Real Exam Questions/Answers of A2040-928

Killexams Updated A2040-928

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2040-928 - Assessment- Developing Websites Using IBM Web Content Manager 8.0 - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : A2040-928
Exam Name : Assessment- Developing Websites Using IBM Web Content Manager 8.0
Questions and Answers : 91 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : A2040-928 Brain Dump
Get Full Version : Killexams A2040-928 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of A2040-928 collected by our team are reviewed and updated by our A2040-928 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the A2040-928 test to get their reviews about the A2040-928 test, we collect A2040-928 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real A2040-928 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the A2040-928 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about A2040-928

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

A2040-928 - Assessment- Developing Websites Using IBM Web Content Manager 8.0 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Is there a way to pass A2040-928 exam at first attempt?

Before I walk to the testing center, I was so confident about my preparation for the A2040-928 exam because I knew I was going to ace it and this confidence came to me after using this Killexams for my assistance. It is very good at assisting students just like it assisted me and I was able to get good scores in my A2040-928 test.

Observed maximum A2040-928 Questions in real exam that I prepared.

When I was getting prepared up for my A2040-928 , It was very annoying to choose the A2040-928 study material. I found Killexams while googling the best certification resources. I subscribed and saw the wealth of resources on it and used it to prepare for my A2040-928 test. I clear it and Im so grateful to this Killexams.

What is needed to study for A2040-928 exam?

It was a very quick decision to have Killexams QA as my study partner for A2040-928. I couldnt control my happiness as I started seeing the questions on screen; they were like copied questions from Killexams dumps, so accurate. This helped me to pass with 97% within 65 minutes into the exam.

No source is more powerful than this A2040-928 source.

I have passed the A2040-928 exam with this! This is the first time I used Killexams, but now I know its not gonna be the last one! With the practice exams and real questions, taking this exam was surprisingly easy. This is a great way to get certified - which are nothing like anything else. If youve been through any of their exams, youll know what I mean. A2040-928 is hard, but Killexams is a blessing!

Take benefit of A2040-928 exam Q&A and get certified.

I scored 88% marks. A decent companion of mine recommended the utilization of Killexams Questions & Answers, since she had likewise passed her exam in view of them. All the material was incredible quality. Getting enlisted for the A2040-928 exam was simple, however then came the troublesome part. I had a few alternatives, either enlists for customary classes and surrenders my low maintenance occupation, or study on my own and proceed with the employment.

How many days required for A2040-928 preparation?

I am going to give the A2040-928 exams now, finally I felt the confidence because of A2040-928 Preparation. if I looked at my past whenever I willing to give the exams got frightened, I know its funny but now I am surprised why I felt no confidence on my, reason is lack of A2040-928 Preparation, Now I am fully prepared can passed my exams easily, so if anyone of you felt low confidence just get registered with the Killexams and start preparation, eventually you felt confidence.

Little study for A2040-928 exam, great success.

A few good men cant bring an alteration to the worlds way but they can only tell you whether you have been the only guy who knew how to do this and I want to be known in this world and make my own mark and I have been so lame my whole way but I know now that I wanted to get a pass in my A2040-928 and this could make me famous maybe and yes I am short of glory but passing my A+ exams with Killexams was my morning and night glory.

No time to study books! Need something fast preparing.

I dont feel alone a mid exams any longer in light of the fact that I have a magnificent study accomplice as this Killexams dumps. I am exceptionally appreciative to the educators here for being so decent and well disposed and helping me in clearing my extremely exam A2040-928. I solved all questions in exam. This same direction was given to me amid my exams and it didnt make a difference whether it was day or night, all my inquiries were replied.

Very easy way to pass A2040-928 exam with q and a and Exam Simulator.

Knowing very well about my time constraint, started searching for an easy way out before the A2040-928 exam. After a long searh, found the question and answers by Killexams which really made my day. Presenting all probable questions with their short and pointed answers helped grasp topics in a short time and felt happy to secure good marks in the exam. The materials are also easy to memorise. I am impressed and satiated with my results.

Is there a shortcut to pass A2040-928 exam?

It is a captains job to steer the ship just like it is a pilots job to steer the plane. This Killexams can be called my captain or my pilot because it steered me in to the right direction before my A2040-928 test and it was their directions and guidance that got me to follow the right path that eventually lead me to success. I was very successful in my A2040-928 test and it was a moment of glory for which I will forever remain obliged to this online study center.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating A2040-928 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

70-342 | CSQA | C_TB1200_90 | C2020-622 | 000-746 | FC0-U51 | E20-326 | 000-M71 | 000-417 | LOT-738 | 250-505 | 190-950 | A00-203 | C2140-819 | 920-551 | 1Z0-554 | 000-544 | BAS-011 | CNA | M2020-733 | 510-306 | HP0-M23 | 301 | 000-797 | 1Z0-530 | 920-320 | JN0-330 | 000-033 | 000-324 | 1Z0-808 | 9A0-034 | 250-824 | 1Z0-803 | C_ISR_60 | 132-S-911-3 | 000-172 | AFE | 650-316 | JN0-141 | 050-v40-ENVCSE02 | 117-302 | LOT-805 | BAS-012 | 000-617 | 000-639 | HP2-B54 | HP0-094 | 9A0-384 | 000-467 | HP2-B104 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

ICDL | ACT | Google | Acme-Packet | Network-General | LSI | Teradata | PayPal | ACFE | Oracle | NI | See-Beyond | 3COM | Teacher-Certification | CWNP | Motorola | IQN | Siemens | GIAC | PostgreSQL-CE | Juniper | ADOBE | Zend | ISEB | Autodesk | ASIS | Real-Estate | HR | QAI | ISACA | Android | GMAT | ExtremeNetworks | IBQH | BICSI | Hitachi | PEOPLECERT | IISFA | SCP | DELL | Symantec | SOA | SAT | DMI | ComputerAssociates | The-Open-Group | BlackBerry | TIA | ECCouncil | XML-Master |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

A2040-928 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

A2040-928


QUESTION: 81

Meredith has been asked to set up an advanced search form. The search form should allow the users to search using the following IBM Web Content Manager metadata fields: AuthorsCategory Which of the following examples accomplishes this task?


  1. Search Authors:

    <input type="richtext" name="search_authors"/><br> Search Category:

    <input type="richtext" name="search_categories"/><br>

  2. Search Authors:

    <input type="text" name="authors"/><br> Search Category:

    <input type="text" name="categories"/><br>

  3. Search Authors:

    <input type="text" name="search_authors"/><br> Search Category:

    <input type="text" name="search_categories"/><br>

  4. Search Authors:

<inputbox type="text"name="search_authors"/><br> Search Category:

<inputbox type="text" name="search_categories"/><br>


Answer: C


QUESTION: 82

Kellan is writing a JSP using the Query API. He will be able to query content in the IBM Web Content Manager repository. He will be able to sort the results of a Query API by all of the following attributes except?


  1. Author

  2. Date modified

  3. Workflow Stage

  4. Date created

  5. Item name


Answer: C


QUESTION: 83

All of the following examples can be used to retrieve an IBM WebContent Manager workspace item except:


  1. webContentService.getRepository().getWorkspace( (Principal) portletRequest.getUser()


    );

  2. webContentService.getRepository().getSystemWorkspace();

  3. webContentService.getRepository().getWorkspace("my username","my password");

  4. webContentService.getRepository().getSystemWorkspace("my username", "my password");


Answer: D


QUESTION: 84

When syndicating an IBM Web Content Manager library, the following statements are all true except:


  1. First-timesyndication to an existing library is not supported. If you attempt to syndicate a library to a subscriber that already has a library with the same name, an error results.

  2. Information about a Library is only syndicated the first time syndication

    occursand not on subsequent updates and rebuilds. If a library is renamed or library user access is changed, this information is not syndicated to the Subscriber.

  3. If content from one library (Library A) uses an item from another library (Library B), you mustinclude both libraries in the syndicator. Including both libraries ensures that all items are syndicated successfully.

  4. When you switch from "all item" syndication to "live and projects" syndication or "live item" syndication, any drafts previously syndicated to the subscriber are removed.


Answer: D


QUESTION: 85

Phil is creating a workflow to allow users to have content removed from the site once it is no longer valid. This is set by using the expire date field on the content item. His publish stageincludes a scheduled move action to move the content to the expire stage on a given date, based on the general date 1 field. One of his content authors creates a content item that has a general date 1 field of the 5th of June, and an expiry date of the 12th of June.

Which of the following statements describes the behavior of this content item?


  1. On the 5th of June, the content item will move to the expire stage, and will be removed from the site

  2. On the 5th of June, the content item will stay in the publish stage as the expiry


    date has not been reached.

  3. On the 5th of June, the content item will move to the expire stage, but will not be removed from the site until the 12th of June.

  4. On the 12th of June, the content item will move to the expire stageand will be

removed from the site.


Answer: C


QUESTION: 86

Which of the following best describes the role of a reject stage:


  1. When an item is rejected, a reject stage can be triggered that executes pre- defined actions. Once the actions have beenexecuted, the item is returned to the first stage of the workflow.

  2. When an item is rejected, a reject stage can be triggered that executes pre-

    defined actions. Once the actions have been executed, the item is returned to the previous stage of the workflow.

  3. When an item is rejected, a reject stage can be triggered that executes pre- defined actions. Once the actions have been executed, the item is returned to the first stage of the workflow and the content author is notified.

  4. When an item is rejected, a reject stage can be triggered that executes pre- defined actions. Once the actions have been executed, the item is returned to the stage specified in the reject stage.


Answer: A


QUESTION: 87

Eli is an IBM Web Content Manager administrator. Owenis a content creator. Eli needs to grant Owen access to the Web Content Manager library that allows Owen to delete content items but not be able to purge the content items. What role should Owen be a member of that gives him the minimum security rights?


  1. User

  2. Administrator

  3. Editor

  4. Manager


Answer: C


QUESTION: 88

Cindy has assigned a custom workflow action to run when a project enters a specific state in a project. She can create a custom workflow action that could perform all the followingactions except?


  1. Automatically delete a project when it is successfully published.

  2. Verify web standards compliance for all assets within the project including items that are not traditionally workflowed, such as components and presentation templates.

  3. Automatically reject a project if it is in review for a certain period of time.

  4. Automatically version a project when it is successfully syndicated.


Answer: D


QUESTION: 89

Pavel, a content creator, creates News content for his company intranet.In advance of a new product release, he needs to immediately create and get approval for multiple content items, but defer their publication on the website to a later date. How can he accomplish this task?


  1. Set the Live Date in the Workflow section ofeach content item.

  2. Set the Publish Date in the Workflow section of each content item.

  3. Specify a Scheduled Move Action in the Workflow section. The Scheduled Move Action should refer to the Live Date field.

  4. Specify a Scheduled Move Action for itemsentering the Publish stage of the

workflow. The Scheduled Move Action should refer to the Publish Date field.


Answer: B


QUESTION: 90

Which of the following statements is true regarding Categories?


  1. Categories allow developers to classify content items that use different authoring templates. These classifications are then used within a menu component to generate a list of related content items.

  2. Categories allow developers to classify content items that use different keywords. These classifications are then used within a navigator component to generate a list of related content items.


  3. Categories allow developers to classify content items that are within different site areas. These classifications are then used within an option selectioncomponent to generate a list of related content items.

  4. Categories allow developers to classify content items that are within different

site areas. These classifications are then used within a document manager component to generate a list of relatedcontent items.


Answer: A


QUESTION: 91

In developing a new website, Usha has determined that all HR policy content must be approved by the HR and Legal departments. It is not necessary for either department to approve content before the other, but both must approve the item before it ispublished to the live website. How can Usha accomplish this requirement?


  1. Specify the HR and Legal groups in the Approve field in a workflow, and enable the Joint Approval option in the workflow.

  2. Specify the HR and Legal groups in the Approve fieldin a Workflow stage, and

    enable the Joint Approval option in the Workflow stage.

  3. Create two Workflow stages, one for the HR group and one for the Legal group. Specify these Workflow stages in a workflow. Enable the Joint Approval option in the workflow.

  4. Create two Workflow stages, one for the HR group and one for the Legal group.

Enable the Joint Approval option in both of the Workflow stages. Specify these Workflow stages in a workflow.


Answer: B

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about A2040-928

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com