Real Exam Questions/Answers of A2010-598

Killexams Updated A2010-598

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2010-598 - Accessment: IBM Tivoli Storage Manager V6.3 Administration - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : A2010-598
Exam Name : Accessment: IBM Tivoli Storage Manager V6.3 Administration
Questions and Answers : 136 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : A2010-598 Brain Dump
Get Full Version : Killexams A2010-598 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of A2010-598 collected by our team are reviewed and updated by our A2010-598 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the A2010-598 test to get their reviews about the A2010-598 test, we collect A2010-598 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real A2010-598 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the A2010-598 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about A2010-598

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2010-598 - Accessment: IBM Tivoli Storage Manager V6.3 Administration - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Little effor, Big output, Great Questions/Answers.

Have passed A2010-598 exam with Killexams questions answers. Killexams is 100% reliable, most of the questions were the same as what I got on the exam. I missed a few questions just because I went blank and didnt remember the answer given in the set, but since I got the rest right, I passed with good scores. So my advice is to learn everything you get in your preparation pack from Killexams, this is all you need to pass A2010-598.

No questions was asked that was not in my Q&A guide.

I passed both the A2010-598 first try itself with 80% and 73% resp. Thanks a lot for your help. The question bank really helped. I am thankful to Killexams for helping a lot with so many papers with solutions to work on if not understood. They were extremely useful. Thankyou.

What are benefits of A2010-598 certification?

Well I used to spent most of my time browsing the web but it was not all in vain because it was my browsing that brought me to this Killexams right before my A2010-598 exam. Coming here was the best thing that happened to me since it got me study well and consequently put up a good performance in my exams.

These A2010-598 questions and answers works in the real test.

I was trying to get ready for my A2010-598 test that was around the corner, I found myself to be lost in the books and wandering far away from the real point. I didnt understand a single word and that was really concerning because I had to prepare as soon as possible. Giving up on my books I decided to register myself on this Killexams and that was the best decision. I cruised through my A2010-598 test and was able to get a decent score so thank you very much.

A2010-598 certification exam is quite irritating.

I am ranked very high among my class mates on the list of outstanding students but it only happened after I registered on this Killexams for some exam help. It was the high ranking studying program on this Killexams that helped me in joining the high ranks along with other brilliant students of my class. The resources on this Killexams are commendable because they are precise and extremely useful for preparation through A2010-598, A2010-598 dumps and A2010-598 books. I am glad to write these words of appreciation because this Killexams deserves it. Thank you.

Feeling difficulty in passing A2010-598 exam? you got to be kidding!

I pass in my A2010-598 exam and that was not a simple pass but a great one that I could tell anyone with proud steam filled in my lungs as I had got 89% marks in my A2010-598 exam from studying from Killexams.

Where can I download A2010-598 dumps?

The best IT exam prep I have ever come across. Actually my A2010-598 exam is in a few days, but I feel so ready and reassured, especially now that Ive read all the positive reviews here. The testing engine seems to be very helpful, its easy to remember questions and answers, plus, if you keep going through them time after time, you start seeing a bigger picture and understand the concepts better. So far, Ive had great experience with Killexams!

Feeling difficulty in passing A2010-598 exam? you got to be kidding!

This is to inform that I passed A2010-598 exam the other day. This Killexams questions answers and exam simulator was very useful, and I dont think I would have done it without it, with only a week of preparation. The A2010-598 questions are real, and this is exactly what I saw in the Test Center. Moreover, this prep corresponds with all the key issues of the A2010-598 exam, so I was fully prepared for a few questions that were slightly different from what Killexams provided, yet on the same topic. However, I passed A2010-598 and happy about it.

Do a smart move, prepare these A2010-598 Questions and Answers.

I am thankful to Killexams for their mock test on A2010-598. I could pass the exam comfortably. Thanks again. I have also taken mock test from you for my other exams. I am finding it very useful and am confident of clearing this exam by attaining more than 85%. Your question bank is very useful and explainations are also very good. I will give you a 4 star rating.

These A2010-598 questions and answers works in the real test.

I was very disappointed when I failed my A2010-598 exam. Searching the internet told me that there is a website Killexams which is the resources that I need to pass the A2010-598 exam within no time. I buy the A2010-598 preparation pack containing questions answers and exam simulator, prepared and sit in the exam and got 98% marks. Thanks to the Killexams team.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating A2010-598 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

920-221 | HP0-M98 | EVP-100 | COG-612 | 1D0-435 | 3309 | 000-425 | 000-115 | NPTE | JN0-643 | E20-591 | 000-013 | HP2-T17 | CQIA | CAT-200 | 70-573-Csharp | E20-517 | HP2-B101 | 9A0-029 | 000-570 | 71-571 | 090-601 | 00M-225 | MB2-703 | HP0-Y26 | 000-Z03 | 922-104 | 000-619 | LOT-950 | 640-692 | 000-643 | CCA-500 | 920-431 | LOT-952 | HP0-276 | 4A0-M02 | 1T6-540 | 4A0-104 | 9L0-401 | M2020-626 | HP0-J59 | VCAW510 | A2010-591 | HP0-S34 | 050-653 | 156-915-70 | EE0-200 | C4090-452 | HP2-B106 | PW0-070 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Genesys | Quality-Assurance | Intel | DELL | XML-Master | AppSense | Alfresco | See-Beyond | LPI | Apple | mySQL | Sybase | SPSS | Cognos | Esri | ExtremeNetworks | Fujitsu | BEA | Altiris | OMG | Nokia | The-Open-Group | DMI | RSA | USMLE | SNIA | IFPUG | Legato | Microsoft | Hyperion | Novell | IBM | NetworkAppliance | SASInstitute | QAI | Sun | Social-Work-Board | ACI | BlueCoat | Teacher-Certification | McData | HDI | HP | GAQM | Axis | BlackBerry | Medical | ACSM | APICS | Avaya |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

A2010-598 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

A2010-598

  1. q vol * where pooltype=copy

  2. q libvol * where pooltype=copy


Answer: A


QUESTION: 118

What must be running before the Backup-Archive Web client can be used?


  1. Admin Center

  2. Web client snap-in

  3. Client acceptor daemon

  4. EmbeddedWebSphere Application Server and IBM DB2


Answer: C


QUESTION: 119

What must be installed to enable historical data reporting and monitoring for IBM Tivoli Storage Manager V6.3 (TSM) using IBM Tivoli Monitoring for TSM?


  1. TSM API

  2. IBM DB2 V9.7

  3. TSM Administration Center V6.3

  4. TSM for Enterprise Resource Planning


Answer: C


QUESTION: 120

Which two privileges are required to issue the command Update Node? (Choose two.)


  1. Node privilege

  2. Analyst privilege

  3. System privilege

  4. Operator privilege

  5. Unrestricted Policy privilege


Answer: C, E


QUESTION: 121


  1. It only works on Windows platforms.

  2. It only works on a specific date of the month.

  3. At least one full incremental backup of that file system must have been performed.

  4. A full incremental or partial incremental backup on a specific date must have been performed.


Answer: C


QUESTION: 122

A source replication server can replicate client node data on how manytarget replication servers at a time?


  1. 1

  2. 2

  3. 3

  4. 4


Answer: A


QUESTION: 123

An environment has two IBM Tivoli Storage Manager V6.3 (TSM) servers, TSM_A and TSM_B and a SCSI tape library with six LTO4 tape drives. To make TSM_A a library manager and TSM_B a library client, what is the first step the TSM administrator will perform?


  1. on the TSM_B server, define the server-to-server communication and the library with parameter shared=yes

  2. on the TSM_A server, define the server-to-server communication and the library with parameter shared=yes

  3. on the TSM_B server, define the server4o-server communication and the library with parameter shared=automated

  4. on the TSM_A server, define the server4o-server communication and the library with parameter shared=automated


Answer: B


QUESTION: 124

What is the correct IBM Tivoli Storage Manager V6.3 (TSM) command to schedule


  1. Define schedule nassched type=NAS cmd= ‘backup node nasnode’ active=yes starttime=20:00

  2. Define schedule nassched type=NDMP cmd= ‘backup node nasnode’ active=yes starttime20: 00

  3. Define schedule nassched type=CLIENT cmd= ‘backup node nasnode’ active=yes starttime=20: 00

  4. Define schedule nasschedtype=ADMINISTRATIVE cmd= ‘backup node nasnode’ active=yes starttime=20: 00


Answer: D


QUESTION: 125

What is the common prefix for all server objects that are created for automatic client deployment by the IBM Tivoli Storage Manager V6.3 server?


  1. CLIENT_DEPLOY

  2. OS_CLIENT_DEPLOY

  3. IBM_CLIENT_DEPLOY

  4. TSM_CLIENT_DEPLOY


Answer: C


QUESTION: 126

Which data format is used by network attached storage file servers to store backups in storage pools?


  1. NASPOOL

  2. NASDUMP

  3. NDMPPOOL

  4. NDMPDUMP


Answer: D


QUESTION: 127

Given a completed backup of a Microsoft Exchange Server 2010 Database Availability Group and the need to restore a Microsoft Exchange 2010 database, which function completes the restore?


  1. restoreinto

  2. restoreintodb

  3. restoredbinto

  4. restoreintodb -all


Answer: A


QUESTION: 128

In IBM Tivoli Storage Manager for Virtual Environments, which type of restore allows access to a volume immediately while the restore continues in the background?


  1. Instant

  2. Dynamic

  3. Incremental

  4. Multi-session


Answer: A


QUESTION: 129

Which command configures the IBM Tivoli Storage Manager V6.3 server database backup, and ensures that the backup uses two data streams with the device class dbback?


  1. Set dbrecovery dbback numstreams=2

  2. Update devclass dbback mountlimit=2

  3. Set dbrecovery dbback concurrentstreams=2

  4. Update devclass dbback mountlimit=2 concurrentstreams=2


Answer: A


QUESTION: 130

Which command can be issued to obtain IBM Tivoli Storage Manager V6.3 storageagent information from the activity log?


  1. Query node client_name

  2. Query node storage_agent_name

  3. Query actlog search=client_name

  4. Query actlog searchsto rage_agent_name


QUESTION: 131

A configuration is set up on an IBM Tivoli Storage Manager V6.3 (TSM) client for encryption key handling of backup data. Attention must be paid when using the ENCRYPT Key if the entire TSM client system must be restored. Which option requires the key to be provided manually?


  1. ENCRYPT Key save

  2. ENCRYPT Key server

  3. ENCRYPT Key prompt

  4. ENCRYPT Key generate


Answer: C


QUESTION: 132

A network attached storage (NAS) file server is configured to use the same tape drives as an IBM Tivoli Storage Manager server. What is the correct parameter whendefining a device class for the NAS device using Network Data Management Protocol?


  1. Define device class with DEVTYPE=NAS parameter

  2. Define device class with DEVTYPENDMP parameter

  3. Define device class with DEVTYPENETAPP parameter

  4. Define deviceclass with DEVTYPENAS-NDMP parameter


Answer: A


QUESTION: 133

What can be configured in an archive copy group?


  1. The number of days for retain extra

  2. The number of archive versions deleted

  3. The number of archive versions that exist

  4. The number of days an archive is retained


Answer: D


QUESTION: 134

Which file can help find information about problems with IBM Tivoli Storage Manager


  1. dsierror.log

  2. tdperror.log

  3. dsisched.log

  4. tdpsched.log


Answer: A


QUESTION: 135

Server4o-server communication is used for which three functions? (Choose three.)


  1. NDMP

  2. DB2HADR

  3. Virtual volumes

  4. Command routing

  5. Enterprise configuration

  6. vStorage backup server


Answer: C, D, E


QUESTION: 136

For aUNIX client, which command performs a backup of the directory /mydir and all the files and subdirectories?


  1. inc /mydir -diryes

  2. back /mydir/* -dir =yes

  3. sel /mydir/* -subdir=yes

  4. arch /mydir/* -subdir=yes


Answer: C

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about A2010-598

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.founco.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com