Real Exam Questions/Answers of FM1-306

Killexams Updated FM1-306

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

FM1-306 - Developer Essentials for FileMaker 12 Beta - Dump Information

Vendor Name : Filemaker
Exam Code : FM1-306
Exam Name : Developer Essentials for FileMaker 12 Beta
Questions and Answers : 198 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : FM1-306 Brain Dump
Get Full Version : Killexams FM1-306 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of FM1-306 collected by our team are reviewed and updated by our FM1-306 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the FM1-306 test to get their reviews about the FM1-306 test, we collect FM1-306 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real FM1-306 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the FM1-306 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about FM1-306

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

FM1-306 - Developer Essentials for FileMaker 12 Beta - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

How many questions are asked in FM1-306 exam?

me passed this FM1-306 exam with Killexams question set. i did not having much time to prepare, I purchased this FM1-306 questions answers and exam simulator, and this was the best professional decision I ever made. I got through the exam easily, even though its not an easy one. Yet this included all recent questions, and I got many of them on the FM1-306 exam, and was able to figure out the rest, based on my experience. I guess it was as close to a no-brainer as an IT exam can get. So yes, Killexams is just as good as they say it is.

What are core objectives of FM1-306 exam?

The standard of Killexams is high enough to help the candidates in FM1-306 exam training. All the products that I had used for FM1-306 exam preparation were of the best quality so they assisted me to clear the FM1-306 exam shortly.

Very comprehensive and authentic Q&A of FM1-306 exam.

I am glad to inform that I have successfully passed the FM1-306 Exam. In this context I must admit that your Question Bank did help (if not fully) to tied over the exam as the questions asked in the exam were not fully covered by your question bank. HOwever I must congratulate your effort to make us technically sound with your Q&As. Thanks to Killexams for clearing my FM1-306 exam in first class.

Take benefit of FM1-306 exam Q&A and get certified.

I additionally utilized a mixed bag of books, also the years of useful experience. Yet, this prep unit has ended up being exceptionally valuable; the inquiries are indeed what you see on the exam. Extremely accommodating to be sure. I passed this exam with 89% marks around a month back. Whoever lets you know that FM1-306 is greatly hard, accept them! The exam is to be sure exceptionally difficult, which is valid for just about all other exams. Killexams Q&A and Exam Simulator was my sole wellspring of data while get ready for this exam.

Exam questions are changed, where can i find new questions and answers?

I passed this exam with Killexams and have recently obtained my FM1-306 certificate. I did all my certifications with Killexams, so I cant compare what its like to take an exam with/without it. Yet, the fact that I keep coming back for their bundles shows that Im happy with this exam solution. I love being able to practice on my computer, in the comfort of my home, especially when the vast majority of the questions appearing on the exam are exactly the same what you saw in your testing engine at home. Thanks to Killexams, I got up to the Professional level. Im not sure whether Ill be moving up any time soon, as I seem to be happy where I am. Thanks Killexams.

Proper knowledge and study with the FM1-306 Q&A and Dumps! What a combination!

Killexams is really good. This exam isnt easy at all, but I got the top score. 100%. The FM1-306 preparation pack includes the FM1-306 real exam questions, the latest updates and more. So you learn what you really need to know and do not waste your time on unnecessary things that just divert your attention from what really needs to be learnt. I used their FM1-306 testing engine a lot, so I felt very confident on the exam day. Now I am very happy that I decided to purchase this FM1-306 pack, great investment in my career, I also put my score on my resume and Linkedin profile, this is a great reputation booster.

Is there a way to pass FM1-306 exam at first attempt?

Killexams! Big thanks to you. Last month when I was too much worried about my FM1-306 exam this site help me a lot for scoring high. As everyone knows that FM1-306 certification is too much difficult but for me it was not too much difficult, as I had FM1-306 material in my hand. After experiencing such reliable material I advised to all the students to incline towards the best educational services of this site for your preparation. My good wishes are with you all for your FM1-306 certificate.

Get these Q&As and go to vacations to prepare.

It clarified the subjects in a rearranged manner. In the true exam, I scored a 81% without much hardship, finishing the FM1-306 exam in 75 minutes I additionally read a great deal of fascinating books and it served to pass well. My achievement in the exam was the commitment of the Killexams dumps. I could without much of a stretch finish its decently arranged substance inside 2 week time. Much obliged to you.

Preparing FM1-306 exam is matter of some hours now.

It was really very helpful. Your accurate question bank helped me clear FM1-306 in first attempt with 78.75% marks. My score was 90% but due to negative marking it came to 78.75%. Great job Killexams team..May you achieve all the success. Thank you.

Where can I download FM1-306 dumps?

I have seen numerous things publicized adage utilize this and score the best however your items were completely exceptional as contrasted with others. I will return soon to purchase more study aids. I simply needed to say a debt of gratitude is in order regarding your amazing FM1-306 study guide. I took the exam this week and finished soundly. Nothing had taught me the ideas the way Killexams Questions & answers did. I solved 95% questions.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating FM1-306 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

HP0-J41 | MB6-704 | MB5-626 | 9A0-142 | 000-111 | LOT-407 | MB6-703 | 640-875 | 3X0-202 | 000-465 | 70-543-VB | 70-549-CSharp | ACE | HP2-B113 | ASF | BI0-125 | HP0-601 | A2090-545 | IC3-2 | 9A0-142 | 050-664 | EPPP | C_BOBIP_40 | E20-816 | HP0-X01 | 000-M73 | 000-N09 | 000-N17 | 1T6-220 | 1Y0-A11 | 3X0-204 | 050-CSEDLPS | 9L0-837 | FD0-210 | 310-814 | IC3-1 | 310-053 | HP0-J49 | A30-327 | HP3-X10 | 000-418 | 70-346 | 000-M11 | 500-201 | 000-611 | JN0-570 | SY0-301 | 000-602 | 000-638 | 3103 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

TIA | Motorola | Cognos | HDI | PRMIA | XML-Master | LSAT | TruSecure | PTCB | DELL | PEOPLECERT | Social-Work-Board | AppSense | ICDL | GuidanceSoftware | IBQH | Lotus | Veritas | ASQ | Aruba | P&C | SCP | Teradata | Symantec | Hospitality | APICS | SAT | HRCI | ACI | LPI | Hyperion | ARM | Acme-Packet | H3C | American-College | ExtremeNetworks | QAI | Intel | Dassault | Informatica | SPSS | Vmware | College-Board | Pegasystems | HR | Real-Estate | Admission-Tests | Amazon | Business-Objects | GIAC |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

FM1-306 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

FM1-306


QUESTION: 183

Which statement are true about importing tables using FileMaker Pro 12 Advanced?


  1. Using the Import Records > File... command and choosing New Table as the Target will create a new table, new layout, and new record data.

  2. When using the Import Records > File... command and choosing New Table as the Target to create a new table from a comma or tab separated file, the first row of the file cannot be used as field names in the newly created table.

  3. Using the Set up as automatic recurring import option of the Import Records > File... command will, on first layout load, update records which have changed in the source file but will not attempt to make any changes to new records in the target file.

  4. When a layout created using the Set up as automatic recurring import option of the Import Records > File... command is first loaded it runs a script which brings up a dialog if any of the given table's records have been modified in both the source and target files.


Answer: A


QUESTION: 184

Which two statements are true if two windows in a FileMaker Pro 12 database display records based on the same layout? (Choose two.)


  1. If a record is being edited in one window, it cannot be edited in the other window.

  2. A find performed in one window will be available as a Recent Find in the other window.

  3. If a custom menu set is installed in one window, it will become the active menu set in the other window as well.

  4. If a new record is created in one window, it will become the active record in both windows after it has been committed in the original window.

  5. If a record is being edited in one window, the user will be prompted to save or revert the record when they attempt to switch to the same record in the second window.


Answer: A, B


QUESTION: 185

Which statement is true about File Recovery in FileMaker Pro 12?


  1. A database hosted by FileMaker Server 12 which becomes corrupted will be unavailable to users and will show as "Closed" in the Databases list of the Admin Console

  2. Using the Copy logical structure (same as Compacted Copy) option of Advanced Recover Options is often sufficient to correct errors reported in recover.log after performing a Consistency Check.

  3. Performing a Recover with all Advanced Recover Options enabled takes longer than performing a Consistency Check because it examines everything examined during a Consistency Check and additionally rebuilds field indexes.

  4. To determine if a hosted database is corrupt create a FileMaker Server Schedule to Verify the database, run the Schedule and review the notation in the Status column in the Admin Console. A status of "Failed" indicates a damaged file. "OK" indicates the file is undamaged.


Answer: B


QUESTION: 186

Which two statements are true for quick charts in FileMaker Pro 12? (Choose two.)


  1. Disabling Table View in Layout > Layout Setup... > Views will prevent a user from creating a quick chart from that layout.

  2. Using the Save as Layout... option for a quick chart will create a Layout Group called "Charts" in all cases where one does not already exist.

  3. A user whose Privilege Set allows them to create and edit data but not print or create layouts can create a quick chart which will update dynamically as they edit data for the duration of their current session.

  4. A user without [Full Access] will have access to the Save as Layout... option as long as they have the Allow creation of new layouts privilege and the chart does not require the creation of new summary fields.


Answer: B, D


QUESTION: 187

Which two statements are true in a FileMaker Pro 12 database containing scripts? (Choose two.)


  1. Multiple changes to multiple scripts can be saved using Save All Scripts.

  2. Saving changes to a currently running script will cause the execution of the script to halt.

  3. Running a script while other scripts have unsaved changes will cause all unsaved changes to be reverted.


  4. The Step Into button in the Script Debugger can be used to force the execution of a disabled script step.

  5. Closing the Manage Scripts window will prompt the user to save changes to the order or grouping of scripts


Answer: A, B


QUESTION: 188

In FileMaker Pro 12 Advanced, which three statements are true about the Data Viewer and Script Debugger? (Choose three.)


  1. The Watch tab of the Data Viewer can be used to create global variables.

  2. The Script Debugger can be used to globally disable script triggers in a file.

  3. The Current tab of the Data Viewer can be used to modify the value of a variable.

  4. The Script Debugger will be invoked when a script is run from a button, but not from a Custom Menu.

  5. The Current tab of the Data Viewer can be used to modify the value of a field with global storage while a script is paused in the Script Debugger.


Answer: A, B, C


QUESTION: 189

Which two types of fields will always be EXCLUDED from the search when a user performs a Quick Find? (Select two.)


  1. Merge fields

  2. Summary fields

  3. Unindexed fields

  4. Fields with global storage

  5. Fields to the right of the layout edge


Answer: B, D


QUESTION: 190

Which two are required for FileMaker Go 12 to have access to Externally Stored SQL (ESS) data in a database that is hosted from FileMaker Server 12? (Choose two.)


  1. ODBC drivers installed on the FileMaker Server

  2. ODBC drivers installed on the FileMaker Go 12 device


  3. DNS is configured correctly on the FileMaker Go 12 device

  4. Fmxdbc Extended Privilege is active for the account accessing the database

  5. Data Source Name (DSN) is configured correctly on the FileMaker Server 12


Answer: A, E


QUESTION: 191

Which three export formats are available using FileMaker Go 12? (Choose three.)


  1. XML

  2. HTML

  3. vCard

  4. dBase

  5. Excel Workbook (.xlsx)


Answer: B, D, E


QUESTION: 192

After FileMaker Go 12 attempts to resume a previously opened database, after being in the background, which option will require a username and password to be provided?


  1. The Guest account is being used

  2. An account is being used that does not have the fmrestorelogin extended privilege

  3. An account is being used that does not have the fmreauthenticate extended privilege

  4. A file has been returned to after the time limit specified in the fmreauthenticate extended privilege

  5. A file has been returned to before the time limit specified in the fmreauthenticate extended privilege

  6. An account name and password match the account name and password set in the File Options dialog in FileMaker Pro 12


Answer: D


QUESTION: 193

Which three options will allow a FileMaker Pro 12 database to be run using FileMaker Go 12. (Choose three)


  1. Transfer a database via iTunes

  2. Download the database from a web page in an uncompressed format


  3. Assign the Extended Privilege fmios to a database hosted from FileMaker Server 12

  4. Select the checkbox on FileMaker Server 12 to Allow distribution of FileMaker Go Solutions

  5. Connect to the database hosted remotely Connect to database, with the fmapp Extended Privilege, hosted from FileMaker Server 12


Answer: A, B, E


QUESTION: 194

A script is executed with the script step Allow User Abort Off. During the execution of the script, the user presses the Home button, suspending FileMaker Go 12. Assume the file is still available and the app has not been forced to quit. What will occur when the user attempts to return to FileMaker Go 12?


  1. The script will continue from where it left off.

  2. The script will execute again from its beginning.

  3. The script will have stopped and the file will need to be reopened.

  4. The script will have stopped and will be in the file at the point where the script was halted.


Answer: A


QUESTION: 195

Upon conversion from earlier versions of FileMaker Go to FileMaker Go 12, the conversion will make which two changes? (Choose two.)


  1. A database with the fmrestorelogin extended privilege will have this extended privilege removed.

  2. A database with the setting Auto-Restore Login will add the extended privilege fmreauthenticate(n), where n is obtained from fmrestorelogin.

  3. A database without the fmrestorelogin extended privilege, will have the extended privilege fmreauthenticate0 created and assigned to each privilege set.

  4. A database without the fmrestorelogin extended privilege, will have the extended privilege fmreauthenticate(n) added, where the (n) will have the value specified from the Auto-Restore Login setting.


Answer: A, C


QUESTION: 196


Which extended privilege is required to connect to a hosted database from a FileMaker Go 12 client?


  1. fmphp

  2. fmapp

  3. fmxml

  4. fmios

  5. fmiwp

  6. fmxdbc

  7. fmreauthenticate (n)


Answer: B


QUESTION: 197

A user is connected remotely to a FileMaker database with FileMaker Go 12, with an extended privilege of fmreauthenticate0. The user presses the Home button. After 10 seconds, the user multitasks back to the FileMaker Go 12 app. Which statement is true in this situation?


  1. The user will be prompted to select which database to open.

  2. The user will be prompted to supply a username and password.

  3. The user will be left disconnected from the database and be put at the file selection menu.

  4. The user will be prompted with "Some files were still open when you last quit. Do you want to continue where you left off in those files?".


Answer: B


QUESTION: 198

What statement is true when using the FMP protocol in FileMaker Go 12?


  1. Script names are case sensitive.

  2. Filenames containing spaces are not supported.

  3. Multiple local variables can be defined in the syntax.

  4. The .fmp12 extension is required when specifying the database name.


Answer: C

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about FM1-306

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Pass4sure Certification Exam Study Notes - idprod.esy.es
Real Questions and accurate answers for exam - playmagem.com.br
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - tractaricurteadearges.ro

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com