Real Exam Questions/Answers of PW0-071

Killexams Updated PW0-071

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

PW0-071 - Certified Wireless Technology Specialist - Sales (CWTS) - Dump Information

Vendor Name : CWNP
Exam Code : PW0-071
Exam Name : Certified Wireless Technology Specialist - Sales (CWTS)
Questions and Answers : 70 Q & A
Updated On : March 23, 2017
PDF Download Mirror : PW0-071 Brain Dump
Get Full Version : Killexams PW0-071 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of PW0-071 collected by our team are reviewed and updated by our PW0-071 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the PW0-071 test to get their reviews about the PW0-071 test, we collect PW0-071 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real PW0-071 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the PW0-071 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about PW0-071

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

PW0-071 - Certified Wireless Technology Specialist - Sales (CWTS) - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Great opportunity to get certified PW0-071 exam.

After trying several books, I was quite disappointed not getting the right materials. I was looking for a guideline for exam PW0-071 with simple language and well-organized content. Killexams Q&A fulfilled my need, as it explained the complex topics in the simplest way. In the real exam I got 89%, which was beyond my expectation. Thank you Killexams, for your great guide-line!

Very easy to get certified in PW0-071 exam with these Q&A.

Knowing very well about my time constraint, started searching for an easy way out before the PW0-071 exam. After a long searh, found the question and answers by Killexams which really made my day. Presenting all probable questions with their short and pointed answers helped grasp topics in a short time and felt happy to secure good marks in the exam. The materials are also easy to memorise. I am impressed and satiated with my results.

Save your time and money, take these PW0-071 Q&A and prepare the exam.

It ended up being a frail branch of knowledge to plan. I required a book which could state question and answer and I simply allude it. Killexams Questions & Answers are singularly in charge of every last one of credits. Much obliged Killexams for giving positive conclusion. I had endeavored the exam PW0-071 exam for three years continuously however couldnt make it to passing score. I understood my hole in understanding the subject of making a session room.

I found everything needed to pass PW0-071 exam.

HI, I had enroll for PW0-071. Though I had read all chapters in depth, but your question bank provided enough practise. I cleared this exam with 99 % yesterday, Thanks a lot for to the point question bank. Even my doubts were clarified in minimum time. I wish to use your service in future as well. You guys are doing a great job. Thanks and Regards.

PW0-071 exam is no more difficult with these QAs.

It was really very helpful. Your accurate question bank helped me clear PW0-071 in first attempt with 78.75% marks. My score was 90% but due to negative marking it came to 78.75%. Great job Killexams team..May you achieve all the success. Thank you.

How much salary for PW0-071 certified?

I am PW0-071 certified now, thanks to this Killexams website. They have a great collection of brain dumps and exam preparation resources, I also used them for my PW0-071 certification last year, and this time their sftuff is just as good. The questions are authentic, and the testing engine works fine. No problems detected. I just ordered it, practiced for a week or so, then went in and passed the PW0-071 exam. This is what the perfect exam preparation should be like for everyone, I recommend Killexams.

Where will I find material for PW0-071 exam?

Preparing for PW0-071 books can be a tricky job and nine out of ten chances are that you will fail if you do it without any appropriate guidance. Thats where best PW0-071 book comes in! It provides you with efficient and groovy information that not only enhances your preparation but also gives you a clear cut chance of passing your PW0-071 download and getting into any university without any despair. I prepared through this terrific program and I scored 42 marks out of 50. I can assure you that it will never let you down!

Is there a shortcut to pass PW0-071 exam?

Killexams questions and answers helped me to know what exactly is expected in the exam PW0-071. I prepared well within 10 days of preparation and completed all the questions of exam in 80 minutes. It contain the topics similar to exam point of view and makes you memorize all the topics easily and accurately. It also helped me to know how to manage the time to finish the exam before time. It is best method.

Can I find real exam Q & A of PW0-071 exam?

Never ever thought of passing the PW0-071 exam answering all questions correctly. Hats off to you Killexams. I wouldnt have achieved this success without the help of your question and answer. It helped me grasp the concepts and I could answer even the unknown questions. It is the genuine customized material which met my necessity during preparation. Found 90 percent questions common to the guide and answered them quickly to save time for the unknown questions and it worked. Thank you Killexams.

Get pack of knowledge to prepare PW0-071 exam. Best Q&A for you.

The answers are explained briefly in simple language and still make quite an impact thats easy to understand and follow. I took the help of Killexams Q&A and passed my PW0-071 exam with a healthy score of 69. Thanks to Killexams Q&A. I would like to suggest in favor of Killexams Q&A for the preparation of PW0-071 exam

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating PW0-071 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

70-567-CSharp | 70-692 | HH0-560 | C8010-241 | 920-324 | 648-247 | C2040-922 | C2010-517 | 1Y0-371 | VCPD510 | 250-824 | 310-600 | C9030-634 | A2040-985 | 1Z0-525 | ECP-102 | HP2-H29 | 70-412 | E20-517 | 6002-1 | 3302-1 | 000-062 | VCXN610 | 000-117 | NS0-150 | FCGIT | 000-978 | HP0-380 | 000-M04 | 74-678 | 1Z0-485 | 9A0-095 | ST0-119 | 77-601 | 312-38 | EE0-512 | UM0-411 | HP0-714 | 1Y0-613 | 000-234 | 920-504 | 190-847 | 70-412 | 000-975 | HP0-T21 | E20-495 | 190-832 | 000-710 | NS0-140 | 310-880 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

Apple | Military | Aruba | Acme-Packet | Fortinet | QAI | SCO | Esri | H3C | GAQM | Filemaker | Juniper | Financial | Zend | Hortonworks | IFPUG | SUSE | APICS | Huawei | Informatica | Hyperion | ISC2 | AFP | Siemens | Genesys | ECDL | Nortel | SPSS | American-College | RACC | AccessData | BEA | Avaya | Certification-Board | McAfee | See-Beyond | Alfresco | IBM | Android | HP | GMAT | Ericsson | HIPAA | TruSecure | CIPS | CA-Technologies | Sair | Real-Estate | CompTIA | Social-Work-Board |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

PW0-071 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

PW0-071

Answer: D


QUESTION: 60

Given: A customer has recently purchased an 802.11g access point that accepts multiple external antennas. The customer wants to know if they need to purchase multiple antennas or a single antenna for the AP. What do you tell them is a benefit of using multiple antennas?


  1. Additional gain and therefore a larger coverage area

  2. Additional functionality through enabling of repeater features

  3. Transmit and receive diversity that addresses multipath problems

  4. Improved throughput by enabling full-duplex communication


Answer: C


QUESTION: 61

Which one of the following adjustments can most benefit a high density environment?


  1. Antennas with more gain

  2. APs with lower output power

  3. PoE with more wattage

  4. Controllers with fewer 802.3 ports


Answer: B


Section 6: Sec Six (62 to 70) Details:Section: Security and Monitoring


QUESTION: 62

ABC Company has recently deployed a Wi-Fi network in their corporate facility. After deployment, they considered a solution for monitoring and enforcing their wireless security policy. What type of system can perform this task?


  1. Wireless Intrusion Prevention System (WIPS)

  2. Predictive Modeling Survey Platform (PMSP)

  3. Unified Wireless Network Controller (UWNC)

  4. Adaptive Network Monitoring Service (ANMS)


Answer: A


QUESTION: 63

Virtual Private Network (VPN) solutions are often used in conjunction with Wi-Fi networks for what purpose?


  1. Endpoint security for travelling users connected to unsecure Wi-Fi hotspots

  2. Validating user identity when using 802.1X/EAP security

  3. Capturing and analyzing wireless network frames

  4. Managing access points that are connected to WLAN controllers


Answer: A


QUESTION: 64

After successfully connecting to the Wi-Fi network in your hotel room, you launch a web browser on your laptop. Instead of opening your homepage, it directs you to a hotel-branded page that asks for your name, room number, and a secret key. What has most likely happened?


  1. You are the victim of a phishing attack, should not provide the information, and should call the front desk for help.

  2. Every room in the hotel has its own access point, and entering the room number and key confirms connectivity to the correct AP.

  3. The access point is out of connections and you must enter your room number and code to be added to the hotel's Access Request Queue (ARQ) to obtain the next available connection.

  4. The hotel is using a captive portal to provide guest connectivity while keeping non-guest users off the wireless network.


Answer: D


QUESTION: 65

Given: In order to reduce travel-related expenses, your CFO has enacted a company policy that eliminates cellular data connectivity for traveling users. Many of your users must connect to the office network during travel, but you have security concerns about wireless hotspot usage. To address these concerns, what advice should you give to your traveling users with regard to wireless hotspot usage? (Choose 2)


  1. Only use hotspots that offer either WPA2-PSK or 802.1X/EAP user-based security.

  2. Before connecting at hotspots, conduct a scan to see if hacking tools are in use.

  3. Verify that personal firewall and antivirus software are both enabled before connecting.

  4. You should only use fee-based hotspots which are more secure than free hotspots.

  5. Always use company-provided VPN client software after connecting to the Wi-Fi network.


Answer: C, E


QUESTION: 66

Identify the strongest passphrase-based security mechanism for 802.11 wireless networks.


  1. TKIP

  2. WPA-PSK

  3. WPA2-Personal

  4. RC4

  5. WEP


Answer: C


QUESTION: 67

ABC Company's wireless network is configured to hide the SSID in beacons, and allows connectivity only to approved MAC addresses. For encryption and authentication, ABC is using WEP security with a 128- bit key. You have been asked to provide feedback about the strength of their security. You tell ABC Company that .


  1. Each currently-used security mechanism is helpful, and the network is secure.

  2. MAC filtering will prevent unauthorized access, but SSID hiding and WEP will not.

  3. MAC filtering and SSID hiding will prevent unauthorized access, but WEP will not.

  4. WEP and SSID hiding will prevent unauthorized access, but MAC filtering will not.

  5. Each currently-used security mechanism is weak, and the network is insecure.


Answer: E


QUESTION: 68

ABC Company is comprised of four departments: sales, marketing, engineering, and accounting. The company would like to separate the users on the WLAN so that users from different departments have access to different services on the network. To implement this strategy, you recommend a WLAN controller that supports .


  1. Role Based Access Control (RBAC)

  2. Preshared Key (PSK)

  3. Extended Service Set Identifiers (ESSIDs)

  4. Multiple Input Multiple Output (MIMO)

  5. Wireless Intrusion Protection System (WIPS)


Answer: A


QUESTION: 69

ABC Manufacturing currently has 35 access points throughout their main facility, and each Friday afternoon two administrators walk the premises with spectrum and protocol analyzers to detect unauthorized devices and network activity. You have noted several problems with this approach. To address the inefficiencies with this approach and to provide the most robust

preventative security, you have set aside a portion of the department's budget to install a .


  1. Full-time Spectrum Analyzer

  2. Full-time Protocol Analyzer

  3. Wireless Distribution System (WDS)

  4. Single Channel Architecture (SCA) system

  5. Wireless Intrusion Prevention System (WIPS)


Answer: E


QUESTION: 70

Which Wi-Fi vertical market applications are regulated by a government or industry group for security compliance? (Choose 2)


  1. Patient records in hospitals

  2. Guest Internet services in coffee shops

  3. Inventory management in warehouses

  4. Location services on cargo ships

  5. Consumer payment information in retail stores


Answer: A, E

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about PW0-071

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Download Hottest Pass4sure Certification Exams - cscpk.org
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Best Exam Simulator and brain dumps for the exam - andracarmina.com
Comprehensive Questions and Answers for Certification Exams - www.ynb.no
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.jabbat.com
Certification Questions and Answers | Exam Simulator | Study Guides - www.rafflesdesignltd.com
Kill exams certification Training Exams - www.sitespin.co.za
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - www.founco.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com