Real Exam Questions/Answers of VCP410

Killexams Updated VCP410

Complete examcollection is provided Here   |   View Vendors, Tracks Home

VCP410 - VMware Certified Professional on vSphere 4 - Dump Information

Vendor Name : Vmware
Exam Code : VCP410
Exam Name : VMware Certified Professional on vSphere 4
Questions and Answers : 320 Q & A
Updated On : March 22, 2017
PDF Download Mirror : VCP410 Brain Dump
Get Full Version : Killexams VCP410 Full Version

Killexams.com has its experts working continuously for the collection, revision and update of questions and answers of certification exams. All the questions/answers of VCP410 collected by our team are reviewed and updated by our VCP410 certified team. We remain connected to the candidates appeared in the VCP410 test to get their reviews about the VCP410 test, we collect VCP410 exam tips and tricks, their experience about the techniques used in the real VCP410 exam, the mistakes they done in the real test and then improve our material accordingly. Once you go through our questions and answers, you will feel confident about all the topics of test and feel that your knowledge has been greatly improved. These questions and answers are not just practice qustions, these are enough to pass the VCP410 exam at first attempt.

Read more Details »

Customer Reviews about VCP410

Testimonials Here   |   View Vendors, Tracks Home

VCP410 - VMware Certified Professional on vSphere 4 - Reviews

Our customers are always happy to give their reviews about the exams. Most of them are our permanent users. They do not rely on others except our team and they get exam confidence by using our questions and answers and exam simulator.

Where to register for VCP410 exam?

Passed VCP410 exam a few days ago and got a perfect score. However, I cannot take full credit for this as I used Killexams to prepare for the VCP410 exam. Two weeks after kicking off my practice with their testing engine, I felt like I knew the answer to any question that could come my way. And I really did. Every question I read on the VCP410 exam, I had already seen it while practicing. If not every, then vast majority of them. Everything that was in the preparation pack turned out to be very relevant and useful, so I cant thank enough to Killexams for making it happen for me.

These VCP410 Questions/Answers provide good knowledge of topics.

I highly recommend this bundle to everyone planning to get VCP410 q and a. Exams for this certification are hard, and it takes a lot of work to pass them. Killexams does most of it for you. VCP410 exam I got from this website had most of the questions provided during the exam. Without these dumps, I think I would fail, and this is why so many people dont pass VCP410 exam from the first try.

Is there a shortcut to pass VCP410 exam?

I missed a couple of inquiries only on the grounds that I went clear and didnt recollect the answer given in the unit, however since I got the rest right, I passed and solved 43/50 questions. So my recommendation is to learn all that I get from Killexams Q&A - this is everything I need to pass. I passed this exam because of Killexams. This pack is 100% faithful, a huge portion of the inquiries were the identical as what I got on the VCP410 exam.

Get these Q&As and go to vacations to prepare.

My friends told me I could count on Killexams for VCP410 exam preparation, and this time I did. The brain dumps are very convenient to use, I love how they are set up. The question order helps you memorize things better. I passed with 89% marks.

Where can I find free VCP410 exam questions?

Clearing VCP410 tests was for all intents and purpose unrealistic for the benefit of me. The test points were truly intense for me to know. However they illuminated my drawback. I illuminated the 90 inquiries out of 100 Questions effectively. By basically relating the study guide in brain dump, I used to be prepared to see the themes well. Also the great exam simulator like Killexams VCP410 With achievement cleared this test. I offer gratitude Killexams for serving the incredible administrations. Much appreciated.

Are there authentic resources for VCP410 study guides?

The short answers made my preparation more convenient. I completed 75 questions out off 80 well under the stipulated time and managed 80%. My aspiration to be a Certified take the exam VCP410. I got the Killexams Q&A guide just 2 weeks before the exam. Thanks.

Take benefit of VCP410 exam Q&A and get certified.

Thumb up for the VCP410 contents and engine. Worth buying. No doubt, refering to my friends

VCP410 certification exam preparation got to be this easy.

I began genuinely considering VCP410 exam just after you explored me about it, and now, having chosen it, I feel that I have settled on the right choice. I passed exam with different evaluations utilizing Killexams Dumps of VCP410 exam and got 89% marks which is very good for me. In the wake of passing VCP410 exam, I have numerous openings for work now. Much appreciated Killexams Dumps for helping me progress my vocation. You shaked the beer!

Save your time and money, take these VCP410 Q&A and prepare the exam.

I have passed the VCP410 exam with this! This is the first time I used Killexams, but now I know its not gonna be the last one! With the practice exams and real questions, taking this exam was surprisingly easy. This is a great way to get certified - which are nothing like anything else. If youve been through any of their exams, youll know what I mean. VCP410 is hard, but Killexams is a blessing!

Where will I find questions and Answers to study VCP410 exam?

It is my pleasure to thank you very much for being here for me. I passed my VCP410 certification with flying colors. Now I am VCP410 certified.

Read more Details »

Latest Exams added

Recently Updated Here   |   View Vendors, Latest Home

Latest Real Exam Questions and Answers Added to Killexams.com

We keep our visitors and customers updated regarding the latest technology certifications by providing reliable and authentic exam preparation material. Our team remain busy in updating VCP410 exam training material as well as reviewing the real exam changes. They try best to provide each and every relevant information about the test for the candidate to get good marks and come out of test center happily.

1Z0-453 | 210-250 | 300-210 | 500-205 | 500-210 | 70-765 | 9A0-409 | C2010-555 | C2090-136 | C9010-260 | C9010-262 | C9020-560 | C9020-568 | C9050-042 | C9050-548 | C9050-549 | C9510-819 | C9520-911 | C9520-923 | C9520-928 | C9520-929 | C9550-512 | CPIM-BSP | C_TADM70_73 | C_TB1200_92 | C_TBW60_74 | C_TPLM22_64 | C_TPLM50_95 | DNDNS-200 | DSDPS-200 | E20-562 | E20-624 | E_HANABW151 | E_HANAINS151 | JN0-1330 | JN0-346 | JN0-661 | MA0-104 | MB2-711 | NSE6 | OMG-OCRES-A300 | P5050-031 |

Read more Details »

See more dumps

Direct Downloads Here   |   View Vendors, Latest Home

Real Exam Questions and Answers of exams

Here are some exams that you can explore by clicking the link below. There are thousands of exams that we provide to our candidates covering almost all the areas of certifications.

HP2-056 | 9A0-054 | HD0-300 | 646-580 | 000-775 | 090-600 | NS0-150 | 304-200 | JN0-520 | A2180-529 | A00-203 | 9L0-418 | HP0-M39 | ICTS | 000-M79 | CQA | NS0-320 | HP2-F01 | LOT-838 | AWS-SAA | C4090-958 | ST0-074 | 050-854 | 000-642 | 1Z0-805 | 220-802 | E20-885 | HP0-Y12 | 300-208 | 000-376 | COG-321 | 000-N03 | HP0-841 | 050-728 | ASC-066 | DP-021W | ACCUPLACER | 1Y0-253 | 70-243 | HIO-301 | 700-281 | 70-695 | 1Z0-202 | FC0-TS1 | 70-480 | HP0-Y47 | HP0-J45 | 00M-245 | Series6 | 98-375 |

Read more Details »

Top of the list Vendors

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Industry Leading Vendors

Top notch vendors that dominate the entire world market by their technology and experties. We try to cover almost all the technology vendors and their certification areas so that our customers and visitors obtain all the information about test at one place.

CIW | SDI | Ericsson | Trend | Nokia | RACC | ASTQB | DMI | HIPAA | Acme-Packet | Salesforce | CompTIA | Esri | XML-Master | Tibco | P&C | Sybase | Wonderlic | Teacher-Certification | IRS | AFP | Huawei | BEA | LSI | RedHat | RSA | Business-Tests | VCE | Alcatel-Lucent | EMC | Google | NVIDIA | Certification-Board | The-Open-Group | Riverbed | TIA | PayPal | CA-Technologies | Military | ISC2 | mySQL | USMLE | GRE | Cisco | SUSE | PRMIA | IIBA | DELL | McData | Intel |

Read more Details »

Sample Real Exam Questions/Answers

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

VCP410 Demo and Sample

Note: Answers are below each question.
Samples are taken from full version.

VCP410


QUESTION: 304

You may create a new vApp under which of the following conditions (Choose Two):


  1. The ESX Server can be version 3.0 or later

  2. The ESX Server hosting the vApp must in a DRS-enabled Cluster

  3. The ESX Server must be version 4.x

  4. The ESX Server can be a standalone host or reside in a DRS Cluster


Answer: A, B


QUESTION: 305

Following an ESXi Host Remediation with Update Manager, the following error is displayed:

Failed to remediate ESX01 because of an invalid statE. Unknown

Which of the following actions will allow the virtual machine to be successfully remediated?


  1. Restart the Virtual Machine

  2. Restart the Update Manager service

  3. Place the ESXi Host into Maintenance Mode

  4. Restart the ESXi Host


Answer: D


QUESTION: 306

An ESX Server in a DRS cluster is placed into Maintenance Mode. Which of the following conditions are true (Choose Two)?


  1. If the DRS cluster is in fully automated mode, DRS will automatically VMotion Virtual Machines to other ESX Servers

  2. If the DRS cluster is in manual mode then the ESX Host will not enter Maintenance Mode until all VMs are migrated or powered off

  3. If the DRS cluster is in partially automated mode then the Virtual Machines that have a High

    Restart Priority will be moved to another ESX Server

  4. If the DRS cluster is in partially automated mode, DRS will make a migration recommendation and then VMotion Virtual Machines to other ESX servers


QUESTION: 307

In configuring a VMware HA Cluster the System Administrator can configure Admission Control. There are two options: Prevent VMs from being powered on if they violate availability constraints, or Allow VMs to be powered on even if they violate availability constraints. If the System Administrator chooses the option Allow VMs to be powered on even if they violate availability constraints then which of the following apply in the event of an ESX Host failure (Choose Two)?


  1. Virtual Machines can be powered on until the percentage of cluster resources reaches 25%

  2. Only Virtual Machines with a high restart priority will be restarted on surviving ESX Hosts

  3. VMware HA restarts Virtual Machines on surviving hosts with the most unreserved capacity

  4. VMware HA cannot guarantee that all VMs from a failed host will be restarted


Answer: C, D


QUESTION: 308

An administrator is configuring a VMware HA Cluster for three hosts and their resident VMs. The HA cluster will be configured to support a single host failure and resource reservations must be enforced during a failover event. Assuming default settings, how does HA determine the failover capacity determined?


  1. Using an average of the total CPU Reservation and Memory Reservation values of all virtual machines in the cluster

  2. Using the highest CPU Reservation and the Available Memory values for any given virtual machine in the cluster

  3. Using an average of the total CPU Reservation and Available Memory values of all virtual machines in the cluster

  4. Using the highest CPU Reservation and Memory Reservation values of any given virtual machine in the cluster


Answer: D


QUESTION: 309

vCenter Server is running within a virtual machine (VM) that is part of a VMware HA and DRS cluster. The vCenter Server VM can migrate between all hosts in the cluster by using VMotion. DRS is configured for partial automation. What happens if

the ESX host that is currently running the vCenter Server VM experiences a power outage?


  1. VMware HA will restart the vCenter Server VM on another host

  2. This situation cannot occur because vCenter Server cannot be installed on a VMware HA cluster

  3. vCenter Server will remain offline, but all virtual machines on the remaining hosts will continue without interruption

  4. All DRS cluster operations will be unavailable until the failed ESX Host is brought back online


Answer: A


QUESTION: 310

The maximum number of failover hosts in a VMware HA cluster is:


  1. 32

  2. 16

  3. 8

  4. 4


Answer: D


QUESTION: 311

Which of the following is the technology used by VMware Fault Tolerance?


  1. VMware vCluster

  2. VMware vLockstep

  3. VMware vShield

  4. VMware vmSafe


Answer: B


QUESTION: 312

When adjusting the slider to allocate resources for a Virtual Machine, the yellow indicator on the resource bar indicates:


  1. a limit has been imposed by the Resource Pool or the ESX Host where the VM is running

  2. the current configured limit value, if one exists

  3. the maximum resources that can be reserved for the virtual machine

  4. the current configured reservation value, if one exists


Answer: A


QUESTION: 313

In the vSphere Client the Virtual Machine Resource Allocation tab shows Host Memory and Guest Memory. What is the meaning of these terms? (Choose Two):


  1. Guest Memory is amount of physical memory that has been allocated to a Virtual Machine

  2. Guest Memory is the actual memory usage of the Virtual Machine

  3. Host memory is the amount of physical memory that has been allocated to a Virtual Machine

  4. Host memory is the actual memory usage of the Virtual Machine.


Answer: B, C


QUESTION: 314

A developer wishes to disable logging for a number of virtual machines used for testing purposes, in order to maximize available datastore space. The virtual machines reside on an ESX Host managed by vCenter Server. Which of the following methods can be used to disable virtual machine logging?


  1. From the Configuration tab for the ESX Host running the virtual machines, choose Advanced Settings. Set the Disable Logging parameter to Yes

  2. Edit the settings for each virtual machine. Under Options > Advanced > General, uncheck Enable Logging

  3. Manually edit each virtual machines .vmx file and set logging=false

  4. Connect a vSphere Client to vCenter Server. Under the Administration drop-down, check Disable Virtual Machine Logging


Answer: B


QUESTION: 315

When creating an MSCS Cluster across 2 ESX 4 Hosts, what type of Virtual Disks can be used?


  1. Raw Device Mapped (RDM) disks in Physical Compatibility Mode only

  2. Raw Device Mapped (RDM) disks in Virtual Compatibility Mode only

  3. Raw Device Mapped (RDM) disks in Physical or Virtual Compatibility Mode, or virtual disks on a shared VMFS datastore

  4. Raw Device Mapped (RDM) disks in Physical or Virtual Compatibility Mode


Answer: D


QUESTION: 316

You have a newly set up 2 node cluster with HA and DRS enabled and DRS is in fully automated mode. Following best practices guidelines, you have set up the connection types on separate physical networks. While testing DRS, you notice no virtual machines are moving from one ESX host to the other despite great disparity in resource utilization between the ESX hosts. The image shows the error and the network configuration for one of the hosts. What should you do to fix this problem?


  1. Enable the VMkernel port for vMotion.

  2. Disable HA for this cluster.

  3. Change the IP address to a valid address on the VMkernel network.

  4. Change the vSwitch connection to the Service Console network interface.


Answer: C


QUESTION: 317

A new LUN has been presented to two ESX Servers, ESXA and ESXB. The LUN can be seen from both servers. A new VMFS-3 volume is created on the LUN using a vSphere Client attached to ESX Server B. The new datastore is visible on ESX Server B, but not on ESX Server A. What steps must be taken to make the datastore visible to ESX Server A?


  1. Perform a Rescan operation on ESX Server B

  2. Modify LUN masking settings on the storage array

  3. Reboot ESX Server A

  4. Perform a Rescan operation on ESX Server A


Answer: D


QUESTION: 318

(Click the Exhibit button)


Users are having difficulty accessing a web server since a new web application was configured to run on sc-titanium03.vmeduc.com. The vSphere client reports the error shown in the exhibit. DRS is set to fully automated mode, but the problem has not resolved. Which of the following actions could be taken to resolve the issue?


  1. Power down one or more virtual machines on the ESX Host running the web server virtual machine and migrate them to the other ESX Host in the cluster.

  2. Migrate one or more running virtual machines on the ESX Host running the web server virtual machine to the other ESX Host in the cluster.

  3. Add another ESX Host to the cluster.

  4. Hot add another CPU to the web server virtual machine.


Answer: A


QUESTION: 319

During peak operating hours, an Administrator finds that a business critical application is not performing as well as during normal hours. Which of the following memory management methods could be used to guarantee the application performs well at all times?


  1. Set a Reservation equal to the Average Memory utilization of the virtual machine running the application

  2. Set the Share level to High for the virtual machine running the application and set all other virtual machines to Low

  3. Set a Limit equal to the Peak Memory utilization of the virtual machine running the application

  4. Set a Reservation equal to the Configured Memory of the virtual machine running the application


Answer: D


QUESTION: 320

What is a function of the vmmemctl driver?


  1. reclaims unused memory from the guest OS

  2. allows the operation of unsupported guest OS types

  3. enables transparent page sharing

  4. enables swapping of the virtual machines


Answer: A

Read more Details »

We Make Sure Q&A work for you!

See Entry Test Preparation   |   Project Management, English Tests Home

Pass4sure PDFs (Pass4sure Questions and Answers), Viewable at all devices like PC Windows (all versions), Linux (All versions), Mac / iOS (iPhone/iPad and all other devices), Android (All versions). It support High Quality Printable book format. You can print and carry anywhere with you, as you like.

Testing and Training Engine Software (Pass4sure Exam Simulator) Compatible with All Windows PC (Windows 10/9/8/7/Vista/XP/2000/98 etc). Mac (Through Wine, Virtual Windows PC, Dual boot). It prepares your test for all the topics of exam, gives you exam tips and tricks by asking tricky questions, uses latest practice quiz to train you for the real test taking experience in learning mode as well as real test mode. Provides performance graphs and training history etc.

Read more »

More Useful Links about VCP410

Certification Vendors Here   |   View Exams, Latest Home

Information Links



References:


Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Latest Certification Exams with Exam Simulator - www.philreeve.com
Pass4sure Training Questions and Answers - www.menchinidesign.com
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Latest and Updated Certification Exams with Exam Simulator - www.tmicon.com.au
Real exam Questions and Answers with Exam Simulators - www.pastoriaborgofuro.it
Pass4sure Certification Exam Questions and Answers - st.edu.ge
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jorgefrazao.esy.es
Exam Questions and Answers | Brain Dumps - www.4seasonrentacar.com
Killexams Exam Study Notes | study guides - www.jabbat.com

Read more Details »

Services Overview

We provide Pass4sure Questions and Answers and exam simulators for the candidates to prepare their exam and pass at first attempt.

Contact Us

As a team are working hard to provide the candidates best study material with proper guideline to face the real exam.

Address: 15th floor, 7# building 16 Xi Si Huan.
Telephone: +86 10 88227272
FAX: +86 10 68179899
Others: +301 - 0125 - 01258
E-mail: info@Killexams.com