Real Exam Questions/Answers of A2040-923

Killexams Updated A2040-923

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2040-923 - Assessment- IBM WebSphere Portal 8.0 Deployment and Administration - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : A2040-923
Exam Name : Assessment- IBM WebSphere Portal 8.0 Deployment and Administration
Questions and Answers : 87 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : A2040-923 Brain Dump
Get Full Version : Killexams A2040-923 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of A2040-923 collected by our team are reviewed and updated by our A2040-923 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the A2040-923 test to get their reviews about the A2040-923 test, we collect A2040-923 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real A2040-923 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the A2040-923 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about A2040-923

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2040-923 - Assessment- IBM WebSphere Portal 8.0 Deployment and Administration - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

I found everything needed to pass A2040-923 exam.

I got a good result with this bundle. Very good quality, questions are accurate and I got most of them on the exam. After I have passed it, I recommended Killexams to my colleagues, and everyone passed their exams, too (some of them took Cisco exams, others did Microsoft, VMware, etc). I have not heard a bad review of Killexams, so this must be the best IT training you can currently find online.

Passing the A2040-923 exam is not enough, having that knowledge is required.

As I had one and only week nearby before the exam A2040-923. So, I relied on upon the Q&A of Killexams for speedy reference. It contained short-length replies in a systemic manner. Huge Thanks to you, you change my world. This is the Best exam Solution in the event that I have constrained time.

Its good to read books for A2040-923 exam, but ensure your success with these Q&A.

Before I walk to the testing center, I was so confident about my preparation for the A2040-923 exam because I knew I was going to ace it and this confidence came to me after using this Killexams for my assistance. It is very good at assisting students just like it assisted me and I was able to get good scores in my A2040-923 test.

WTF! questions were exactly the same in exam that I prepared!

Killexams has top products for students because these are designed for those students who are interested in the preparation of A2040-923 certification. It was great decision because A2040-923 exam engine has excellent study contents that are easy to understand in short period of time. I am grateful to the great team because this helped me in my career development. It helped me to understand how to answer all important questions to get maximum scores. It was great decision that made me fan of Killexams. I have decided to come back one more time.

Where will I find questions and Answers to study A2040-923 exam?

It was very good experience with the Killexams team. they guided me a lot for progress. i appreciate their effort.

Real Test A2040-923 Questions and Answers.

I am thankful to Killexams for their mock test on A2040-923. I could pass the exam comfortably. Thanks again. I have also taken mock test from you for my other exams. I am finding it very useful and am confident of clearing this exam by attaining more than 85%. Your question bank is very useful and explainations are also very good. I will give you a 4 star rating.

Where will I find material for A2040-923 exam?

Have just passed my A2040-923 exam. Questions are valid and accurate, which is the good news. I was ensured 99% pass rate and money back guarantee, but obviously I have got excellent scores. Which is the good news.

Use authentic A2040-923 dumps. Brain Dump quality and reputation does matter.

The short answers made my preparation more convenient. I completed 75 questions out off 80 well under the stipulated time and managed 80%. My aspiration to be a Certified take the exam A2040-923. I got the Killexams Q&A guide just 2 weeks before the exam. Thanks.

Take Advantage, Use Questions/Answers to ensure your success.

Killexams! Big thanks to you. Last month when I was too much worried about my A2040-923 exam this site help me a lot for scoring high. As everyone knows that A2040-923 certification is too much difficult but for me it was not too much difficult, as I had A2040-923 material in my hand. After experiencing such reliable material I advised to all the students to incline towards the best educational services of this site for your preparation. My good wishes are with you all for your A2040-923 certificate.

These A2040-923 Questions/Answers provide good knowledge of topics.

A2040-923 exam was really tough for me as I was not getting enough time for the preparation. Finding no way out, I took help from the dump. I also took help from Official Certification Guide. The dump was amazing. It dealt with all the topics in an easy and friendly manner. Could get through most of them with little effort. Answered all the question in just 81 minutes and got 97 mark. Felt really satisfied. Thanks a lot to Killexams for their priceless guidance.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating A2040-923 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

A2010-005 | P2080-088 | MSC-122 | HP2-T15 | 00M-647 | HP2-H15 | 300-209 | HP0-M41 | 133-S-713-4 | 000-N20 | 156-706 | BI0-210 | | NS0-102 | 642-457 | 220-604 | CN0-201 | BI0-122 | 650-575 | 000-711 | 000-M223 | 000-927 | 000-N37 | 000-018 | 700-702 | HD0-400 | P2170-037 | EX0-110 | 190-959 | ENOV612-PRG | MB4-217 | 2B0-104 | 1Y0-327 | 000-109 | 77-601 | 4A0-M02 | C2010-573 | 4H0-100 | M2090-615 | IBMSPSSMPRO | HP0-J39 | MB5-292 | 000-150 | HP0-830 | 70-980 | 920-254 | HP0-436 | 000-223 | MB2-186 | 70-332 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

AccessData | Zend | TIA | 3COM | BlackBerry | ComputerAssociates | TruSecure | ICDL | GuidanceSoftware | ExamExpress | Pegasystems | Symantec | Veritas | Polycom | PARCC | QAI | Ericsson | ISACA | Apple | ACSM | GIAC | Riverbed | SCP | H3C | SDI | Business-Tests | CompTIA | F5-Networks | Novell | ISEB | CWNP | Cisco | Wonderlic | IRS | HIPAA | EMC | Trend | Acme-Packet | HDI | ADOBE | ECCouncil | Enterasys | Real-Estate | IIBA | Motorola | Admission-Tests | NVIDIA | Cognos | ASTQB | Liferay |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

A2040-923 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

A2040-923

for user registration to occur.


Answer: B


QUESTION: 76

What file contains the configuration information for multiple LDAP servers?


  1. wim-ldap-fed.xml

  2. wimconfig.xml

  3. wimconfig.xsd

  4. wim-policy.xml


Answer: B


QUESTION: 77

Which one of the following tasks is not required when configuring aproperty extension database in a single-server environment?


  1. Run the ConfigEngine.bat wp-la-install-ear -DWasPassword=password.

  2. Run ConfigEngine.bat wp-prep-vmm-db-secured-environment - DWasPassword=password.

  3. Set the data source parameters inwp_add_LA.properties.

  4. Set the DbDriver and DbLibrary parameters using wkplc_dbtype.properties.


Answer: B


QUESTION: 78

What are two of the considerations Todd should take when planing for SSO between the IBM WebSphere Portal server and the IBM Lotus Domino server?


  1. All servers participating in single sign-on must be in the same Internet domain.

  2. To enable single sign-on, Todd must enable the IBM LTPA capabilities included in both IBM WebSphere Application Server and the Lotus Domino server.

  3. No additional configuration is needed if WebSphere Portal server is configured for multiple realms.

  4. To enable single sign-on across multiple Lotus Domino domains, regenerate the WebSphere LTPA token for each of the Lotus Domino domains.


Answer: A, B


QUESTION: 79

All of the following statements are true regarding external authorization, except?


  1. Private pages cannot be externalized.

  2. When administrators use the Resource Permissions portlet to externalize or internalize access control for aresource, access control for all of its public child resources moves with it.

  3. When administrators use the XML configuration interface (xmlaccess) to externalize or

    internalize access control for a resource, access control for all of its public child resources moves with it.

  4. If a user inherits access to a resource from a parent resource, the user will lose the

inherited access when the resource is externalized.


Answer: C


QUESTION: 80

Which of the following statements about setting wires on an IBMWebSphere Portal page is correct?


  1. A wire can only be created from one portlet to another portlet on the same page.

  2. A page can have source and target portlets wires configured automatically.

  3. Wires can be created between a source JSR 168 portlet and a target legacy IBM API portlet.

  4. Wires can be either public (available to all users) or private (available to a single user).


Answer: D


QUESTION: 81

Choose the two items that correctly describe Cooperative Portlets.


  1. Cooperative portlets communicate by using properties that are produced and consumed by portlet actions.

  2. An administrator can use cooperative portlet support with either IBM, JSR 168, or JSR

    286 portlets.

  3. JSR 286 portlets require an additional WSDL deployment descriptor which defines portlet actions.

  4. Cooperative portlets represent an IBM-specific API for publish/subscribe communication between portlets.


Answer: A, D


QUESTION: 82

When files are copied to the IBM WebSphere Portal server via the WebDAV interface, whereare the files permanently stored?


  1. WebSphere Portal JCR database

  2. WebDAV resource provider

  3. Deployment Manager

  4. wp_profile on the file system


Answer: A


QUESTION: 83

IBM WebSphere Portal 8.0 Personalization sends published rules across HTTPto a servlet which resides on each personalization server. Which of the following statement is not a supported configuration?


  1. Host and Target Systems in a clustered environment

  2. Host and Target Systems on IPv6 protocol

  3. Host and Target Systems connected to different LDAP's

  4. Host and Target Systems on different network segments (VLAN)


Answer: C


QUESTION: 84

Cooper is trying to configure a search collection for a portal in a clustered environment. Where should he put the search collection whenthe Search server is a separate server.


  1. The search collection should be copied on each IBM WebSphere Portal node.

  2. The search collection should be setup on the search server.

  3. The search collection resides in the database in version 8.0.

  4. The search collection cannot be located on a shared file system.

Answer: B


QUESTION: 85

When using the branding capabilities of IBM WebSphere Portal, what best defines Themes optimization?


  1. Themes optimization requires a monolithic design to achieve theflexibility that allows administrators to achieve better performance.

  2. Theme optimization uses modules and profiles to achieve the flexibility that allows

    administrators to achieve better performance.

  3. Theme optimization uses modules and monolithicdesign to achieve the flexibility that allows administrators to achieve better performance.

  4. Theme optimization uses CSS to achieve the flexibility that allows administrators to achieve better performance.


Answer: B


QUESTION: 86

What mechanism canbe used to analyze the data for user behavior in IBM WebSphere Portal?


  1. The collected data can be sent to Active Site Analytics service for analysis.

  2. The data can be viewed through the Analysis portlet in the WebSphere Portal administrative console.

  3. The data can be viewed and analyzed through the Analysis portlet in the WebSphere Portal administrative console.

  4. The collected data can be viewed using the Analysis servlet in the IBM WebSphere Integrated Solutions console


Answer: A


QUESTION: 87

Which of the following options is true of VMware technology with IBM WebSphere Portal 8.0?


  1. VMware can be used to mass-replicate identical operating systems installed and configured with WebSphere Portal.

  2. VMware can be replicated with WebSpherePortal with multiple profiles.

  3. WebSphere Portal cloning is not supported with VMware.

  4. VMware cannot be used to mass-replicate identical images because WebSphere Portal is tied to the host name.


Answer: A


Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about A2040-923

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com