Real Exam Questions/Answers of NS0-154

Killexams Updated NS0-154

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

NS0-154 - Data ONTAP 8.0 7-Mode Administrator - Dump Information

Vendor Name : NetworkAppliance
Exam Code : NS0-154
Exam Name : Data ONTAP 8.0 7-Mode Administrator
Questions and Answers : 150 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : NS0-154 Brain Dump
Get Full Version : Killexams NS0-154 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of NS0-154 collected by our team are reviewed and updated by our NS0-154 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the NS0-154 test to get their reviews about the NS0-154 test, we collect NS0-154 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real NS0-154 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the NS0-154 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about NS0-154

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

NS0-154 - Data ONTAP 8.0 7-Mode Administrator - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Prepare NS0-154 Questions and Answers otherwise Be prepared to fail.

Learning for the NS0-154 exam has been a tough going. With so many confusing topics to cover, Killexams induced the confidence for passing the exam by taking me through core questions on the subject. It paid off as I could pass the exam with a good pass percentage of 84%. A few of the questions came twisted, but the answers that matched from Killexams helped me mark the right answers.

How much salary for NS0-154 certified?

I wanted to have certification in Test NS0-154 and i get it with Killexams. Perfect pattern of latest modules facilitate me to attempt all the 38 questions within the given timeframe. I score more than 87. I must say that I could never ever have done it on my own what I was able to achieve with Killexams Q&A. Killexams Q&A provide the latest module of questions and cover the related topics. Thanks to Killexams Q&A.

Passing the NS0-154 exam is not enough, having that knowledge is required.

Recently I purchased your certification package and studied it thoroughly. Last week I passed the NS0-154 and obtained my certification. Killexams online testing engine was a great tool to prepare the exam. that enhanced my confidence and i easily passed the certification exam! Highly recommended!!!

WTF! questions were exactly the same in exam that I prepared!

If you want high quality NS0-154 dumps, then Killexams is the ultimate choice and your only solution. it provides amazing and excellent test dumps which I am saying with full confidence. I always thought that NS0-154 dumps are of no uses but Killexams proved me wrong as the dumps provided by them were of great use and helped me score high. If you are worrying for NS0-154 dumps as well, then you need not to worry and join Killexams.

New Syllabus NS0-154 Exam q and a are provided here.

me passed this NS0-154 exam with Killexams question set. i did not having much time to prepare, I purchased this NS0-154 questions answers and exam simulator, and this was the best professional decision I ever made. I got through the exam easily, even though its not an easy one. Yet this included all recent questions, and I got many of them on the NS0-154 exam, and was able to figure out the rest, based on my experience. I guess it was as close to a no-brainer as an IT exam can get. So yes, Killexams is just as good as they say it is.

Need to-the-point knowledge of NS0-154 topics!

It is great experience for the NS0-154 exam. With not much stuff available online, Im happy I got Killexams. The questions/answers are just great. With Killexams, the exam was very easy, fantastic.

How many questions are asked in NS0-154 exam?

Never suspected that the themes that I had dependably fled from would be such a great amount of enjoyable to study; its simple and short method for getting to the focuses made my planning part less demanding and help me in getting 89% marks. All because of Killexams dumps, I never thought I would pass my exam yet I did finish decisively. I was going to surrender exam NS0-154 on the grounds that I wasnt positive about whether I would pass or not. With simply a week staying I chose to switch to Dumps for my exam planning.

New Syllabus NS0-154 Exam q and a are provided here.

You want to ace your online NS0-154 tests? I have a best and easy way of this and that is Killexams and its NS0-154 test examples papers which are a real picture of final test of NS0-154 exam tests. My percentage in final test is 95%. Killexams is a product for those who always want to move on in their life and want to do something extra ordinary. NS0-154 trial test has the ability to enhance your confidence level.

What do you mean by NS0-154 exam?

me passed this NS0-154 exam with Killexams question set. i did not having much time to prepare, I purchased this NS0-154 questions answers and exam simulator, and this was the best professional decision I ever made. I got through the exam easily, even though its not an easy one. Yet this included all recent questions, and I got many of them on the NS0-154 exam, and was able to figure out the rest, based on my experience. I guess it was as close to a no-brainer as an IT exam can get. So yes, Killexams is just as good as they say it is.

No questions was asked that was not in my Q&A guide.

The answers are explained briefly in simple language and still make quite an impact thats easy to understand and follow. I took the help of Killexams Q&A and passed my NS0-154 exam with a healthy score of 69. Thanks to Killexams Q&A. I would like to suggest in favor of Killexams Q&A for the preparation of NS0-154 exam

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating NS0-154 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

A2090-552 | HP0-Y46 | 4A0-102 | HP2-B95 | 9L0-511 | 000-544 | C9020-971 | A2030-283 | 000-443 | HC-621 | 1Z0-531 | BH0-012 | 1Z0-898 | HP2-K14 | HP2-K16 | 000-M95 | HP0-P17 | 9A0-034 | A2180-529 | P2170-015 | 000-774 | HP0-Y24 | 920-105 | 132-S-712.2 | MOS-W3C | 000-854 | 190-735 | HP2-N28 | F50-506 | 000-850 | 000-884 | C4040-227 | HP0-S29 | 000-141 | C9560-654 | 000-048 | C2090-423 | HP0-784 | E20-825 | 70-686 | COG-122 | 9L0-614 | C2080-474 | 000-382 | 920-534 | 920-534 | 310-232 | C90-03A | 70-687 | 3M0-300 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Apple | Enterasys | ISC2 | BlueCoat | SAT | Foundry | AIIM | Autodesk | ECCouncil | Lotus | DMI | Cognos | Social-Work-Board | CheckPoint | SUSE | ISACA | Nokia | LSI | Avaya | LPI | Network-General | BICSI | ACFE | Pegasystems | VCE | SCP | CWNP | Palo-Alto | RACC | Microsoft | IQN | Esri | ADOBE | Novell | ACT | Dassault | Informatica | Axis | Sun | Teacher-Certification | Tibco | Genesys | Polycom | ACSM | IBQH | CIPS | CompTIA | IISFA | PRMIA | ExtremeNetworks |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

NS0-154 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

NS0-154


Answer: B


QUESTION: 137

NetApp recommends that Fibre Channel switches that have both disk and tape connected

to them should have separate zones created for each


  1. True

  2. False


Answer: A


QUESTION: 138

Which set of commands should be used for troubleshooting Ethernet connectivity problems from the storage system console?


  1. ifstat, netdiag

  2. perfstat. tracert

  3. sysconfig - cr. sysstat

  4. dish shm_stats. sysstat


Answer: A


QUESTION: 139

In a fabric-attached MetroCluster a "site failure" is described as a


  1. failure of the Inter-Switch-Links (ISL)

  2. failure of the interconnect cable

  3. complete failure of the primary controller and disk shelves

  4. malfunction of the Fibre Channel adapter on the cluster node


Answer: C


QUESTION: 140

These are three methods of creating a LUN:

*lun create

*lun map

*lun setup


  1. True

  2. False


Answer: B


QUESTION: 141 35


Which command shares out the directory /vol/vol2/home using the share name "netapp'"?


  1. cifs shares -add /vol/vol2 netapp

  2. cifs shares -add /vol/vol2/home/netapp

  3. cifs shares -add netapp vol/vol2

  4. cifs shares -add netapp /vol/vol2/home


Answer: B


QUESTION: 142

To automatically export volumes and directories on storage system reboot, include them in the /etc/exports file.


  1. True

  2. False


Answer: A


QUESTION: 143

With 64-bit aggregates, the number of FlexVols that can be created on a storage controller is


  1. 500

  2. 1000

C.6400 D. 64000


Answer: A


QUESTION: 144

Five minutes ago. you performed a single file SnapRestore on a arge NFS file 40% of your NFS users are now containing about getting "stale file handles" for the file. Which is the

most likely cause of this problem and the best procedure to correct it?


  1. These users are cn a different subnet from the others Start troubleshooting by checking their subnet.

  2. After a single file SnapRestore NFS users have to reboot their systems Have them reboo: their systems

  3. NFS users who try to access a reverted file without first reopening it might get a "stale file handle" error message. Have the users try to reopen the file and see if the problem is resolved.

  4. This might be due to an NFS storage system and client version mismatch. Check to see that these users have the same version of the NFS client that existed at the time the

snapshot was.


Answer: C


QUESTION: 145

Which two cp types would indicate a busy storage system? (Choose two.)


  1. cp_from_busy

  2. cp_from_ cp

  3. cp_from_log_full

  4. cp_from_ timer


Answer: B,C


QUESTION: 146

After issuing the aggr split aggrO/plexO aggrNew command


  1. there is a new plex called aggrNew

  2. there are two new plexes. plexO and plexNew

  3. there is a new mirrored aggregate called aggrNew

  4. there are two unmirrored aggregates, aggrO and aggrNew

  5. flexible volumes are evenly split between aggrO and aggrNew


Answer: B


QUESTION: 147

An iSCSI_ is established when the host initiator logs into the iSCSI target. Within a

you can have one or more .


  1. connection connection sessions

  2. connection session connections

  3. session connection sessions

  4. session, session, connections


Answer: B


QUESTION: 148

Which are three characteristics of an iSCSI or FCP SAN implementation? (Choose three.)


  1. a LUN can be converted into a VLD.

  2. LUNS can be accessed using the FCP protocol.

  3. LUNs can be accessed using the iSCSI protocol.

  4. Block services are associated with an iSCSI or FCP SAN environment.


Answer: B,C,D


QUESTION: 149

Which two statements apply to an entry in the /etc/exports file regarding exporting directories/qtrees and volumes'? (Choose two.)


  1. Each volume must be exported separately.

  2. Exports are accessible only to hosts with names

  3. user names used in an export must be resolvable

  4. Exports can access multiple paths on the same volume.


Answer: A,D


QUESTION: 150

To collect per client NFS statistics on a storage system the option nfs.per_client_stats

enable must be set on


  1. True

  2. False


Answer: A

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about NS0-154

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Get Great Success with Pass4sure Exam Questions/Answers - alchemiawellness.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jorgefrazao.esy.es
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers and Study Notes - www.makkesoft.com
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides | QA - www.makkesoft.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com