Real Exam Questions/Answers of MB6-886

Killexams Updated MB6-886

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

MB6-886 - Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production and Logistics - Dump Information

Vendor Name : Microsoft
Exam Code : MB6-886
Exam Name : Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production and Logistics
Questions and Answers : 260 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : MB6-886 Brain Dump
Get Full Version : Killexams MB6-886 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of MB6-886 collected by our team are reviewed and updated by our MB6-886 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the MB6-886 test to get their reviews about the MB6-886 test, we collect MB6-886 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real MB6-886 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the MB6-886 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about MB6-886

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

MB6-886 - Microsoft Dynamics AX 2012 Process Manufacturing Production and Logistics - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

I found a very good source of MB6-886 material.

Preparing for MB6-886 books can be a tricky job and nine out of ten chances are that you will fail if you do it without any appropriate guidance. Thats where best MB6-886 book comes in! It provides you with efficient and groovy information that not only enhances your preparation but also gives you a clear cut chance of passing your MB6-886 download and getting into any university without any despair. I prepared through this terrific program and I scored 42 marks out of 50. I can assure you that it will never let you down!

Very easy to get certified in MB6-886 exam with these Q&A.

Killexams is a great site for MB6-886 certification material. When I found you on the internet, I practically joyed in excitement because it was exactly what I was looking for. I was looking for some authentic and less costly help online because I didnt have the time to go through bunch of books. I found enough study question here that proved to be very beneficial. I was able to score well in my MB6-886 test and Im obliged.

Where can I get help to pass MB6-886 exam?

I passed both the MB6-886 first try itself with 80% and 73% resp. Thanks a lot for your help. The question bank really helped. I am thankful to Killexams for helping a lot with so many papers with solutions to work on if not understood. They were extremely useful. Thankyou.

What is easiest way to pass MB6-886 exam?

It was really very helpful. Your accurate question bank helped me clear MB6-886 in first attempt with 78.75% marks. My score was 90% but due to negative marking it came to 78.75%. Great job Killexams team..May you achieve all the success. Thank you.

Feeling difficulty in passing MB6-886 exam? you got to be kidding!

I passed MB6-886 certification with 91 percent marks. Your brain dumps are very similar to actual exam. Thanks for your great help. I will continue to use your dumps for my next certifications. When i was hopeless that i cant become an IT certified; my friend told me about you; I tried your online Training Tools for my MB6-886 exam and was able to get a 91 result in Exam. I own thanks to Killexams.

Very comprehensive and authentic Q&A of MB6-886 exam.

It clarified the subjects in a rearranged manner. In the true exam, I scored a 81% without much hardship, finishing the MB6-886 exam in 75 minutes I additionally read a great deal of fascinating books and it served to pass well. My achievement in the exam was the commitment of the Killexams dumps. I could without much of a stretch finish its decently arranged substance inside 2 week time. Much obliged to you.

You know the best and fastest way to pass MB6-886 exam? I got it.

In order to study and prepare for my MB6-886 test, I used Killexams QA and exam simulator. All thanks to this incredibly astounding Killexams. Thank you for assisting me in clearing my MB6-886 test.

How many questions are asked in MB6-886 exam?

Thanks to Killexams team who provides very valuable practice question bank with explanations. I have cleared MB6-886 exam with 73.5% score. Thank U very much for your services. I have subcribed to various question banks of Killexams like MB6-886. The question banks were very helpful for me to clear these exams. Your mock exams helped a lot in clearing my MB6-886 exam with 73.5%. To the point, precise and nicely explained solutions. Keep up the good work.

Save your time and money, take these MB6-886 Q&A and prepare the exam.

Some Great News is that I passed MB6-886 test yesterday... I thank Entire Killexams Team. I really appreciate the Great Work that you All do... Your training material is excellent. Keep doing good work. I will definitely use your product for my next exam. Regards, Emma from New York

Afraid of failing MB6-886 exam!

Hi! I am julia from spain. Want to pass the MB6-886 exam. But. My English is very poor. The language is simple and lines are short . No problem in mugging. It helped me wrap up the preparation in 3 weeks and I passed wilh 88% marks. Not able to crack the books. Long lines and hard words make me sleepy. Needed an easy guide badly and finally found one with the Killexams brain dumps. I got all question and answer . Great, Killexams! You made my day.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating MB6-886 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

250-501 | 70-541-VB | 000-550 | 000-M48 | C9560-654 | RDCR08201 | 250-406 | HP0-176 | JN0-330 | 000-039 | AND-401 | HP2-B62 | 000-703 | 000-M80 | P2070-092 | 00M-664 | LOT-918 | PW0-270 | HP0-787 | 9A0-090 | 3X0-204 | HP0-T21 | HP0-763 | Property-and-Casualty | HP2-B90 | 1Z0-448 | PEGACSA | 000-N31 | FCNSA.v5 | 646-276 | PW0-104 | 000-991 | S90-18A | A00-250 | CLSSGB | 200-500 | HP0-M28 | 1Z0-418 | NS0-157 | 000-385 | 310-301 | HP0-J46 | 3301-1 | 000-875 | HP2-B90 | 000-978 | CPCM | 000-778 | HP2-H08 | 156-315-75 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

IRS | HR | Exin | LSI | HIPAA | Cloudera | PARCC | RSA | AIIM | Vmware | NVIDIA | QAI | Foundry | Veeam | iSQI | Citrix | Lotus | IISFA | Google | ISEB | TruSecure | ISM | Fortinet | Financial | ACT | ASQ | OMG | ISACA | Liferay | Siemens | Huawei | BEA | American-College | RES | Novell | PTCB | Symantec | Dassault | BlackBerry | Polycom | XML-Master | CPP-Institute | EMC | IQN | Quality-Assurance | SCO | H3C | Autodesk | Genesys | mySQL |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

MB6-886 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

MB6-886


Answer: C


QUESTION: 193

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You have been instructed to create a commodity pricing template. You are preparing to define how current account line codes are mapped to all customers, customers that belong to a specified pricing group, or a specific customer. What form should you open?


  1. The Formula line form.

  2. The Commodity pricing template line grouping form.

  3. The New document file form.

  4. The Released products list page form.


Answer: B


QUESTION: 194

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are instructed to add an approved vendor to an item. What actions could you take to achieve your goal? (Choose all that apply.)


  1. You could access the Released product details form.

  2. You could access the Vendors form.

  3. You could access the Released products list page form.

  4. You could access the Vendor batch details form.


Answer: A, C


QUESTION: 195

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You want to view approved vendors with end dates up to and including a specified date. You have accessed the Approved vendor list expiration form. What field should be configured to view this information?


  1. You should consider configure the Expiration field.

  2. You should consider configure the Effective field.

  3. You should consider configure the Include never expired field.

  4. You should consider configure the As of field.


Answer: D


QUESTION: 196

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are required to manage the base data for formula products. Which of the following is the form you should access?


  1. The Unattached documents form.

  2. The Released products form.

  3. The Document management parameters form.

  4. The Consolidated batch orders form.


Answer: B


QUESTION: 197

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are setting check methods for approved ABC.com vendors. You are required to make use of a method that requires you to choose an approved vendor to continue with a transaction, after being presented with an error message. Which of the following actions should you take?


  1. You should consider making use of the Warning only check method.

  2. You should consider making use of the Not allowed check method.

  3. You should consider making use of the Random check method.

  4. You should consider making use of the General check method.


Answer: B


QUESTION: 198

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are setting check methods for approved ABC.com vendors. You are required to make use of a method that


presents a message, but allows the transaction to continue. Which of the following actions should you take?


  1. You should consider making use of the Warning only check method.

  2. You should consider making use of the Not allowed check method.

  3. You should consider making use of the Random check method.

  4. You should consider making use of the No check method.


Answer: A


QUESTION: 199

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You have been instructed to create a rebate that applies the figure in the Value field on the total invoiced amount. What is the action you should take?


  1. You should consider configuring the use of the Percentage amount type.

  2. You should consider configuring the use of the General amount type.

  3. You should consider configuring the use of the Amount per invoice amount type.

  4. You should consider configuring the use of the Random amount type.


Answer: A


QUESTION: 200

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are in the process of configuring rebates for a specific customer. You have been instructed to make use of a rebate group that is only used for reporting. What rebate group should you use?


  1. You should consider making use of the Freight rebate group.

  2. You should consider making use of the TMA rebate group.

  3. You should consider making use of the Random rebate group.

  4. You should consider making use of the General rebate group.


Answer: A


QUESTION: 201


You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are in the process of configuring rebates for a specific client. You have been instructed to make use of a rebate group that is normally passed to the customer by way of a credit note.

What rebate group should you use?


  1. You should consider making use of the Rebate rebate group.

  2. You should consider making use of the TMA rebate group.

  3. You should consider making use of the Random rebate group.

  4. You should consider making use of the General rebate group.


Answer: B


QUESTION: 202

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You have been instructed to set up rebate agreements to define the conditions that a customer’s order must meet to qualify for rebates. You want to define the type of rebate to apply. Which of the following actions should you take?


  1. You should consider configuring the Unit and unit type settings.

  2. You should consider configuring the Unit of measure rebate settings.

  3. You should consider configuring the Effective date range settings.

  4. You should consider configuring the Rebate program to apply settings.


Answer: D


QUESTION: 203

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You have received instructions to set up a catch weight item. You need to adhere to the setup recommendations for this procedure. Which of the following describes valid setup recommendations for this procedure? (Choose two.)


  1. The conversion between the inventory unit and catch weight unit should be set up as an inter- class conversion.

  2. The conversion between the inventory unit and catch weight unit should be set up as an intra- class conversion.

  3. If the item has current inventory transactions, it can still be set up as catch weight.


  4. If the item has current inventory transactions, it cannot be set up as catch weight.


Answer: A, D


QUESTION: 204

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are preparing to reserve inventory quantities for a specific item. Which of the following is TRUE with regards to reserving inventory quantities? (Choose all that apply.)


  1. You cannot mark items that have been or will be delivered to specific orders.

  2. You can use this procedure to make sure that certain customers or orders get delivery of the first-available items.

  3. You cannot mark items that are produced for and adjusted to specific orders.

  4. You can use this procedure to make sure that customers get available items in the same order in which they place their orders.


Answer: B, D


QUESTION: 205

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are viewing co-product formula lines for a batch order via the Co/By products form. What is a valid Burden setting for co-products?


  1. None.

  2. Percent.

  3. Per series.

  4. Per quantity.


Answer: A


QUESTION: 206

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You have been asked to view information for a specific bulk order as it affects other modules. You have accessed the Consolidated batch orders form. What action should you take NEXT?


  1. You should consider accessing the General tab.

  2. You should consider accessing the Setup tab.

  3. You should consider accessing the References tab.

  4. You should consider accessing the Update tab.


Answer: C


QUESTION: 207

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You want to make use of a feature that allows batch orders for a packed product to be consolidated with similar packed products and a parent bulk product. Which of the following actions should you take?


  1. You should consider making use of by-products.

  2. You should consider making use of Commodity pricing.

  3. You should consider making use of Catch weight products.

  4. You should consider making use of Containerized packaging.


Answer: D


QUESTION: 208

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are running a training exercise for ABC.com’s Microsoft Dynamics AX 2012 users. You are currently discussing catch weight (CW) items. Which of the following suitably describes what a catch weight (CW) item is?


  1. It is the system of weights and measurements maintained by the National Bureau of Standards in the United States.

  2. It is a listed product that forms part of an inventory process.

  3. It is the actual or nominal weight of a sales or inventory item.

  4. It is a listed product that forms part of a sales process.


Answer: C


QUESTION: 209


You are employed as a Product compliance administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. A ABC.com user has set the Expiry advice interval in sales product compliance parameter. Which of the following describes the reason for the user doing this?


  1. To notify you that a product safety data sheet is within its expiry advice period during the entry of a purchase order line.

  2. To notify you that a product safety data sheet is within its expiry advice period during the entry of a sales order line.

  3. To notify you that an expired product safety data sheet has been discovered during the entry of a sales order line.

  4. To notify you that an expired product safety data sheet has been discovered during the entry of a purchase order line.


Answer: B


QUESTION: 210

You are employed as an administrator at ABC.com. ABC.com makes use of Microsoft Dynamics AX 2012 in their production environment. You are running a training exercise for ABC.com’s Microsoft Dynamics AX 2012 users. You are currently discussing catch weight (CW) products. Which of the following is TRUE with regards to catch weight (CW) products? (Choose all that apply.)


  1. Catch weight products originate at the enterprise level.

  2. Catch weight products originate at the organization level.

  3. Catch weight products originate at the customer level.

  4. Catch weight products originate at the item level.


Answer: A

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about MB6-886

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Exam Study Notes - maipu.gob.ar
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Pass you exam at first attempt with Pass4sure Questions and Answers - alessaconsulting.com
Killexams Study Guides and Exam Simulator - www.simepe.com.br
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com