Real Exam Questions/Answers of HP2-T17

Killexams Updated HP2-T17

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

HP2-T17 - Servicing HP Proliant ML-DL-SL Servers - Dump Information

Vendor Name : HP
Exam Code : HP2-T17
Exam Name : Servicing HP Proliant ML-DL-SL Servers
Questions and Answers : 112 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : HP2-T17 Brain Dump
Get Full Version : Killexams HP2-T17 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of HP2-T17 collected by our team are reviewed and updated by our HP2-T17 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the HP2-T17 test to get their reviews about the HP2-T17 test, we collect HP2-T17 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real HP2-T17 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the HP2-T17 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about HP2-T17

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

HP2-T17 - Servicing HP Proliant ML-DL-SL Servers - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Observed maximum HP2-T17 Questions in real exam that I prepared.

Killexams gave me an excellent preparation tool. I used it for my HP2-T17 exam and got a maximum score. I love the way Killexams does their exam preparation. Basically, this is a dump, so you get questions that are used on the real HP2-T17 exams. But the testing engine and the practice exam format help you memorize it all very well, so you end up learning things, and will be able to draw upon this knowledge in the future. Very good quality, and the testing engine is very light and user friendly. I didnt come across any issues, so this is excellent value for money.

Where can I get knowledge of HP2-T17 exam?

My friends told me I could count on Killexams for HP2-T17 exam preparation, and this time I did. The brain dumps are very convenient to use, I love how they are set up. The question order helps you memorize things better. I passed with 89% marks.

No time to study books! Need something fast preparing.

Many thanks for your HP2-T17 dumps. I recognized most of the questions and you had all the simulations that I was asked. I got 97 percent score. After trying several books, I was quite disappointed not getting the right materials. I was looking for a guideline for exam HP2-T17 with simple language and well-organized content. Killexams Q&A fulfilled my need, as it explained the complex topics in the simplest way. In the real exam I got 97%, which was beyond my expectation. Thank you Killexams, for your great guide-line!

Where can I get knowledge of HP2-T17 exam?

The HP2-T17 exam is supposed to be a very diffcult exam to clear But I cleared it last week in my first attempt. The Killexams Q&As guided me well and I was well prepared. Advice to other students - dont take this exam lightly and study very well.

Its good to read books for HP2-T17 exam, but ensure your success with these Q&A.

If you want high quality HP2-T17 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that HP2-T17 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for HP2-T17 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

Where will I find material for HP2-T17 exam?

me passed this HP2-T17 exam with Killexams question set. i did not having much time to prepare, I purchased this HP2-T17 questions answers and exam simulator, and this was the best professional decision I ever made. I got through the exam easily, even though its not an easy one. Yet this included all recent questions, and I got many of them on the HP2-T17 exam, and was able to figure out the rest, based on my experience. I guess it was as close to a no-brainer as an IT exam can get. So yes, Killexams is just as good as they say it is.

Where can I get help to pass HP2-T17 exam?

You want to ace your online HP2-T17 tests? I have a best and easy way of this and that is Killexams and its HP2-T17 test examples papers which are a real picture of final test of HP2-T17 exam tests. My percentage in final test is 95%. Killexams is a product for those who always want to move on in their life and want to do something extra ordinary. HP2-T17 trial test has the ability to enhance your confidence level.

Party is over! Time to study and pass the exam.

This is fantastic, I passed my HP2-T17 exam last week, and one exam earlier this month! As many people point out here, these brain dumps are a great way to learn, either for the exam, or just for your knowledge! On my exams, I had lots of questions, good thing I knew all the answers!!

Passing the HP2-T17 exam is not enough, having that knowledge is required.

When my HP2-T17 exam was right ahead of me, I had no time left and I was freaking out. I was cursing myself for wasting so much time earlier on useless material but I had to do something and therefore I could only think of one thing that could save me. Google told that, the thing was Killexams. I knew that it had everything that a candidate would require for HP2-T17 exam of HP2-T17 and that helped me in achieving good scores in the HP2-T17 exam.

So easy questions in HP2-T17 exam! I was already enough prepared.

Your questions square measure appallingly the same as real one. Passed the HP2-T17 tests the inverse day. Id have not done it while not your test homework materials. Various months agene I fizzling that test the essential time I took it. Killexams Q&A and Exam Simulator are a decent thing for me. I finished the test frightfully just this point.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating HP2-T17 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

A2010-573 | M2065-659 | HP0-830 | 000-M198 | 000-252 | 010-002 | 1Z0-526 | 000-009 | 00M-605 | JN0-562 | A2010-574 | HP0-085 | CTFA | TM1-101 | 70-561-VB | GD0-100 | C2140-646 | AP0-001 | HP0-553 | 000-349 | 102-400 | 70-410 | E20-065 | BCP-520 | JK0-023 | HPE2-E64 | HP2-E40 | HP2-E51 | NS0-511 | GE0-803 | MOFF-EN | HP0-242 | 000-M78 | C2040-405 | HP0-003 | HP2-H15 | E20-805 | LOT-924 | PGCES-02 | 70-462 | 510-026 | 9A0-042 | C2090-461 | 9L0-504 | HP0-Y36 | C2090-541 | 000-858 | 1Z0-590 | 000-297 | HP0-065 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Fujitsu | QlikView | APICS | Financial | Sair | Military | Legato | SCP | Exin | PEOPLECERT | Esri | NI | IIBA | XML-Master | Aruba | SPSS | Zend | Alfresco | Hortonworks | Lotus | PTCB | NetworkAppliance | DMI | PostgreSQL-CE | TruSecure | See-Beyond | ASTQB | The-Open-Group | CIPS | Quality-Assurance | Palo-Alto | Pegasystems | GRE | Foundry | ADOBE | Social-Work-Board | Citrix | IEEE | ACI | Teradata | Healthcare | LPI | Cognos | ICDL | Riverbed | QAI | SASInstitute | Trend | APC | AIIM |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

HP2-T17 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

HP2-T17

QUESTION: 100

From where can you access the Survey Utility?


  1. C:\HP\Survey

  2. ACU

  3. RBSU

  4. HP Insight Diagnostics


Answer: D


QUESTION: 101

When evaluating the memory subsystem, the Pages/Sec counter is higher than what is acceptable. What should you do to rectify this situation?


  1. Use anonlinespare memory.

  2. Use memory RAID.

  3. Use disk drives with a faster transfer rate to keep up with memory.

  4. Add more memory.


Answer: D


QUESTION: 102

What is a useful counter in the Processor category of Microsoft's Performance Monitor for evaluating the processor subsystem?


  1. %TemperatureChange

  2. %Memory read to write ratio

  3. % Interrupt Time

  4. %CacheCounters


Answer: C


QUESTION: 103

What do beep codes for boot process failures indicate? (Select two.)


  1. ROM programmed incorrectly

  2. hotsparediskthat isnot present

  3. NIC Teaming failure

  4. video resolutionset too high

  5. mixed processor speeds detected


Answer: A,E


QUESTION: 104

A server shuts down after having been up for a short period of time. What is a possible cause of this problem?


  1. The system ROM is outdated.

  2. Heat sink is not properly installed.

  3. No video monitorisinstalled.

  4. The AC cord on a redundant power supply is loose or unplugged.


Answer: B


QUESTION: 105

Howisthe Version Control Repository Manager (VCRM)databaseupdated?(Select two.)


  1. by manually downloadingthe software from the Microsoft website into the repository

  2. by using the "Upload to VCRM" feature oftheSmartStart CD

  3. by manually updating itfromtheManagement DVD

  4. by using the automatic update feature of the VCR

  5. by using the"Repository Auto Update" feature inHPSIM


Answer: B,D


QUESTION: 106

Which account can you use by default to log in the HP SMH on a server running Windows 2003 with a PSP 7.20 or later?


  1. the user you created during the installation of the HP SMH

  2. all accounts within the domain belonging to the management group

  3. all accounts belonging to the local administrator'sgroup

  4. only the user"Administrator"belonging to theadministrator'sgroup


Answer: C


QUESTION: 107

What provides easy identification of virtual machines or host servers reaching high CPU utilization?


  1. HP Insight Power Manager software (IPM)

  2. HP Insight Vulnerability and Patch Managermodule (VPM)

  3. HP Insight Virtual Machine Manager software (VMM)

  4. HP Insight Performance Manager module (PMP)


Answer: C


QUESTION: 108

Both your primary and backup ROM of a ProLiant DL360 G6 has been corrupted. What is the best way to get the ProLiant back online?


  1. Apply the system ROM recovery procedure.

  2. Replace thesystem boardand update theBIOS.

  3. Reboot theProLiant.It will switch to the backupROMand update theBIOS.

  4. Use the recovery console to update the primary and the backupROM.


Answer: A


QUESTION: 109

The setup of a ProLiant DL180 G6 with the SmartStart CD failed. What could be a possible reason for this?


  1. SmartStart does not support the 100Series ProLiant servers. Server Startup must be used instead.

  2. TheiLO 2 "Protect OS" feature is turned on.

  3. Smart ArrayController is not initialized properly. Pressing F8 at POST could fix this problem.

  4. The BIOS "Protect OS" feature is turned on.

Answer: A


QUESTION: 110

What should you do first beforeupgradinga ProLiant to newer and faster CPUs?


  1. Install fasterDIMMs.

  2. Install more memory.

  3. Run the RBSU and do a system erase.

  4. Update the BIOS to the latest level.

  5. Start RBSU,go to the advanced menu,and fill in the new type of CPUs in the CPU menu.


Answer: D


QUESTION: 111

Which hardware types does HP Pre-failure Warranty cover? (Select two.)


  1. HostBusAdapters

  2. CD/DVD drives

  3. processors

  4. SCSI drives

  5. server backplanes


Answer: C,D


QUESTION: 112 DRAG DROP


Answer: Pending. Please Send your suggestions to support@


Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about HP2-T17

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Killexams Exam Study Notes | study guides - st.edu.ge
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - addscrave.net
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com