Real Exam Questions/Answers of N10-005

Killexams Updated N10-005

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

N10-005 - CompTIA Network + Certification - Dump Information

Vendor Name : CompTIA
Exam Code : N10-005
Exam Name : CompTIA Network + Certification
Questions and Answers : 1069 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : N10-005 Brain Dump
Get Full Version : Killexams N10-005 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of N10-005 collected by our team are reviewed and updated by our N10-005 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the N10-005 test to get their reviews about the N10-005 test, we collect N10-005 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real N10-005 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the N10-005 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about N10-005

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

N10-005 - CompTIA Network + Certification - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

How many days required for N10-005 preparation?

After trying several books, I was quite disappointed not getting the right materials. I was looking for a guideline for exam N10-005 with simple language and well-organized content. Killexams Q&A fulfilled my need, as it explained the complex topics in the simplest way. In the real exam I got 89%, which was beyond my expectation. Thank you Killexams, for your great guide-line!

Where can I download N10-005 dumps?

Killexams is the best IT exam preparation I ever came across: I passed this N10-005 exam easily. Not only are the questions real, but they are structured the way N10-005 does it, so its very easy to remember the answer when the questions come up during the exam. Not all of them are 100% identical, but many are. The rest is just very similar, so if you study the Killexams materials well, youll have no trouble sorting it out. Its very cool and useful to IT professionals like myself.

N10-005 exam is no more difficult with these QAs.

I would really recommend Killexams to everyone who is giving N10-005 exam as this not just helps to brush up the concepts in the workbook but also gives a great idea about the pattern of questions. Great help ..for the N10-005 exam. Thanks a lot Killexams team !

What is needed to pass N10-005 exam?

The inquiries are legitimate. Basically indistinguishable to the N10-005 exam which I passed in just 30 minutes of the time. If not indistinguishable, a great deal of stuff is very much alike, so you can overcome it provided for you had invested enough planning energy. I was a bit wary; however Killexams Q&A and Exam Simulator has turned out to be a solid hotspot for exam readiness illumination. Profoundly proposed. thanks so much.

Very Tough N10-005 exam questions asked in the exam.

I cleared N10-005 exam with high marks. Every time I had registered with Killexams which helped me to score more marks. Its great to have help of Killexams question bank for such type of exams. Thanks to all.

Is there a way to pass N10-005 exam at first attempt?

We all know that clearing the N10-005 test is a big deal. I got my N10-005 test cleared that I was so content just due to Killexams that gave me 87% marks.

Use authentic N10-005 dumps. Brain Dump quality and reputation does matter.

As I am into the IT field, the N10-005 exam, was important for me to appear, but time restraints made it daunting for me to prepare well. The easy to memorize answers made it much easier to prepare. It worked like a complete reference guide and I was amazed with the result. I referred to the Killexams Study guide with 2 weeks to go for the exam. I managed to complete all the questions well under stipulated time.

What are core objectives of N10-005 exam?

The inquiries are legitimate. Basically indistinguishable to the N10-005 exam which I passed in just 30 minutes of the time. If not indistinguishable, a great deal of stuff is very much alike, so you can overcome it provided for you had invested enough planning energy. I was a bit wary; however Killexams Q&A and Exam Simulator has turned out to be a solid hotspot for exam readiness illumination. Profoundly proposed. thanks so much.

No cheaper source of N10-005 Q&A found yet.

Never ever thought of passing the N10-005 exam answering all questions correctly. Hats off to you Killexams. I wouldnt have achieved this success without the help of your question and answer. It helped me grasp the concepts and I could answer even the unknown questions. It is the genuine customized material which met my necessity during preparation. Found 90 percent questions common to the guide and answered them quickly to save time for the unknown questions and it worked. Thank you Killexams.

How much salary for N10-005 certified?

Extremely helpful. It helped me pass N10-005 , especially the exam simulator. Im glad I was prepared for these tricks. Thanks Killexams.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating N10-005 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

1Z0-593 | 9L0-402 | S10-300 | 925-201b | 000-864 | C2040-988 | C_TBW45_70 | 000-050 | C2140-839 | 1Z0-060 | 7303-1 | 000-171 | HP0-081 | 050-663 | HH0-580 | 920-245 | HP0-Y15 | 250-403 | HP0-803 | 925-201b | 920-806 | JN0-531 | 920-336 | 000-664 | GSSP-Java | LOT-913 | E20-598 | HP0-D03 | 650-177 | 250-316 | 6007 | E20-805 | ACMP | HD0-100 | BH0-010 | 000-220 | 920-335 | MB2-708 | BH0-013 | NS0-920 | ST0-030 | 000-M79 | HP2-N47 | HP2-E40 | HP0-M38 | HP2-T26 | HP0-P14 | 3X0-204 | RCDD | C_TB1200_07 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

IIBA | CIW | EMC | American-College | College-Board | HR | McAfee | NI | RSA | Liferay | HP | CompTIA | PTCB | Teacher-Certification | Citrix | Legato | iSQI | Esri | Siemens | HRCI | Zend | XML-Master | Cognos | P&C | Alfresco | LSAT | Banking | ECDL | F5-Networks | Prince2 | ARM | ISACA | mySQL | HDI | IFPUG | GIAC | SCO | See-Beyond | Cloudera | GAQM | BlackBerry | DMI | ICDL | AppSense | Veritas | Brocade | Palo-Alto | ECCouncil | IBQH | PRMIA |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

N10-005 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

N10-005


QUESTION: 289

The network administrator has been tasked to create a network segment where resources can be placed for public web access. Which of the following should be implemented?


  1. DMZ

  2. Honeynet

  3. PAT

  4. Port security


Answer: A


Explanation:

In computer security, a DMZ is a physical or logical subnetwork that contains and exposes an organization's external-facing services to a larger and untrusted network, usually the Internet.


QUESTION: 290

Which of the following uses port 23 by default?


  1. TELNET

  2. IMAP

  3. FTP

  4. SNMP


Answer: A


Explanation:

Telnet is a network protocol used on the Internet or local area networks to provide a bidirectional interactive text-oriented communication facility using a virtual terminal connection. User data is interspersed in-band with Telnet control information in an 8-bit byte oriented data connection over the Transmission Control Protocol (TCP).


QUESTION: 291

Which of the following addresses is a class B private address?


A. 132.216.14.184

B. 152.119.25.213

C. 162.17.43.22

D. 172.23.226.34


Answer: D


QUESTION: 292

After a technician has identified the problem and its impact, which of the following steps should be performed NEXT?


  1. Implement preventative measures.

  2. Establish a plan of action to resolve the problem.

  3. Establish a theory of probable cause.

  4. Implement the solution or escalate as necessary.


Answer: C


Explanation:

By sorting out the probable causes and establishing a theorey on them he will come to know wheather it is right cause or not.


QUESTION: 293

A technician receives a work order that a user can no longer access any external websites. The user is the only one affected, but can still access websites by IP address. Which of the following is the MOST likely cause?


  1. The workstation has been removed from the domain and needs to be re-added in directory services.

  2. The workstation is configured to use the IPv4 protocol instead of IPv6.

  3. The workstation is configured with an incorrect IP address of the DNS server.

  4. The workstation’s DHCP IP address has expired and has assigned itself an APIPA address.


Answer: C


QUESTION: 294

Which of the following wireless standards uses a block encryption cipher rather than a stream cipher?

  1. WPA2-CCMP

  2. WPA

  3. WEP

  4. WPA2-TKIP


Answer: A


Explanation:

Counter Cipher Mode with Block Chaining Message Authentication Code Protocol or CCMP (CCM mode Protocol) is an encryption protocol designed for Wireless LAN products that implement the standards of the IEEE 802.11i amendment to the original IEEE 802.11 standard. CCMP is an enhanced data cryptographic encapsulation mechanism designed for data confidentiality and based upon the Counter Mode with CBC-MAC (CCM) of the AES standard. It was created to address the vulnerabilities presented by WEP, a dated, insecure protocol.


QUESTION: 295

Joe, a network technician, is troubleshooting in a wiring closet in 2011. The cabling to all the equipment does not match the documentation from 2007. Which of the following configuration management methods has been overlooked?


  1. Change management

  2. System logs

  3. Asset management

  4. Baselining


Answer: A


Explanation:

Change management is the request for to change any configuration which is documented.


QUESTION: 296

Which of the following would a technician do to monitor remote traffic through an access point?


  1. Enable an SNMP agent

  2. Enable network mapping

  3. Set monitoring SSID

  4. Select WPA2


Answer: A


Explanation:

Large networks with hundreds or thousands of nodes are difficult to manage without a large staff to monitor every computer. SNMP, which is widely used in local area networks (LANs), lets you monitor network nodes from a management host. You can monitor network devices such as servers, workstations, printers, routers, bridges, and hubs, as well as services such as Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) or Windows Internet Name Service (WINS).


QUESTION: 297

A network administrator tests a multimode fiber cable from end-to-end on a new link that is down and notices that the dB loss is -.09. Which of the following is the MOST likely cause?


  1. TXRX reversed

  2. dB loss too high

  3. dB loss too low

  4. Bad connectors


Answer: A


Explanation:

Some Ethernet switches support medium dependent interface crossover (MDIX),which allows a switch port to properly configure its leads as transmit (Tx) or receive (Rx) leads. You can interconnect such switches with a straight-through cable (as opposed to a crossover cable). However, if a network device does not support MDIX, it needs an appropriate cable (that is, a crossover cable ) to allow its Tx leads to connect to the Rx leads on a connected device, and vice versa. Therefore, care must be taken when selecting cable types interconnecting network components.


QUESTION: 298

A network administrator wants to perform a test to see if any systems are passing clear text through the network. Which of the following would be used?


  1. Social engineering

  2. Packet sniffing

  3. Rogue access point

  4. Man-in-the-middle


Answer: B


QUESTION: 299

A network technician recently replaced a managed switch in an enterprise network with a new managed switch. Users on the switch can communicate with each other but now cannot access other network segments. Which of the following is the MOST likely reason that the users are unable to access any network segments?


  1. The newly installed switch is defective and must be returned.

  2. The newly installed switch is using a different MAC address than the previous switch.

  3. The technician forgot to change the VTP mode on the new switch to server.

  4. The technician did not use the correct cable when trunking the new switch.


Answer: D


QUESTION: 300

A user is unable to open up websites on the Internet from a browser. The administrator determines that the workstation can ping its local gateway, but not the remote web server. At which of the following layers of the OSI model does the problem MOST likely exist?


  1. Data link

  2. Network

  3. Session

  4. Physical


Answer: B

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about N10-005

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Certification Training Questions and Answers - www.interactiveforum.com.mx
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com