Real Exam Questions/Answers of COG-605

Killexams Updated COG-605

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

COG-605 - IBM Cognos 10 Controller Developer - Dump Information

Vendor Name : IBM
Exam Code : COG-605
Exam Name : IBM Cognos 10 Controller Developer
Questions and Answers : 94 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : COG-605 Brain Dump
Get Full Version : Killexams COG-605 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of COG-605 collected by our team are reviewed and updated by our COG-605 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the COG-605 test to get their reviews about the COG-605 test, we collect COG-605 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real COG-605 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the COG-605 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about COG-605

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

COG-605 - IBM Cognos 10 Controller Developer - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Little effor, Big output, Great Questions/Answers.

Thankyou Killexams..I have cleared my COG-605 exam with 92%. Your Question Bank was very helpful. If anybody practices 100% truly from your question set and studies all the questions properly, then he will definately succeed. Till now I have cleared 3 other exams all with the help of your site. Thank you again.

What is needed to pass COG-605 exam?

Found out this good source after a long time. Everyone here is cooperative and competent. Team provided me very good material for COG-605 preparation.

COG-605 exam is no more difficult with these QAs.

I though that if I could clear our COG-605 test and yes that is when I came to know with my old best friend that Killexams is the one that would be the boon for me as it got me my intelligence finally back which I had lost for a while and I wish that this would never get over for me getting my COG-605 test cleared after all.

These COG-605 questions and answers works in the real test.

Its a very useful platform for working professionals like us to practice the question bank anywhere. I am very much thankful to you people for creating such a wonderful practice questions which was very useful to me in the last days of examinations. I have secured 88% marks in COG-605 Exam and the revision practice tests helped me a lot. My suggestion is that please develop an android app so that people like us can practice the tests while travelling also.

You just need a weekend to prepare COG-605 exam with these dumps.

Thank You Killexams for full support by providing this question bank. I scored 78% in COG-605 Exam.

How much salary for COG-605 certified?

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my COG-605 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

Where to register for COG-605 exam?

This is a gift from Killexams for all the candidates to get latest study materials for COG-605 exam. All the members of Killexams are doing a great job and ensuring success of candidates in COG-605 exams. I passed the COG-605 exam just because I used Killexams materials.

Where will I find material for COG-605 exam?

Failure to lie in those meaning that it was those very moments that we couldnt learn to forget but now we all know that whether or not there was some cause to the little thing that we couldnt not see just yet those stuff that we werent supposed to know so now you must know that I cleared my COG-605 test and it was better than anything and yes I did with Killexams and it wasnt such a bad thing at all to study online for a change and not sulk at home with my books.

I want to pass COG-605 Exam, What should I do?

Overall impression was very good but i failed in one assignment but succeeded in COG-605 second assignment with Killexams team very fast. exam simulator is good.

Where will I find questions and Answers to study COG-605 exam?

The best part about your question bank is the explanations provided with the answers. It helps to understand the topic conceptually. I had subscribed for the COG-605 question bank and had gone through it 3-4 times. In the exam, I attempted all the questions under 40 minutes and scored 90 marks. Thanks for making it easy for us. Hearty thanks to Killexams team, with the help of your model questions.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating COG-605 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

4A0-107 | NS0-501 | HP0-M98 | STAAR | MB4-217 | 000-234 | C_PM_71 | LOT-923 | MB7-638 | COG-700 | 1Z0-539 | 1V0-605 | 050-730 | 1Z0-522 | 000-560 | 050-SEPROSIEM-01 | 250-308 | 220-301 | HP0-244 | 250-265 | HP0-662 | HP0-M48 | A2010-654 | 1Z0-878 | 00M-227 | 000-713 | SY0-301 | E22-275 | LOT-738 | ISO20KF | MORF | BH0-006 | MSC-431 | HP2-E14 | M2080-713 | C2090-012 | 600-601 | 70-494 | HP0-216 | CAT-180 | HP2-K25 | 000-710 | 310-610 | 1Z0-146 | 3309 | 000-N11 | C2010-515 | 3204 | 1Z0-027 | E20-016 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Autodesk | Google | Zend | AFP | Informatica | GRE | Sun | Teacher-Certification | SUSE | PostgreSQL-CE | Social-Work-Board | QlikView | Siemens | LSI | American-College | IBM | Microsoft | IEEE | Network-General | ACFE | SCP | ComputerAssociates | IQN | GuidanceSoftware | Sybase | Dassault | CWNP | LPI | Military | LSAT | DELL | ICDL | CheckPoint | ACT | PayPal | GAQM | Enterasys | AccessData | BlueCoat | Apple | HIPAA | Juniper | PTCB | Amazon | PEOPLECERT | Android | Business-Objects | 3COM | PMI | HP |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

COG-605 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

COG-605


QUESTION: 86

An administrator needs to build a report that compares balance sheet accounts for different periods. The report needs to be run quickly for what-if scenarios throughout the year. What report would best meet this need?


  1. Intercompany reports with drilldown

  2. Report book built in the Controller application

  3. Trial Balance with Drilldown report exported to Excel

  4. Excel Link report that uses Controller functions and paste codes


Answer: D


QUESTION: 87

An administrator has created a non-integrated movement account to track the closing balance of machinery and equipment. What must the administrator specify for both the base account and the movement account to ensure that the data is entered correctly?


  1. Reconciliation code

  2. Conversion code

  3. Intercompany code

  4. Investments code


Answer: A


QUESTION: 88

In addition to using automatic journals, what is the other way in which intercompany journals can be eliminated?


  1. Run the Reconcile Opening Balances function after consolidation.

  2. Activate counter dimensions in the account structure.

  3. Eliminate balances manually using company and group journals.

  4. Generate a group adjustment company in the company structure.


Answer: C


QUESTION: 89

How is data entered into company journals in Controller?


  1. Enter journals as detailed entries in the Company Journals window or as drill down details in the Reported Values window.

  2. Enter journals as detailed entries in the Company Journals window or as summation values per account type in the Reported Values window.

  3. Enter journals as detailed entries in the Company Journals window or as adjustment columns in the data entry form.

  4. Enter journals as detailed entries in the Company Journals window or upload the entries in the Reported Values window.


Answer: C


QUESTION: 90

An administrator wants to make it easier for end users to enter data into account 1310 (Investments in Subsidiaries) by enabling the investment register. What investments code must the administrator specify for this account?


  1. I - in Group Companies

  2. E-in External Companies

  3. P - Purchase Method

  4. E - Equity Method


Answer: A


QUESTION: 91

Company ABC has a 20 line year-end journal entry in journal 101. Several other entities would like to use these journal entries for their new fiscal year. However, all of the entities already have a journal 101. How can the administrator use the journal entries in journal 101 for ABC without overwriting the other entities' own journals?


  1. Copy journal101 into an automatic journal for other entities

  2. Copy journal101 into a new journal type for other entities, and include year ending rules

  3. Manually enter the journal entries into a new journal type on company ABC, and copy the journal type to the other entities

  4. Manually enter a new journal entry in the other entities' existing journal type.


Answer: D


QUESTION: 92

An administrator is setting up an account structure for a Controller application. The administrator is going to reconcile the values in account 8999 (Profit and Loss for the Year) against those in account 2099 (Net Profit). In the screen capture below, what does the + code indicate?


  1. This year's closing balance will be copied during reconciliation

  2. The previous year's closing balance will be copied during reconciliation

  3. Reconciliation will be performed for the same period and actuality

  4. Reconciliation will be performed for the previous closing balance and actuality


Answer: C


QUESTION: 93

When creating a company, the administrator selects a consolidation type. What does the consolidation type allow the administrator to do?


  1. Use the same company in different structures

  2. Specify local currency for a subsidiary

  3. Create accounts

  4. Create extended dimensions


Answer: A


QUESTION: 94

End users want to enter data into the Controller system through data entry forms. The administrator wants to create a form for these users, and wants to be able to include any combination of actualities, periods, accounts, and dimensions on the rows and columns. What type of form must the administrator create?


  1. Standard

  2. Free

  3. Matrix

  4. Text


Answer: B

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about COG-605

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com