marketing. The search returns 50 users. From Active Directory Users and Computers, you search the entire directory for all users who have a Department attribute value of Marketing. The search does not return any users. You need to ensure that a search of the entire directory for users in the marketing department returns all of the users who have the Marketing Department attribute. What should you do?


  1. Install the Windows Search Service role service on a global catalog server.

  2. From the Active Directory Schema snap-in, modify the properties of the Department attribute.

  3. Install the Indexing Service role service on a global catalog server.

  4. From the Active Directory Schema snap-in, modify the properties of the user class.


Answer: B


QUESTION: 399

A corporate network includes a single Active Directory Domain Services (AD DS) domain. The AD DS infrastructure is shown in the following graphic.


When the Montreal site domain controller is offline, authentication requests for Montreal branch office users are sent to the Toronto site domain controller. You need to ensure that when the Montreal Site domain controller is offline, authentication requests for Montreal branch office users are sent to the Quebec City site domain controller. What should you do?


  1. Create a site link bndge between the Montreal site and the Quebec City site.

  2. Enable the global catalog role on the Montreal site domain controller.

  3. Modify the Default Domain Policy Group Policy Object.

  4. Delete the Toronto-Montreal Site Link


Answer: C

technet.microsoft.com/en-us/library/cc733142(v=ws.10).aspx


QUESTION: 400

A corporate environment includes two Active Directory Domain Services (AD DS) forests, as shown in the following table.

You need to ensure that users in the contoso.com domain can access resources in the eng.fabrikam.com domain. What should you do?


  1. Enable selective authentication.

  2. Enable forest-wide authentication.

  3. Create an external trust between contoso.com and eng.fabrikam.com.

  4. Enable domain-wide authentication.


Answer: C


QUESTION: 401

Your network contains an Active Directory domain. You need to activate the Active Directory Recycle Bin in the domain. Which tool should you use?


  1. Dsamain

  2. Set-ADDomain

  3. Add-WindowsFeature

  4. Ldp


Answer: D

technet.microsoft.com/en-us/library/dd379481(v=WS.10).aspx


QUESTION: 402

Your network contains an Active Directory domain named contoso.com. You need to create a script that runs the Best Practices Analyzer (BPA) each week for all of the server roles that BPA supports on each domain controller. You must achieve this goal by using the minimum amount of administrative effort. Which tools should you use? (Each correct answer presents part of the solution. Choose three.)


  1. Get-Troubleshooting Pack / Invoke-Troubleshooting Pack.

  2. Import-Module Best Practices.

  3. Get-BPA Model / Invoke-BPA Model.

  4. Import-Module Troubleshooting Pack.

  5. Get- BPA Result.


Answer: B, C, E

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about 70-640

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com